מספיק עם בדיחות על בלונדיניות

זושי1

New member
מספיק עם בדיחות על בלונדיניות

קראתי בדיחה כאן מאוד מצחיקה..על בלונדינית שטסה עם עורך דין ....צחקתי וסיפרתי אותה בשולחן... החברה של הבן שלי בוכה בחדר עכשיו.. שכחתי לציין את העובדה שהיא בלונדינית.... אווווף...למה תמיד אני..מתלהבת מהבדיחות הלא נכונות ולמה תמיד משתמע מדברי שאני גזענית... למי יש את הכללים הנכונים להומור בריא??? אולי הייתי צריכה קצת לשנות את הדמויות ...נניח אתיופית ואינסטלטור? או אולי גרוזיני ונגר?

Lord_of_Code

New member
תגידי...

לבן להחליף... כי אם היא תגיע אי פעם לפורום הזה... היא לא תפסיק לבכות.

זושי1

New member
אמרתי לו את זה בלב..אין לי אומץ

גם אני חושבת שאין תקומה לאנשים שמחפשים מתחת לאדמה מה יכול להעליב אותי היום...יש כל כך הרבה צרות בעולם גלויות שבאמת אין צורך לחפש אותם כשהן לא שם... בכל אופן כל עוד היא חברה שלו...אני בדיאטה מבדיחות על בלונדיניות למרות שלטעמי הן לא גזעניות כי תמיד אפשר לצבוע ולהיפטר מהסטינגה... בטח אח"כ יאסר עלי להתייחס לבדיחות על נשים....יהודים.....בני אדם...עד שפרצוף חמוץ יהיה תווי הפנים שלי...וסדקים של יובש יווצרו לי במוח העליון... לורד..יש לך כדורים נוגדי דיכאון במקום הכדורי צחוק הרגילים שאתה מחלק פה....נוגדי דיכאון ...כי חטפתי דיכאון אחד כל השבת ובלי כדור לא אצליח להתגבר עליו.... איך קוראים לפולנייה שיש לה ילד? אה שהידישע מאמע...

Lord_of_Code

New member
אלו אותם הכדורים...

רק במינון הרבה יותר גבוה (במקום לבלוע בקומת קרקע... עולים לקומה שלישית ואז בולעים).

זושי1

New member
אז חבל שהורידו את התאומים..

כי אני צריכה לשתות אותם מאוד מאוד גבוה.. אני יודעת גם איזה המבורגר מכרו שם בבורגר בתאומים..זה ההמבורגר הזה..

זושי אם דיברת על פולנים בדיחה

איש אחד הלך לכיוון ביתו, והנה הוא רואה התקהלות, הוא מתקרב ורואה שהוא נקלע ללויה (לא עלינו)השכנה שלו רצה אחר ארון מתים וצועקת למת..איפה ישימו אותך במקום קר וחשוך, בלי רגשות, אהבה, בלי אוכל,נבהל האיש רץ מהר לביתו, נכנס במהירות וסגר את הדלת במהירות, שואלת אשתו הפולניה, מה קרה? מה אתה כל כך מבוהל, משיב לה הבעל אל תשאלי השכנה רוצה להכניס לביתנו גופה.

למעלה