מספרי זיג-זג

noash5

New member
ליד עזריאלי יש חנות יצירה פנאי לי

יש שם הכללל

lilo4

New member
מהמם!

לא הכרתי את הבלוג הזה, יש לה רעיונות מקסימים (למשל בכותרת של הבלוג- התמונה מצד שמאל, מניקור עם נקודות. פשוט מקסים) גם הרעיון הזה עם הזיג-זג המעוגל פשוט מטריף. אין לי הצעות קונקרטיות... אבל את יכולה להתקשר לחנויות יצירה באזור שלך ולשאול אם יש להם מספרי זיג-זג מעוגלים. מקסימום אם לא תמצאי בשום מקום תנסי לחפש באינטרנט. חיפשתי עכשיו באיביי ומצאתי כמה אופציות בעלות של דולרים בודדים. אם אני לא טועה ההגדרה המדויקת של הצורה היא גלים ולא זיג-זג. אבל תריצי חיפוש על שתי האופציות

מעצבנות אותי כל אלו עם הציפורניים המושלמות../images/Emo3.gif

איזה בלוג...איזו שלמות בכל מריחה ובכל יצירה על הציפורניים ! קנאה....

noash5

New member
מצאתי גם

את זה. זול ל-7 צורות, תראי אם יש מה שאת מחפשת. משלוח חינם לארץ, אפשר לשלם בפיפאל ויש שם עוד מלאא שטויות

angell4

New member
אהבתי את הרעיון!!!

לי יש כאלו בבית... קניתי בחנות יצירה

b o t t e n

New member
ועכשיו שאלה פולנית... זה לא כבר סופר אובססבי?

כאילו, אני בטוחה שהיא קנתה לא פעם ולא פעמיים את אותו לק כי שכחה שיש לה אותו. שלא לדבר על צבעים "כפולים". ובחיאת ראבק, גם אם היא תחליף כל יום 3 פעמים ביום לק, עדיין יש לה שם שלוש שנים בלי לחזור על אתו אחד פעמיים ועוד בלי לעשות שילובים ועיצובים. כחובבת ומגדילת אוסף הפרטי, זה נראה לי כבר ממש טו-מאצ'. מה שכן, חברה כזאת שאפשר לבוא אליה ולהתמרח היה יכול להיות סבבה

angell4

New member
לא נראה לי שהיא זוכרת מה יש לה

ומה אין לה! זה בהחלט מטורף...

flutter girl

New member
איפה ראיתן את האוסף שלה?

הדף שלינקקת מוביל אותי לדף הראשי של הבלוג. אני סקרנית!

צונית

New member
זה לא בדיוק הדף הראשי

תגללי כמה פוסטים למטה, כשתראי את התמונות תדעי שהגעת לשם

flutter girl

New member
תודה לשתיכן. כמעט התעלפתי!

יש לה יותר לקים נראה לי מאשר בסניף של סופר פארם. ואני מדברת על כל הסוגים יחד. משוגעת!

צונית

New member
גם מחפשת משהו - נייר דבק מטאלי

מחפשת נייר דבק צבעוני מטאלי. כמו בסרטון הזה. קניתי חבילה של סרטים כאלה אבל לא הצלחתי להגיע למצב שהם יושבים על הציפורן :-\

למעלה