מספיק לריב - יש מקום לכולם .

game boys mw

New member
מספיק לריב - יש מקום לכולם .

כל חברות הפורום וכן חברות פורומים אחרים של הגיים בויז . הפורום בתפוז זה הפורום הרישמי וזאת על מנת לגרום להרבה אנשים שנכנסים לתפוז ולפורומים אחרים להכיר את הפורום ואת הלהקה הכי מדהימה . לכל חברות הפורומים האחרים , תמשיכו כך ותדאגו שהפורום שלכם יהיה הכי מעודכן והכי יפה . אני ידאג שגם הפורומים האחרים (אך רק היפים באמת) יהיה אליהם קישור באתר הרישמי ברגע שהוא יעלה וגם שחברי הלהקה יכנסו לפורומים הנוספים. אז מספיק לריב כי יש מקום לכווווללללםםםם .

TOUSH

New member
../images/Emo45.gifצודק במיליון אחוז../images/Emo47.gif

סולחהההה

יאלללההה סולחחההה.. לולולולו.. חחחח

אז רגע.. זה הפורום הרשמי מעכשיו??? הבויז יכנסו לכתוב פה???

../images/Emo45.gifאני בעד../images/Emo13.gif

הם יכנסו לכתוב?? אאוקיי אז אושרי שיהיה הראשוןןןןןןןןןן

TOUSH

New member
הם יכנסו...ולהזכיר לך שרון היה

הראשון שנכנס לכתוב פה

טחח..

בדוגרי. תגידו מה שתגידו.. הבוייזז נכנסים לפורוםמ שלנוו מלא..רק השישבת האחרון...אביחי שרון אושרי וערן נכנסו..חוץ מאדם שיש לו איזה בעיה בפורום.. ו..הם נכנסים אליינו מלא..ו..יותר מודעים לפורום שלנו.... אז בעיקרון שלנו הוא ה-רישמי.. אבל חפיףף..תגידו מה שבא לכם..

talushh1

New member
בעעע

זה ממש אידיוטי...סוריי אבל אני רצינית.. יש פורום רישמי אחד...וזה היה ותמי יהיה www.5gameboys.com אבל תעשו מה שבראשש שלכםםם=\

../images/Emo4.gif

מה זה משנה יש פורום או אין פורום העיקר שיש פורום יאללה איזה עצביםםםםםםםםםם

las vegas

New member
ממש לא אכפת לי אבל..

הפורום הרשמי באמת זה הפורום שמישהי פה כתבה והוא תמיד היה הרשמי והוא היה הפורום הראשון אז למה שפה יהיה "ה-רשמי"?!

אוףףף דיי כבררר!!

אין פורום רישמי אחד, כל פורום יכול להיות רישמי. רישמי= מהמילה רשמיות, שזה משהו מכובד וזה.. ככה שיכולים להיות כמה פורומים ראשמיים.

לדעתי זה באמת צריך להיות הרישמי..

כי לפורום השני יש הרבה בעיות.. וגם כי באמת פה בתפוז יותר יכירו את הפורום.. ותהיה יותר גישה.. קיצרררר---> החלטה נכונהה...

למעלה