מספיק עם הזיהום

אודלינה

New member
מספיק עם הזיהום

הלחץ היחידי צריך להיות על העירייה והלחץ צריך לבוא מכל הארץ גולשים מכל הארץ צריכים לכתוב מכתבים לעיריות השונות ולמשרד לאיכות הסביבה על הנושא, כי אם לא יעשוו כלום, שום דבר לא יזוז, והבריאות שלכם בסכנה..אני הייתי חולה בגלל שהייתי יום שישי שעבר במרינה והוזרם לשם ביוב בכמות רבה. משום מה לאף אחד לא כל כך אכפת כי עד שלא יקרה לו משהו אז הוא לא יגיב... (שלא תחשבו שעכשיו אכפת לי בגלל מה שקרה לי!גם קודם הייתי ככה) אתם לא רוצים את זה בגוף שלכם: • כ- 14 טון מוצקים מרחפים (tss); • 430 ק"ג שמן מינרלי; • 1,770 ק"ג שמנים ושומנים; • 400 ק"ג n-nh4; • 3,570 ק"ג חנקן קלדל • 6,180 ק"ג n-no3 • חנקן כללי 10 • כ- 3,100 ק"ג זרחן כללי. חכ"ב: בשנת 2003 הזרים בפועל -- • כ-867 ק"ג מתכות (hg, pb, cd, cr, cu, zn, as, ni) • 63 טון לשנה tss; • 3.7 זרחן p-p2o5; • 55 toc (כלל פחמן אורגני) • 34 טון bod (צריכת חמצן ביולוגית); • 153 טון לשנה ניטראט כ- n-no3; שפד"ן 2003: • כספית 73 ק"ג בהיתר מופיע 53 ק"ג - שווה בדיקה על הפרה..) • אבץ zn 47 טון לעומת 81 טון בהיתר; • כרום cr 3.5 טון לעומת 13 טון בהיתר; • נחושת cu 13 עד 14 טון לעומת 30 טון בהיתר. • סה"כ מתכות כ-70 טון לשנת 2003 בפועל. (שימו לב שהשפדן המציא נוסחה כימית חדשה ש קצת פחות נחושת עם קצת פחות כרום ומעל מורחים אבץ = כספית) תרכובת כספית קדמיום שמני סיכה חומרים סינטטים העלולים לצוף חומרים שהוכחו כמסרטנים חומרי הדברה

למעלה