מספרה

• פותח הנושא ain
  • פורסם בתאריך

ain

New member
מספרה

מעוניינת לפתוח מספרה באזור השרון אני לא ספרית אודה על תשובות לגבי סדרי גודל: 1. מהי עלות ליווי עו"ד עד לחתימת חוזה שכירות (המיקום-בקניון)? 2. מה עלות הנה"ח?1 ספרים בעלי כשרון וענין - אשמח אם תיצרו קשר

מקצועיות - מאוד חשוב ליזם

לא ספרית ורוצה ליזום הקמת מספרה ? מי יספר ? תחזיקי ספר בלי להבין דבר בנושא ? לא רציני , לא רווחי , כנגד כל הסיכויים , עוד בימים טרופים אלה . אביא את הדברים שוב : הנה טיפ בנושא מקצועיות : אם אתה לא עושה זאת מצוין - אל תעשה זאת כלל , כי אם זה לא מצוין זה לא יהיה ריווחי ולא יהיה כייפי , ואם אתה לא בעסקים בשביל כיף או רווחים - אז מה לעזאזל אתה עושה שם ? אחרי שתהיי מקצועית , עם ידע ונסיון , תתחילי בעסק שלך , כדברי אלה ווילר ויקוקס : אין שום סיכוי או מזל או גורל שיכולים לעקוף , לעכב או לשלוט בהחלטה איתנה של נפש החלטית .

Megapuzik

New member
ניהול מספרה לא אומר

שצריך לספר ! היא יכולה לשכור את המקום ולשכור עובדים (ספרים \ מניקוריסטית \ קוסמטיקולוגים[או משהו כזה]) ולעבוד על עמלות

nirdagan

New member
ובשביל מה הספרים צריכים את היזמית?

למה שיישאר לה כסף מכל הסיפור?

Megapuzik

New member
המממ

לה לכל ספר\רית יש מספיק כסף ומשאבים בשביל לפתוח מספרה

nirdagan

New member
ספר שרוצה לעבוד כשכיר

יעדיף לעבוד במספרה שמנוהלת ע"י ספר מקצועי. כך הוא גם יאמין שיש לעסק סיכויי הישרדות (כשהבוס גם עובד ולא רק משקיע) וגם הוא יוכל ללמוד משהו מהספר המקצועי ולשפר את כישוריו.

לגורו של הגישה החיובית

למר בני שלום. הספר הולך קרח? וואלה אתה הפתעת אותי. הגורו של הגישה החיובית והיזמות יורד על יזמית צעירה? והיא לא טוענת למיקצועיות בספרות אבל אולי יש לה מיקצועית ביזמות וניהול? בקטע הזה אתה אמור לצטט לי את זה שאמר שהוא מקיף את עצמו באנשים מקצועיים. אז מה כסופר אתה מספר סיפורים ולא יודע לקרא מעבר למילים? היתי מבין אם היתה מוסיף קישור לספר או לאתר. אבל סתם גישה שלילית. או שזה פרסומת סמויה? כנראה שהקמפין נכשל. ומאמן1 אתה לא אמור להגן עליו אוטומטית ( הקומבינה* ) ובגישה חיבית כדיברי "האח הגדול" JUST DO IT וכדיברי בני: * לקרא בגישה חיובית כדברי אלה ווילר ויקוקס : אין שום סיכוי או מזל או גורל שיכולים לעקוף , לעכב או לשלוט בהחלטה איתנה של נפש החלטית . בהצלחה

האח הגדול , תפסיק לשחק אותה אורוול

רד אלינו אל העם . ייתכן שהיזמית הצעירה מקצועית ביזמות וניהול . השאלה היא מה הם סיכויי הצלחתה בימים קשים אלו , שהשוק על הפנים , כאשר אין לה את המקצועיות בספרות ? מספרה היא לא מפעל שדורש כשרונות ניהול ויזמות מובהקים . מספרה דורשת פחות כשרונות ניהול ויזמות , ויותר כשרונות מקצועיים בספרות, וחסכון בהוצאות שכר כח אדם . לכן , לדאבוני סיכויי ההצלחה במקרה הזה , בימי מיתון קשים אלה , נראים קלושים . עדיף שאומר לה את האמת כפי שאני רואה אותה , מאשר לעשות שקר בנפשי ולהשלותה במקסם שווא . ההחלטה בידיה ואני מאחל לה הצלחה .

ain

New member
תודה על כל התגובות אשמח להמשך הדיון

בכל זאת - נראה לי שיש כאן אפשרות בגלל שילוב של נסיבות - מגמות באזור, מיקום יכולת השקעה (שאין לספרים רבים) ויכולת ניהול. מה גם שבכל מקרה יש צורך בכח אדם נוסף מלבד הספר - עזרה בשטיפה, מענה לטלפונים - כך שאני יכולה למלא פונקציות אלה לספר כדאי אם אין לו יכולת להשקיע אבל הוא מעוניןבחופש מקצועי יחסית לעבודה אצל ספר. כמובן שאצטרך לשלם יותר מאשר ספר משלם לעוזריו אבל נראה שעדיין יש פוטנציאל וזה מתאים לאורח החיים ולשאיפות שלי. תודה על התגובות אשמח לעוד הארות והערות

elico100

New member
הרחבה לרעיון הקמת המספרה

אם תרצי אשמח לתת לך כיוון נוסף למחשבה בנוגע לרעיון פתיחת המספרה. אם את מעונינת צרי קשר באי-מייל: [email protected]

למעלה