מספיק זה מספיק מתי אתם יודעים ש"זהו זה" ? אפילו שעדיין אוהבים..... שאין כבר מה לעשות? שצריך לחתוך?
מ מיטללל New member 19/2/05 #1 מספיק זה מספיק מתי אתם יודעים ש"זהו זה" ? אפילו שעדיין אוהבים..... שאין כבר מה לעשות? שצריך לחתוך?
M MAX D New member 19/2/05 #2 חותכים ומסתובבים אין מה לעשות חוץ מאשר לאטום את עצמך למקור האהבה, תני לזה זמן- זה יעבור (מניסיון של שנים )
חותכים ומסתובבים אין מה לעשות חוץ מאשר לאטום את עצמך למקור האהבה, תני לזה זמן- זה יעבור (מניסיון של שנים )
M magenta73 New member 19/2/05 #5 אין דבר כזה... כל מיקרה לגופו. בגדול, כשעוברים את הקווים האדומים שלי.
S sh53 New member 20/2/05 #7 כשההגיון מגיע בכבודו ובעצמו והרגש פינה את מקומו בשבילו (הבעיה היא כאשר הרגש נוטל את "הפיקוד", אז זו בעיה מבחינתי). כשאני "עוברת" לשלב ההגיון -אז ההחלטה מגיעה מייד אחרי וזה יחסית יותר "קל".
כשההגיון מגיע בכבודו ובעצמו והרגש פינה את מקומו בשבילו (הבעיה היא כאשר הרגש נוטל את "הפיקוד", אז זו בעיה מבחינתי). כשאני "עוברת" לשלב ההגיון -אז ההחלטה מגיעה מייד אחרי וזה יחסית יותר "קל".
נ נופר היחידה New member 20/2/05 #9 איך אומרים? "אם יש ספק, אז אין ספק" אם מתחילים לחשוב פעמיים על כל דבר, אם כבר לא ממש כיף ולא בטוחים בהמשך הקשר אז עדיף לחתוך לפני שזה ימשך סתם וימרח
איך אומרים? "אם יש ספק, אז אין ספק" אם מתחילים לחשוב פעמיים על כל דבר, אם כבר לא ממש כיף ולא בטוחים בהמשך הקשר אז עדיף לחתוך לפני שזה ימשך סתם וימרח
ז זרובללה הגלעדי בלום New member 21/2/05 #10 לא מסכימה תמיד יהיו ספקות אבל זה לא סיבה לסיים את הקשר בקשר למיטל - אני חושבת שיודעים את זה ופשוט כבר נמאס מזה
לא מסכימה תמיד יהיו ספקות אבל זה לא סיבה לסיים את הקשר בקשר למיטל - אני חושבת שיודעים את זה ופשוט כבר נמאס מזה
נ נופר היחידה New member 21/2/05 #11 תלוי איזה ספקות אם זה ספקות בגורלו של הקשר, אני לא חושבת שיש הרבה לאן להמשיך...