מספיק עם הבלאגן בחדר החוגים

kobitton

New member
מספיק עם הבלאגן בחדר החוגים

שוב זה קורה ולאף אחד לא איכפת, היום חדר החוגים מוצף ,מזרונים רטובים והתקרה עם חוטי חשמל מתפוררת. או שהחוגים לא יתקיימו שם ויעברו למקום אחר זמנית או שהבעיה תטופל. ממש לא מכובד.

ronpel

New member
מאד אכפת

קובי שלום לאור זאת שמיקומו של המבנה מצריך את הריסתו תוך מספר חודשים ובעצם שליחת מרבית הכסף שהושקע בו לפח - אני לא חושב שהשקעה נוספת בשל מספר ימי גשם חריגים במיוחד תהיה מעשה חכם. המים נכנסים בעיקר מן הרצפה ואין לכך פתרון זול. הצעתי למפעילי החוגים לבצע פתרון פשוט ולשים את המזרונים על משטח עץ . כרגע הפתרון שאני מריץ הוא חיבור חשמל זמני לכיתת הגן הגמורה ברחוב יוחנן שתאפשר קיום את רוב החוגים בתנאים טובים במבנה חדש. מה שיותר מדאיג מנזילות המים הוא שנאלצנו לגלות לפני מספר שבועות שלא היה מעולם למבנה ולכל אזור המזכירות אישור כיבוי אש. קבלנו השבוע את הדרישות שלהם למתן היתר - ורשימת העבודות הדרושות יגיעו לעשרות אלפי שקלים . לאור עתידו של המבנה הדילמה גדולה. אשמח לקבל רעיונות נוספים לפתרון הבעיה - כרגע מבנה הגן נראה לי הטוב ביותר. בברכה רונן

kobitton

New member
תודה

ראשית אני לא בעד להוציא אלפי שקלים, בינתיים ניתן לעבור לגני הילדים כמו פעם זה לא הכי אידאלי אבל בינתיים עד שהגשם ייפסק. אני קצת מופתע מאי מתן אישור , למיטב זכרוני ניתן לנו אישור כי היתה החלטה שלא לאכלס את האיזור ללא אישור מכבי אש ואפילו הוזז ברז כיבוי לטובת האישור . ניתן לשקול שכירות בית ביישוב במידה והתקופה עולה על מספר חודשים. שיהיה בהצלחה

רק שלא נאכזב את הילדים

מקווה שזה לא יאכזב את בני ולא יפגע לו בחוג הגודו כל הבלגן הזה

היום 27/2/03 אימון ג'ודו כרגיל

להורים שלום היום יתקיים החוג כרגיל אורן סמדג'ה לפרטים 098822979 המשך יום נעים

למעלה