מספרה?

anonimus74

New member
מספרה?

שלום אנשים טובים! רציתי לקבל המלצה על מספרות לגברים באזור תל אביב, אבל כאלו עם רעיונות מקוריים לתספורת סטייליסטית חבל על הזמן... (אם אפשר מקום שיהיה להם גם תמונות לבחירה מתוכן או משהו כזה...) יש פשוט עשרות אלפי מספרות ואני ואני באמת מחפש משהו מיוחד ומקורי אז אודה על שיתוף הפעולה! אה, עוד משהו: זה פעם ראשונה שאני נכנס לפורום הזה, ואני לא יודע מה הנהלים לגבי לתת שם של מספרות בפורום אז אם הנהלת הפורום לא אוהבת את הרעיון אודה לכם אם תשלחו לי מסר אישי עם שמות או לפחות תכוונו אותי לאזור מסוים (ממוקד כמה שיותר) תודה רבה רבה מראש!!!

גזוז

וכל מילה מיותרת הם מספרים שם משו בנזונה סטייליסטי בטירוף ומיוחד חבל על הזמן!!

SuGar and SpicE

New member
../images/Emo45.gif

גמני רציתי להגיד בדיוק... אם מיוחד זה מה שאתה מחפש אז זה המקום... זה נמצא במתחם קסטרו ת"א שבדיזינגוף סנטר ונדמה לי שעוד איפשהו ת"א אבל לא זוכרת... בהצלחה.....

No BoDy1

New member
חוויות? חחח

הצבעים שם פשוט מהממים!! בחיים לא ראיתי דברים כאלה!!! שיווו מספרה ליגה ליגה...!!! חחחחח מה חוויות? סה"כ מספרה...

SuGar and SpicE

New member
חחחח גם אותי זה הצחיק...

היא יענו התכוונה שיספר איך זה יצא.. ותספר באמת :)

ממליצה בהחלט...

הסתפרתי שם לפני 4-5 חודשים ועד עכשיו אין לי צורך בתספורת נוספת. השיער נראה נהדר! עד היום אנשים ניגשים להחמיא...

iconz

New member
לך לבוגרשוב

יש שם מספרה בשם Planet-X עושים דברים פ33ות

Galamis

New member
יש לי שאלה

וגם יש לי שיער ממש גרוע, הוא אף פעם לא מסתדר, הוא לא חלק ובנוסף לכל יש לי צמיחה הפוכה (למי שלא יודע זה שהשיער צומח במעיין קישקוש כזה לאחור ולא כרגיל) אז ככה שרק עם תספורת קצרה אני נראה בסדר, יש מצב שאפשר לעשות לי משהו באחת המספרות הללו כדי שאני אראה נורמלי?(מקווה שיהיו לכם סיפורים על חברים שעברו מהפך כזה) אני עולה השנה לי' ואני רוצה לעשות לפחות רושם ראשוני טוב

SuGar and SpicE

New member
../images/Emo6.gifהרגת אותי טל

ואגב כן.. אני מסכימה.. תנצל את זה למראה מבולגן.. הכי יפה

Galamis

New member
ללכת למספרה אבל?

או פשוט לבלגן את זה עד למצב הרצוי? תודה על התשובות ד"א

חח../images/Emo9.gif

ו..אם יש לך כבר בסיס הפוך אז לא צריך ספר.. שים ג'ל.. או דאקס (יותר חזק) אפילו תעשה לפני זה קצת פן.. וזה יכול להיות סוף הדרך
אם אתה לא כ"כ טוב בדברים האילו אז תבקש מחר או ידידה שיעשו לך..

למעלה