מספרים על השקרים ב-
אנשים

מספרים על השקרים ב-../images/Emo43.gif אנשים

נילי אברמסקי, הרצה למרחקים ארוכים שייצגה אותנו באולימפיאדה תתארח הערב בשעה 19:00 בפורום נשים בספורט. שרשרו לה את שאלותיכם! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2139&MessageId=133497034
האם בחירה בהתאבדות יכולה להיות מושכלת ולגיטימית? לציון היום הבינלאומי למניעת התאבדויות שמצוין היום, אתם מוזמנים לפאנל בנושא בפורום אנשים שיקיריהם התאבדו בשעה 20:30. במסגרת הפאנל יארח הפורום את ד"ר שירלי אברמי, מנהלת מרכז המחקר והמידע של הכנסת ומרצה למדיניות חברתית באוניברסיטת בן-גוריון, את ד"ר מאיה יוהן ברק, מתמחה בפסיכולוגיה קלינית, עוסקת בתחום האובדנות מזה כ- 10 שנים, מטפלת וחוקרת בתחום וכן את ארגון סה"ר – סיוע והקשבה ברשת: http://www.tapuz.co.il/forums2008/ViewMsg.aspx?forumId=56&messageId=133529773
כמה פעמים יצא לכם לשמוע שקר שהיה כל כך מופרך שלא יכולתם להאמין שמישהו סיפר אותו בכלל? מתי לאחרונה יצא לכם לשקר בצורה שנשמעה מגוחכת אפילו לכם? או בקיצור: מהו השקר הכי מופרך, מטומטם או מגוחך שיצא לכם לשמוע/לספר? ספרו לנו עליו בפורום חמישים פלוס ואולי תזכו בארוחה זוגית במסעדה! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=521&MessageId=133562714

ציוץ חדש מאדם!!!

adamlambertYuck. Everyones sick. Including me. :( singing's no fun when u feel crappy, but imma do my best tonight Bridgeport. הוא גם חולה מסכן

heart1soul

New member
מסכנוני קטן:(

מי מוכנה להיות ה
הרחמניה של אדם? אני לא אוהבת אדם חולה:( אני רוצה לטפל בו!!!!

../images/Emo9.gifאני!!!!!!!!

אוי זה באמת מטורף היה להם 3 ימים הופעות רצוף! אין לו זמן לנוח מסכן שלי

mokasosex

New member
אויי את פשוט נשמה טובה ../images/Emo6.gif

ואם מייקל ודני היו מבקשים שתבדקי להם חום מהתחת ?

heart1soul

New member
איכככ:( אני בדיוק אוכלת גלידת קרמבו

והרסת לי! * אין לי בעיה לבדוק חום מהתחת של אדם*

mokasosex

New member
חחחחחחחחח , אחות של האוטובוס

זה אחות של האוטובוס, את לא רוצה שיגידו שאדם דיווה, נכון ?
אני מוכנה לבדוק כל מקום ומקום בגופו , להשקות אותו , אפילו לנקות את הקיא שלו *אוי אני לא שפויה*

mayarel

New member
פורום של מלאכיות

פלורנס נייטינגל כל אחת ואחת פה. מרגש.

mokasosex

New member
תודה תודה ../images/Emo13.gif כאילו שאת לא היית עושה אותו דבר

לBB המתוק והמסכן בשעת צרה \:

mayarel

New member
לגמרי הייתי עושה ../images/Emo6.gif ברור

*יש מצב שהייתי ממציאה גם כמה טיפולים נוספים כל עוד הוא לא היה יכול להיות אחראי למעשיו.

heart1soul

New member
חחח וואו

יש לי פחד מקיא אבל אפילו את זה גם אני מוכנה לעשות - רק אם זה אדם !!! craziness all over the place*

mokasosex

New member
אוי כן, אני מתעלפת אם אני רק רואה דם ,

וריח של הקיא בכלל יפיל אותי .. אם הוא ידמם אני אקפוץ עליו ואחבוש אותו, הכל למען החולה [=

InbarKiii

New member
סליחה סליחה סליחה, אני הכי מוסמכת פה ../images/Emo6.gif

אמא שלי רופאה! חחח זה עובר בגנים ולכן אני יהיה האחות הרשמית של האוטובוס D: [זאת אומרת, של החלק של אדם וקריס באוטבוס
]

mokasosex

New member
חחחחחחחחחחחחח XD

אם ככה אז אני הכי צריכה, שני ההורים שלי רופאים ועברתי קורס עזרה ראשונה ואני מקבלת מאיות בביולוגיה
ואני מוכנה לטפל גם במאט :)

InbarKiii

New member
טוב ביאסת אותי עכשיו חחחחחח

אבל נו את לא אוהבת דם, לי לא אכפת חחחח

mokasosex

New member
אני גם לא אוהבת קיא, וכלבים

בשבילו אני אתפלש בקיא ואלך מכות עם כלבים .

mokasosex

New member
אויי בובי מסכן ../images/Emo201.gif

אני מחזיקה לו אצבעות שיבריא מהר ויעשה כמיטב יכולתו היום . גווווווווו אדםםםםםםםםםםםםם .

למעלה