מספיחי "קוראים לי ארל" (לחרמנים):

gadgad0

New member
מספיחי "קוראים לי ארל" (לחרמנים):

ל-Jaime Pressly (ג'וי) יש מקבץ גדול של תמונות עירום ברשת. כך גם ל-Nadine Velazquez (קטלינה). הבאתי במיוחד את האיות האנגלי לשמות כדי שלמשועממים החרמנים מבין הקוראים פה לא תהיה בעיה למצוא את התמונות המרהיבות הללו. בכל מקרה, מדובר בשתי הבחורות הכי שוות בעולם הסיטקומים כיום (וזאת מבלי להביא בחשבון, כמובן, את מימי בובק מ"המופע של דרו קארי"...).

כמה טוב שאתה בפורום ../images/Emo24.gif

נשבע לך כמה פעמים באתי לפתוח אשכול על הבנות הכי שוות בערוץ ו-ג'וי וקטלינה נמצאות אצלי בשלישיה הראשונה. חשבתי שזה צ'יזי מידי לפתוח אשכול כזה ובנוסף ברור שעם ההערצה ל"ישנן בנות" שיש בפורום לא תהיה תחרות בכלל..... אבל...הכי שווה בערוץ יס פלוס מבחינתי זו קים ממחלקה אלטרנטיבית. זו המזכירה המהממת מכח-אדם שמגלמת אותה סאלי ברטון . והכי מרגיז שאין בכלל תמונות נורמליות שלה ברשת...

gadgad0

New member
אתה לא יודע איפה לחפש:

הנה סאלי ברטון. קשה למצוא (ועוד יותר קשה אחרי שמוצאים): http://search.lycos.com/?tab=multi&loc=searchbox&sortMode=date&safeSearch=&query=Sally+Bretton&cat=images&x=67&y=10

hen chen

New member
ההפיכה הזו

של נשים לאובייקטים חייבת להיפסק! תתביישו לכם! זוג גברים בודדים שיושבים להם ומפנטזים על נשים חרוצות ועובדות רק כדי להראות לכולם שאתם גברים ואתם מזילים עליהם ריר! בושה וחרפ- וואו. אוקיי. הרגע ראיתי את התמונות. תעזבו, לא משנה.

gadgad0

New member
כן, אני מרכין ראשי מרוב בושה,

וכמעט שכחתי שיש עוד אחת שאפשר להזיל עליה ריר: Jamie-Lynn Sigler, הלא היא מדו סופרנו. אבל זה כבר באמת עניין של טעם אישי.

רגע,אני רוצה להבין משהו...

את מבקשת שנפרסם תמונות עירום שלה?
זו התמונה הכי צנועה שמצאתי.. גד הוא זה ששומר תמונות לא צנועות אצלו בהארד-דיסק למקרה שאין הארד-און..

jess r

New member
../images/Emo6.gif

התכוונתי לתמונה שבה היא נראת פחות מסוממת, אבל ככל הנראה אין כאלו

gadgad0

New member
איזה מסוממת?! מה מסוממת?!

תיכנס לכל אחת ואחת מהתמונות שלה בקישור הבא: http://hjem.get2net.dk/ODB/girlz/jaime_pressly/jp.htm ותגיד (עם יד על הלב או, יותר סביר, עם יד על מקום אחר) אם ככה נראית מסוממת.

jess r

New member
למען האמת אני נקבה ../images/Emo3.gif

ושוב - סך הכל ציינתי שהתמונה שהוא שם שלה היא... לא מחמיאה. הנה אחת מהתמונות שבהן היא גם לבושה וגם לא נראת כמו... כמו בשאר התמונות שלה

gadgad0

New member
אני מתנצל! אלף סליחות!

חשדתי בך שאת זכר וגרוע מכך - רמזתי לעניינים מסויימים (המתרחשים באזורים מוצנעים בגוף) שהשתיקה יפה להם. אנחנו, בני המין השני, רגילים לנהוג בעניינים האלה לפי המורשת שהנחילו לנו אבותינו הרוחניים, השימפנזים: מראים לנו קצת בלונד ופיסת עור חשופה ואנחנו כבר משרבבים שפתיים ולשון, משמיעים נאקות וגניחות ומתחילים להתעסק בעצמנו במרץ. המושג "לא מחמיאה" אינו חשוב ורלבנטי לתפישת-עולמנו כמו המושג הקריטי ובעל המשמעות "לא לבושה".

למעלה