מספור תיקיות

einat8

New member
מספור תיקיות

שלום רציתי לשאול איך ממספרים תיקיות ומדוע לאחר מתן שם לתיקייה המספור נעלם למה אי אפשר למספר תיקיות עם שם של התיקייה אשמח לדעת ביותר איך עושים זאת למען ארכיון שיהיה סוף סוף מסודר לשם שינוי עינת

einat8

New member
וכמו כן

מדוע שיוצרים תיקייה היא כתובה באופן הבא תיקייה וכשיוצרים חדשה יש את המספר שאני רוצה כלומר תיקייה תיקייה חדשה 2 תיקייה חדשה 3 איך אני יכולה לגרום שתיקייה הראשונה תהיה תקייה חדשה 1 ואז המספור יהיה אפשרי כאוטמטי אם אפשר לעשות זאת

אין שום דרך אוטו'

שכאשר בונים תיקייה חדשה ראשונה שיהיה לה מספר 1. ההיגיון הוא כמו בבריאת העולם (ספר בראשית): כשנבה היום הראשון לא כתוב יום ראשון אלא יום אחד. כי, לא ידוע מראש שיהיה יום שני. כנ"ל לגבי תיקיות. תצטרכי לבצע שינוי: מקש ימני .> שינוי שם

שאלת הרבהשאלות

ולא לגמרי ברור. האם את יכולה להציג ציור של מצב נתון מול מצב רצוי?

einat8

New member
אני לא יודעת איך עושים את זה

ואם תפוז יעביר לי את התמונה אנסה להבהיר כשאני יוצרת תיקייה היא נקראת תיקייה חדשה ללא מספור של הספרה 1 ורק אחריה מתחיל המספור כלומר תיקייה חדשה תיקייה 2 תיקייה 3 וכן הלאה והלאה מה שאני רוצה הוא שיהיה שם לתיקייה ומספר מתחת לשם כנל גם ליצירה עצמה אי אשפר למספר את דפי הורוד בתיקייה מבלי שיבצר המצב הבא נגיד אם אני מתחילה 1 2 3 4 זה בסדר אבל מחמש שש וכן הלאה הכל יוצר בלאגן שלם כלומר שאין מספור אחיד מקווה שהסברתי יותר הפעם

מספור תיקיה

תוסיפי את שם מספר התיקיה בתחילת השם . ותוכלי בעתיד למיין את התיקיות. התיקיות ימוינו לפי סדר המספרים. אני משתמשת בשיטה זו עם התמונות. יש לי תיקיה מרכזית שקוראים לה משפחה בתוך תיקיית משפחה יש לי תיקיות לפי שנים בכל שנה אני בונה תיקיות לפי חודשים + שם. דוגמה משפחה (תיקיה ראשית) 2009 (תיקיה משנית) 1 יום הולדת לנועה 2 נסיעה לצפון 3 טיול בצפת ... שיטה זו מאפשרת לי להחליט על סדר הופעת התיקיות (במקרה זה המספר מסמל גם את החודש) לסיכום, עדיף לכתוב את המספר של התיקיה בתחילת המשפט על מנת לאפשר מיון עתידי.

einat8

New member
תודה על ההסברים

החלטתי בסוף לבנות את הארכיון לפי האלף בית כלומר שם היצירה והתאריך לצידה והיא מוחלקת לפי האלף בית וכך אני יוצרת אלפון ליצירות בתיקייה אחת וכך יותר קל לי למצוא דברים שוב תודה אל השיטה הזו הגעתי לאחר שדי הסתבכתי עם כל המספרים והטבלאות למינהם שרק סבכו אותי עינת כלומר הבט אל הים זה באות ה חלומות באות ח וכן הלאה והלאה וכמובן התאריך לצידם ושאני רוצה למצוא נגיד יצירות של שנה אני לוחצת על השנה ואז מופיע לי כל היצירות לאותה השנה

למעלה