מספרים - ומסתפרים ב-

מספרים - ומסתפרים ב-../images/Emo43.gif

דר' רפי שטרייכר, פסיכיאטר ורופא בכיר במרכז הרפואי נס ציונה, יתארח בפורום טורדנות כפייתית OCD הערב ב-20:30 וישיב על שאלות בנוגע לטיפול תרופתי ב-OCD, תסמונת טוראט, ADHD וכו'. העלו את שאלותיכם אליו כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=15&MessageId=146693428
איזה שינוי עשיתם בשיער ואחר כך התחרטתם עליו? פורום אופנה קורא לכם לשתף בטעויות הפריזורה הכי גדולות שלכם ואולי לזכות באופציה לתקן אותן, עם תלושים במספרת היוקרה "A-TO-Z": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=326&MessageId=146767831
עברתם לילה מטורף עם הילד? ספרו לנו! פורום להיות הורים מזמין אתכם לשתף בסיפורים מוטרפים ואולי תזכו בכרטיס זוגי פתוח לפסטיגל! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=149&MessageId=146540546

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהחלטתי להשתלט על השרשור, ואתם לא מוזמנים

הא! אז, אז, כן. משעמם לי. ראיתי עכשיו שני פרקים רצופים של אינקיגאיו, אחד של אתמול ואחד משבוע שעבר שהיה מושלם כי זה היה האלווין ספיישל והMCים היו מחופשים והם כאלה מושלמים וחמודים ורק בגללם זו התוכנית הופעות האהובה עלי בעולם בערך ;_______; יונגהווא נכשל וסולי כוסית וג'וקוון הומו וביחד הם הדבר הכי מתוק בעולם
וניסיתי להוריד גם פרקים ממש ישנים של מיוזיק קור [מהיומולדת של היצ'ול, תאכלס אני רוצה את זה רק בגלל ה"הינים סיגנילצ'ולקה" שטוקי צועק לו באמצע ההופעה של נו אט'ר ;_;] ומיוזיק באנק [הקאמבאק של סוג'ו עם בונאמאנה~ הם שרו גם את בום בום וקיצר זו הייתה הופעה טובה D: ואם אני זוכרת נכון זה גם היה בתקופה שאפאקס עדיין הופיעו עם נו אייביאו אז בכלל כיף~] אבל מיוזיק באנק עדיין בטעינה ומיוזיקור מסתבר נכשל למרות שחשבתי שזה סיים לרדת אז עכשיו צריך לחכות שמיוזיקבאנק יסיים ואז נוכל להוריד מחדש;; ובינתיים סתם בא לי לחפור על תמונות יפות שנאספו לי בזמן האחרון [רק אלה שעדיין נשארו על הדיסקואנקי כי אין לי כוח לחפש את אלה שכבר העברתי למחשב עצמו לול] אז... אז... כן. מימי נראה כאילו הרגע דפקו אותו בתחת D: [היי, תנו לי לחיות בעולם החלומות שלי. אני לא אומרת לכן איך לנהל את החיים שלכן!]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifכדור הארץ לקים קיבום.

רד כבר מהעץ שטיפסת עליו ותחזוררררררררר
אני מתגעגעת

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifפשוט חבורה של מושלמים../images/Emo99.gif

[מימין לשמאל, למי שתהה- היצ'ול (סופר ג'וניור), מי (סופר ג'וניור M), ג'ונגמו (טראקס), דונגהא (סופר ג'וניור)]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifועוד תמונה של מימי כי אני חייבת;;

הוא פשוט מתוק מדיי

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifSHISUS, MA-SIWON, MR. PERFECT

תחליטו אתן איך לקרוא לו. אישית אני קוראת לו "בעלי לעתיד"
[אגב, כי אני בטוחה שלא תבינו את הבדיחות- שיסוס= כמו JESUS, יו נואו, ישו. כי הוא נוצרי. והוא אלוהי. D; מה-שיוון= 'MA' זה סוס בקוריאנית (עד כמה שזכור לי), ו... קוראים לו סוס כי יש לו שרירי ירכיים כמו של סוס. אומשו כזה. O_ם]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהיסול 1

אם הוא לא היה גדול ממנה ב11 שנים הייתי אומרת שהם היו יכולים להיות זוג מדהים. ;; [אבל הוא כן גדול ממנה ב11 שנים, גאד, היא יותר קטנה ממני למען הסוס. ;; אז אני אשדך אותה בכיף לטאמיני
לא שהיא מקשיבה לי, אבל אם היא הייתה מקשיבה לי היא הייתה יוצאת עם טאמין והם היו זוג מתוק אפילו יותר ממנה עם היצ'ול LOL]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהיסול 2

הם פשוט כלכך יפים ביחד
גאאאאאאאאאאאאד אני מתה. 3>

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifהיסול 4

הוא כזה אופה מושלם
[אופה (OPPA) זה סוגשל כינוי שבנות קוראות לבנים שמבוגרים מהן- בתרגום ישיר זה אומר "אח גדול" עד כמה שזכור לי, אבל זה לאו דווקא קשר דם אמיתי אלא יותר לקרוא למישהו שקרוב אלייך, חבר טוב וזה D: גם לחבר בן זוג לול]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifחתיך שלי../images/Emo99.gif

אומו הייתי בטוחה שהוא הולך לנשק את ג'ונגמו בקטע הזה אבל אז... הוא לאXD [אבל זה בסדר הוא נישק אותו בהופעה אחרת, אני פשוט לא זוכרת איזו. ;; אבל הוא עשה את זה. LOL
]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifיאווק~ D:

ויש עוד המון תמונות של סופר ג'וניור כי הם ממש הומואים שאוהבים להצטלם אבל אין לי כוח יותר אז נשים לכם גם אנשים אחרים לול D:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gif../images/Emo23.gif

.. אבל כותבים את זה רייווק.
לא שזה כלכך משנה כי זה סתם תעתיק מקוריאנית אבל בסדר, הכוונה נכונהXD

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo45.gifמתוקי שלי../images/Emo99.gif

וגם היא מתוקה לגמרי. ;;

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifקווין../images/Emo23.gif