מספיק קשקשת כנסו

• פותח הנושא 1975
  • פורסם בתאריך

1975

New member
מספיק קשקשת כנסו../images/Emo46.gif

למי שנישבר מכל ההיתרכרכויות האלה !!!!!אז הם חוזרים זהו זה זהו עכשיו זה סופי מופע אחרון בהחלט לסיבוב זה של החלוצים חלוצי החלל שזכו לאהדה חסרת תקדים בתחום ההיפ הופ האנדר גראונד החללי בעיקר בקרב הבחורות יתנו בראשון באוקטובר מופע אחרון ומרגש במיוחד (הם ישירו על סמים)עוד פרטים בהמשך אז הנה בנתיים טקסט מהתקליט האחרון של החלוצים בעיני הכי טוב שניכתב בהיפ הופ בארץ: מספיק קשקשת – להוריד עליהם את המים מי שנישבר לו הזין - ידיים לשמיים עובדים עלינו בעיניים למה שאנחנו נברח? נגלה את הגנרלים. אתה רוצה שינוי עשה משהו, תזיז משהו שדופקים אותך בכסף תמיד תבעט במישהו ניקח את עצמנו בידיים זמנכם עבר פוליטיקקים. סבא עלה לארץ בספינת מעפילים ממקום של מוות למקום שאומרים שיש בו חיים בא ,יישב, בנה, שם לבנים איפה המדינה שהקים? אני רואה רק בית כלא צבאי. אין לי מספר אסיר – יש לי מספר זהות בשבילם אני מספר בבנק אבל אין לי זהות אין לי תרבות אין לי סיכוי להשפיע אומרים בזיעה תאכל ,אני רעב ורק מזיע. מי שמאכיל אותנו אשליות – נאכיל ת'כלבים כי חופש לא קונים במבצעים בקניונים חופש לא קונים במטוסי תקיפה חדישים חופש לא תקבל גם אם תעבוד במחשבים אז כל המהפכנים (פלאפ פלאפ) תעשו רעש צריך קודם לשבור משהו בשביל לבנות דבר חדש אם נתנהג כמו טיפשים ככה ימשיכו להתייחס אלינו נהייה חכמים מהם מהירים מהם נהייה יחד תופסים עלינו תחת- אתם לא רואים? נגמרו הדיבורים, בואו נזיז דברים. מספיק קשקשת – להוריד עליהם את המים מי שנישבר לו הזין - ידיים לשמיים עובדים עלינו בעיניים למה שאנחנו נברח? נגלה את הגנרלים. אתה רוצה שינוי עשה משהו, תזיז משהו שדופקים אותך בכסף תמיד תבעט במישהו ניקח את עצמנו בידיים זמנכם עבר פוליטיקקים מילאתי את הבית בMD VCR MTV קניתי גם PC DVD הייתי מפוצץ הכל אם היה לי RPG הנוחות מסממת כמו THC LSD (תקשיבו לי!) תמיד תרצה יותר חדש יותר חזק, אתה מכור למה ש-IN מכור למה ש-OUT בנית מבצר גר בחלונות הגבוהים אתה אסיר בבידוד רק עם אזיקים אופנתיים שונא את מי שמזכיר אלוהים עובד רק לכסף מתעב אותם, מתרחק, אתה אותו דבר בעצם אתה סוגד לזה והם סוגדים לזה הם בונים מסגד לאלוהים ואתה מסגד לקש אז כל המהפכנים, תדליקו אש, שרפו משהו תפילו כמה גורדי שחקים אולי יקרה משהו מפטמים אותנו בפוסטרים, טוסטרים, לעוור אותנו פרסומות, שלטי חוצות, רק בשביל לבלבל אותנו בדואר בדו"אל תעמולה לטשטש אותנו בטלוויזיה הטלפון ברחוב מה רוצים מאתנו? אולי הם מפחדים שנמצא את הכוחות , נחתוך את הכבלים נראה ת'מציאות ואז נגלה שיש מלחמה בחוץ. חדל ברברת. מספיק קשקשת – להוריד עליהם את המים מי שנישבר לו הזין - ידיים לשמיים פלאט! פלאט! עובדים עלינו בעיניים למה שאנחנו נברח? נגלה את הגנרלים. אתה רוצה שינוי עשה משהו, תזיז משהו שדופקים אותך בכסף תמיד תבעט במישהו פלאט! פלאט! פלאט! ניקח את עצמנו בידיים זמנכם עבר פוליטיקקים

אמממ...

יום חמישי... סאבלימינל היהודים לא זוכרת מי עוד! לא יעניין אותך

בהביבו

New member
אהה..

צודקת. לא יעניין אותי. פאפאאח'ס .. אהה ו. היתעניינתי כי לא שמעתי הרבה על עיר הנוער ברענואר (סתם סתם. ברעננה)

בהביבו

New member
טוב שבאמת לא הגזמת

בתוכן ההודעה שלך. טוב שאפילו לא ניפחת את זה לגובה מגדל מסחרי בעיר ניו-יורק. פעם הבא .. ההמשך ידוע

נצל"ש ! ../images/Emo32.gif

אני טסה לאיטליה ב26 לחודש ( כלומר שבוע הבא) אני חוזרת רק ב7 שעתיים לפני הטיול השנתי שלי ! החיים שווים + !

סיונול

New member
זונה כלבה נם!! אני גם אוצה אבל לא..

אני בבית עם פאקינג חזרת!! נם! לא אכפת לי את לוקחת אותי איתך לאיטליה!

בהביבו

New member
היי..

תהני. ואם את רוצה איזה יחס נעים שכזה, תני קפיצה לסיצילה (משפחת המאפייה שלי שמה. תחפשי את דון בהביוני {זה דודי}) תהני שם
ותחזרי שלמה

Torn

New member
../images/Emo41.gifפורום אוונסנס בתפוז../images/Emo41.gif

אני בטוח שכולכם שמעתם עליהם... הלהקה שהביאה לנו את הלהיט של השנה Bring Me To Life, ששברה את כל המצעדים ברחבי העולם שנמצאת כבר שבוע תשיעי במקום הראשון במצעד הפזמונים של תפוז
כן גם לאוונסנס נפתח פורום בתפוז, וכולם מוזמנים
~פורום אוונסנס בתפוז(846)~ *פורסם בהתאם לאישור במערכת אישורי הפירסום.

למעלה