מסע של יום אחד

אזירפאל

New member
מסע של יום אחד

הוריי מעוניינים לנסוע להשתתף במשלחת שנוסעת לפולין ליום אחד (לאושוויץ וקרקוב). האם מישהו יודע למי צריך לפנות בנושא? כל מידע יתקבל בברכה. תודה וערב טוב

לזרושקה

New member
נדמה לי ש..

אין מסע לפולין רק ליום אחד.. כעקרון המסעות הם לשבוע או אולי יותר.. אולי אפשר לטוס לפולין רק ליום אחד דרך סוכנות נסיעות באופן עצמאי..

ישנו מסע ליום אחד אבל אני חושבת וכמעט בטוחה

שזה רק לבתי ספר שישנם ילדים המתקשים לעמוד בהוצאות של המסע של השבוע...

לזרושקה

New member
אבל המסע של יום אחד..

בלי לזלזל כן.. אבל לא מספיקים לראות בו כמעט כלום.. כי הרי נסיעה מאתר לאתר, ממחנה למחנה הוא הרבה שעות נסיעה (תאמינו לי! אני בטוחה שאתם גם יודעים) וחוץ מזה.. נראה לי שילדים שמתקשים לעמוד במסע של שבוע, יתקשו לעמוד גם במסע של יום אחד.. אבל זה לפי דעתי.. (אגב..יש גם מסעות של שבועיים.. בת דודה שלי הייתה באחד כזה)

תותח9

New member
בבית שאן

מארגנים לנוער טיסת לילה - נחיתה בקרקוב - סיור באושוויץ - סיור בקרקוב - טיסת לילה הביתה כל זה מתוך רצון לצמצם בהוצאות

זה מזעזע!

סליחה שאני נדחפת,אני סתם נכנסתי פה לפורום די במקרה זה כזה נלחץ לי..ואז ראיתי את השרשור הזה.. בכל אופן, היתי בפולין לפני 3 חודשים במשלחת של השומר הצעיר(תנועת נוער) ואני חושבת שלארגן לנוער דבר כזה(יום אחד בפולין)זה מזעזע, זה לחטוף הלם רציני. זה נראה הגיוני שנער בן 16/17 יטוס לפולין ליום אחד ..יהיה באושויץ ובגטו קרקוב יחזור? איפה כל התמונה הכללית? צמצומים שמה צמצומים, שלא יוציאו בני נוער וזהו.. זה עדיף מאשר שבנני נוער יחזרו עם סיוטים ומחשבות נוראיות.... במקום להפיק מזה דברים טובים[בסדר שואה,אבל אפשרל ללמוד המון על התרבות היהודית וכו], עושים רק רע יותר. וגם כל המסלולים האלו למבוגרים . זה נשמע לי כמו עוד איזה טיול .. אולי אני מגזימה ומתרגשת מזה כי זה נורא טרי לי ,אבל עדיין...זה פשוט זוועה מה שעושות חברות הנסיעות מהממסעות לפולין. יום טוב לכם

לזרושקה

New member
מסכימה איתך..

מסע ליום אחד זה רעיון די טיפשי.. זה גם לא לגיטימי.. אני חושבת.. סליחה - אני בטוחה שהרבה יותר קשה להתמודד עם מסע של יום אחד מאשר עם מסע של שבוע.. אני יצאתי מהנוער העובד והלומד..

מבחינתי את טועה..

כמובן שעדיף להיות שם שבוע וגם זה לא מספיק אבל לאנשים שאין יכולת לממן את המסע, ומדובר פה בסכום של בערך 1000 דולר לאדם, זהו הפתרון הכי טוב.. עדיף לראות, לחטוף את השוק ולהבין רק בארץ אם בכלל אני בטוחה שאותם נערים שיוצאים ליום אחד, נשארים עם רצון לחפש עוד ולדעת עוד. שהם יהיו בוגרים יותר, בעלי מקצוע ועובדה, הם יוכלו לממן לעצמם מסע של שבוע ויותר.

לזרושקה

New member
אבל..

כשאת יוצאתלמסע של יום אחד.. את חוטפת שוק ישר, ואין לך זמן אפילו להתמודד עם זה.. ויש מחזירים אותך לארץ.. עדיף כבר שהם יהיו יותר בורים, ויותר כסף כמו שאמרת.. שיממנו מסע לשובע.. מסע ליום אחד.. זה נראה לי הדבר האחרון שהייתי עושה

Black Jane

New member
מסכימה חלקית.

הרי, אם תלמיד מאוד רוצה לנסוע ואין לו כסף, אז שלא יסע? לא חושבת שזה נכון... לדעתי אם באמת מישהו יסע לפולין ליום אחד, זה לא יהיה ממש מסע קניות, לא?

מסע ליום אחד זה לאכול את העוגה להשאיר אותה >>

שלימה... אין טעם לצאת למסע של יום אחד, עדיף כבר לשמור את הכסף, כי זה לא יהיה שווה את זה... נחיתה באושוויץ או בקטוביץ' > סיור באושוויץ בירקנאו > נסיעה לקרקוב > חזרה לנמל-התעופה באושוויץ או בקטוביץ'

למעלה