מספיק עם שותפים לרגע

מספיק עם שותפים לרגע

יש לי שאלה שקשורה אליכם ואליכם בלבד: נניח ששכרתם דירה, או שאתם מתכוונים לשכור אחת. עם שותפים, בלי שותפים, עדיין יהיו הזמנים הללו שבהם תהיו לבד, לגמרי לבד . אולי תהיה הטלוויזיה, או הספרים, או החתול, אבל לא יהיה אף אדם אחר. לרגע יש משהו נחמד במחשבה: הדירה כולה לעצמי. וזה באמת יכול להיות נחמד, חוץ מאותם רגעים שבהם תוקפת תחושה עזה של בדידות. אני באופן אישי דווקא די אוהבת להיות לבד, כך שרוב הזמן כשזה קורה תחושת הבדידות לא מפריעה לי. אבל אני מודה שלפעמים בלילות, ובמיוחד אם זה נופל על סופי השבוע, יש משהו קצת קר ועצוב בבדידות הזו. לא מדובר בשעמום, תמיד יש מה לעשות, זו רק הידיעה שאין אף אחד שם, ושכל החדרים ריקים.... להסתובב מחדר לחדר ולדעת שזה רק אתם שם. האם גם אתם חווים לפעמים בדידות בדירותיכם
מתי אתם חווים אותה? איך אתם מפיגים את הדכדוך? האם אתם חוששים מהבדידות

קישקוש

New member
90% מהזמן...

90% מהזמן אני לבד בדירה.. כולל ימים, כולל לילות. (לא כולל סופי שבוע, כי אז אני אצל ההורים..) אישית, אני בכלל לא חוששת מהבדידות, ואני אפילו אוהבת אותה. אבל אחרי תקופה כ"כ ארוכה וממושכת- זה כבר נמאס.. להפגת הדיכדוך- למזלי לשותפתי היקרה (העשירה, יותר נכון) יש טלויזיה, כך שאם נגמרו לי הספרים והמאמרים וסידור הבלאגן האין-סופי, אז הטלויזיה היא מוצא די טוב. (ואפילו שזה רק ערוץ 1 ו 2..) <יאללה שתתחתן כבר!!>

אני יכולה לומר שהלבד מבורך

אולי לא נחשב שכל הזמן מתעלקים עליך בבית אבל שאמא נוסעת ואחות אצל אבא הלבד הזה כה כיף!!!!! יש את הלבד הסטנדרטי שאמא בעבודה ואחות איפשהו לכמה שעות אבל שזה סופשבוע זה כל כך מענג!

גילדורי

New member
בעיקרון לבד זה כיף

לי זה באמת נחמד לבלות קצת לבד בשקט, אלא אם כן יש את התחושבת דיכדוך הזאת (כמו עכשיו שמשום מה כל החברים שלי נעלמו כאילו בלעה אותם האדמה) ואז תמיד אפשר להפגש עם מישהו (מה שאני לא יכול לעשות עכשיו
) או (למורת רוחו של אייל
) פשוט לקחת תגיטרה, אפילו בלילה ולנגן...זה תמיד כיף. האמת אני לא חושש מהבדידות כי אני יודע שתמיד יהיה שם מישהו בשבילי, אני מאד אבל מאד (ויצא לי לחשוב על זה המון) מפחד מזה שיום אחד לא יהיה שם אף אחד בשבילי...וזה ממש מפחיד אותי...

EyalPolo16V

New member
כשאתה לבד תנגן כמה שאתה רוצה ../images/Emo6.gif

נ.ב. ה 8.4 הוא ללא ספק יום שחקוק בזכרון לעד... עדיין פעימות הלב שלי לא הסתדרו מאז.

בדידות זה מצב קיומי

בדידות זו תחושה שקיימת אצל כל מהאנשים. אין אדם אחד בעולם שלא הרגיש ו/או ירגיש בדידות ברגעים מסויימים בחייו. כשיוצאים מהבית לדרך חדשה, או מתחילים משהו חדש, אפילו שזה משהו טוב כמו קידום בעבודה, תמיד יהיו מצבים שמרגישים בהם בודדים. כי כשצריך לקחת החלטות קשות בעצמי (לדוגמא, בחירת קריירה, בחירות שההורים לא אוהבים וכו'), מרגישים בדידות. ולפעמים זה גם בא עם דכדוך. אל הדירה הזאת שאני גרה בה עכשיו, עברתי לפני חודש וחצי. אני יכולה לומר שרק עכשיו אני מתחילה להנות ממנה. כל-כך הרבה פעמים במשך החודש הזה רציתי לברוח מכאן, לא הצלחתי להירדם, שקעתי במחשבות, הרגשתי כל-כך בודדה במקום החדש הזה, ואפילו נוכחות של חברים לא עזרה. וכל זה למרות שעברתי לגור בבית מקסים, שנראה טוב, עם גינה קטנה, במושב חמוד. שום דבר אוביקטיבי לא היה צריך לגרום לי לביאוס הזה. אבל בסופו של דבר יצאתי מזה. לא צריך להתרגש מזה אם זה לא משהו שגורם לשיתוק, אפשר ללמוד להנות מזה וגם דכדוך זה לא דבר נורא מאוד, כל עוד יודעים לצאת ממנו. אגב, צריך להבחין בין בדידות לבין לבד - שני דברים שונים לחלוטין.

לתחשות כאלו התכוונתי

באמת ניסחת את זה טוב יותר... את הלבד שלי אני מאוד אוהבת, והרבה מהזמן יש לי את הדירה לגמרי לעצמי. זה לא עניין של שעמום, וזה קורה רק בשעות מסויימות בזמנים מסויימים (נניח אם אני בסופשבוע לבד בדירה, אז לקראת ערב או מאוחר בלילה), אבל זו תחושה מאוד ברורה של "לבד", "לבד" מסוג אחר לגמרי, כזו שבאמת לא מופגת מייד.

אני לא רוצה לגור לבד, לפחות בשלב זה

וגם חתול לא יוכל להפיג את השעמום/הדכדוך שכרוך בלגור לבד. האמת, הדבר הראשון שעלה לי לראש זה סיטואציה בה אני נתקלת בג'וק ואין מי שיהרוג אותו (ואל תגידו שאם יש לי חתול אז הוא כבר יטפל בג'וק. יש לי בבית שני חתולים ועם כל החיבה שלהם לעכברים, ציפורים ונחשים הם מימיהם לא טיפלו בג'וק). אני רוצה שתמיד יהיה איתי בביתמישהו, שנוכל לדבר, אפילו סתם לראות טלוויזיה ביחד אבל העיקר לא למצוא את עצמי אף פעם לבד. נראה לי שאם השותפה שלי תיסע לאנשהו ואני אשאר לבד בדירה אני אזמין מישהו שיבוא לישון אצלי כי אני לא מסוגלת להיות לבד.

ettt

New member
בדירות שכורות

את לא תחשבי על ג'וקים- את פשוט תראי אותם...

EyalPolo16V

New member
צריך לשמור על נקיון ולנקות

אפילו בפינות, מתחת למיטה ומאחורי הארונות. רצוי שיהיו רשתות על החלונות, כי האבולוציה פיתחה לג'וקים כנפיים והם יכולים לתקוף בכל החזיתות. מה שכן, מנסיון , הם לא מגביהים טוס, כלומר לקומות מעל קומה שניה או שלישית עוד לא ראיתי אותם מגיעים בטיסה. אבל כפי שאמרתי, אם כל הסביבה של הבניין מוזנחת, אז הם תמיד יגיעו איכשהו, מחדר המדרגות כשנכנסים הביתה, דרך הביוב ואלוהים יודע דרך איפה...

EyalPolo16V

New member
אולי בבאר שבע

פה ברמת אביב, יש תמורה כלשהי לארנונה... כל הזמן מרססים פה . שלא לדבר על רכב שמנקה את הרחוב כל יום ב6 בבוקר.... מעולם לא נעקצתי פה מיתוש ובנוסף מעולם לא ראיתי ג'וקים .

תהיתי מה הסיבה

הדירה הראשונה שלי היתה מג'ויפת ברמות שזה לא להאמין (הבעל בית ששמר קרטוני ביצים), כ"כ מטונפת שגם אחרי שניקו אותה, היא עדיין לא באמת נראתה נקייה. בכל זאת, לא זכור לי שראיתי שם ג'וק. אני תמיד חשבתי שזה בגלל שגם להם יש איזשהם סטנדרטים ושהדירה הזו היתה גועלית גם עבורם

למעלה