מספרי רוכב בטור דה אליפות ישראל שטח...

dgamim

New member
מספרי רוכב בטור דה אליפות ישראל שטח...

ביום שישי בבית היערן הכרמל...
מבקש מהאיגוד לפרסם את רשימת הרוכבים ומספר רוכב
לנחות הקהל והצלמים...זו דרישה מוגזמת ?

ariasdo

New member
בעת הזו לא נראה לי מתאם לעשות אליפות ישראל ..

מטעם איגוד האופנים זו תחרות שאפשר לדחות בנסיבות האלו .

אלפי צעירים מגויסים בשרות מלוים בצו 8 מגלאי 21 עד 40 ויותר וכל הצבא הסדיר שלוחם .

זה שאנחנו המבוגרים ממשכים בשגרה החיים , עבודה , אימון , צפייה בשידורי הטור וכו' וכו' , לא מקנה זכות לעשות כל דבר כאלו שאין בעיה במדינה .

אפשר להתאמן לרכב באופן עצמאי כל אחד אך שרוצה , אבל תחרות יזומה לאליפות ישראל מטעם איגוד לא מתאם , שרוכבים צעירים מתחרים בה ומסיבות שונות לא קבלו צו 8 , כאשר אחרים נמצאים בתנאי מלחמה זה לא סביר לפחות בהגיון שלי .

אבל כבר ראיתי שלאיגוד אין הגיון בשנה האחרונה , ולא מצפה שיתחשבו בנסיבות האלו ...

אריה סדובניק

נטע88

New member

אלמנטרי!!!
איך האיגוד לא מתביש???
מדינה במלחמה אנשים בממ"דים ובחרדה ואתם מתחרים???

על הגיון וחוסר הגיון

אריה ידידי
יש מליון סיבות לדחות כל דבר
אבל יש חשיבות רבה לקיים אליפות ישראל בזמן שנקבע

בהינתן שאינך מתחרה, וכך גםרוב כותבי הפורום, ואינכם נמנים גם על צמרת המתחרים, מן הראוי לתת לאותם אלו שמתכוננים כל השנה ומתכווננים לאותו תאריך,ומכינים את עצמם, להביא את ההכנה ואת המאמץ המתמשך לידי ביטוי...

אם הרשויות אוסרות קיום מרוץ = זה כבר כוח עליון, אבל ההגיון הרב שעליו יש לפורום מונופול, לא לוקח בחשבון את רוב המתחרים...

אם מתחרה כזה או אחר נמצא בצו 8 או בשירות מילואים, זה מן הסתם ראוי מאוד להערכה מצד אחד, אבל רוב מתחרי העילית, הג'וניורס, הנוער, והנערות/נשים אינם נמנים על משרתי המילואים הקרביים ( למיטב ידיעתי...) וקטגוריות אלו הן החשובות ביותר מבחינת הענף התחרותי

העובדה שמישהו בגיל 35 לא יהיה אלוף הארץ בקטגורית גיל או במסטרס פרו כתוצאה משרות מילואים היא מצערת עבורו, אבל לא באמת משמעותית כדי לפגוע בשאר הרוכבים ובמארגנים.

כתתתחרה, יתכן שתוכל לראות את ההגיון שבקיום מירוץ בזמן, ואת הכאב והנזק שבדחיה, ואז אפשר יהיה לעצור לרגע את ההתלהמות בדבר ההגיון שחסר כל השנה וכו'

מנקודת המבט שלך כמי שאינו מתחרה, זה נראה לא הגיוני לחלוטין, אבל מכאן ועד הכלת ההגיון שלך על כלל המתחרים הדרך היא ארוכה, וכן - יתכן שההגיון שלך לא לגמרי רלוונטי עבור רוב המתחרים !!!

רק בשמחות

יוסי

ariasdo

New member
אנחנו לא משדרים על אותו גל המשמעות שכתבתי היא

שבזמן כזה לא צריך לעשות תחרויות יזומות לא בגלל סכנה , אלה קצת התחשבות סולדריות לאלה שעושים את חובתם למדינה בזמן חרום ומגויסים בצו 8 .

בעת הזו ובמצב הקיים בארץ צריך להמשיך בחיים , אבל מה שהכרחי וצריך גם קצת כבוד לאלו שמגויסים ויש הרבה שיצאו כדי שבמדינה יוכלו לחיות באופן נורמלי .

בתור הסנגור של האיגוד בפורום , שם דבר לא מעניין אותך העיקר שתקימו תחרויות בכל מצב .
וזה בגלל שאתה המתחרה המתמיד , אתה רואה את הנושא רק מזווית צרה והצד התחרותי רק מעניין אותך .

מעניין אך תרגיש ותגיב שגייסו את הילדים שלך , החתנים שלך וכל המקורבים במשפחה שלך .
אני מקבל רושם שהאיגוד וכל המסנגרים עליו חיים על פלנטה אחרת , ולא במדינת ישראל .

שם אסון לא יהיה אם תדחה אליפות ישראל לזמן מתאם יותר, ולכל המתחרים שלא מגויסים , לא יגרום נזק גדול בלתי הפיך .

בקצב הזה עוד כמה שנים לא יהיו יותר פריירים שממלאים את חובתם למדינה ואפילו לכבד אותם על התרומה ויש כאלו שלא מבינים למה , זה ממש בושה .

אריה סדובניק

jekyll1

New member
אריה

על אותו משקל לא נשתה בירה בפאב עד שיסתיים המבצע. לא נרקוד לא נלך לאכול בקיצור נשבית את המדינה. כחייל קרבי בעבר אומנם באלף הקודם מעולם לא ציפיתי שמישהו מאזרחי המדינה ישנה את אורחות חייו בגלל שאני עושה את חובתי כסדירניק . כדי שלא יווצר הרושם שכולם אנוכיים לרגע אני לא מתנתק מהחדשות וכל מה שמעסיק אותי בימים האחרונים הוא מצבנו העכשיו והחיילים שמבצעים את המשימות. בעצם כמו 99% מאזרחי המדינה בשבועות האחרונים

ariasdo

New member
אם תקרא את התגובה הראשונה שלי בשרשור תראה

שכתבתי שכל אחד יכול לעשות מה שהוא רוצה ולהמשיך בשגרת החיים .
ואני מוסיף שצריך להמשיך להחזיק את השגרה שהעסקים לא יסגרו .
אבל תחרות יזומה מטעם איגוד , אליפות ישראל , כאשר אלפי חיילים מגויסים בצווי 8 עבור מבצע שזה בעצם מלחמה גם בחזית וגם בעורף .

נראה לי חוסר רגישות במיוחד שכל המתחרים הבוגרים הם משוחררים מצב 8 .
זה לא סוד שכמעט כל שספורטאי בכל תחום אך שהוא מוצא קומבינה לצאת מהשרות הצבאי ומילוים זה דבר שלא קיים כמעט לכולם .

תאר לך שהיו עושים בימים אלו פסטיבל הזמר הדתי ובחסות גוף דתי והזמרים והנגנים , לא עושים צבא אלה לומדים בישיבה . זה לא היה מקפיץ לך את הפיוז .

אריה סדובניק

נטע88

New member
אמנם התחרות כבר היתה והכל עבר בשלום אבל

אני מרגיש בושה גדולה ואני לא מבין אם אנחנו חיים באותה מדינה!!!
החיים בחצי מדינה נעצרו ואצלכם כאילו מדובר במדינה אחרת שנמצאת אי שם מעבר לים!
אז כמה רוכבים יפסידו כמה ימי אימונים,אז מה???

בושה בושה בושה

על מה אתה מרגיש בושה?

על אליפות הארץ באתלטיקה שנערכה השבוע?
על ההופעות של קבוצות הכדורגל באירופה?(טוב ההופעה של הפועל ת"א באמת בושה
)
על נבחרת העתודה בכדורסל באליפות אירופה(עתודה=חיילים)?
על מה הבושה?
אפשר לעצור את הכל,בתי קולנוע,חוגים,קייטנות(מתוך הזדהות עם הדרום),זה מה שאתה מציע?כדאי?מומלץ?

על חשיבות השגרה, ועל הבדלה בין עיקר וטפל

לכל המתביישים וחובבי הדחיות,
יש הרבה דעות, אבל היפה הוא שלא ראיתי בפורום טענה מבין המתחרים
אלא מבין הפרשנים...

רוב רובם של החיילים הקרביים ( וגם אני הייתי חייל קרבי, והפער בין המציאות בלבנון לבין החיים שנמשכו בישראל נראה לי משונה, אבל לא חשבתי לרגע שצריך לעצור את החיים בישראל לכבודי)

גם לא שמעתי את תושבי הדרום, שחוטפים את עיקר האש, מבקשים לבטל את התחרות או לדחות, אלא בעיקר שמחים על החוסן החברתי והלאומי שהחיים נמשכים בכל החזיתות, ובכל המקומות שסופגים פגיעות.

לטעמי אין הגיון בדחיה, וגם אין הגיון בכך שאם בנ' XX יורדות קטיושות, כל הפעילויות נפסקות בכל מקום במדינה מטעמי סולידריות... ההיפך הוא הנכון, ורוב החיילים יוצאים למבצעים על מנת לאפשר את החיים הסדירים בארץ !

ובענין התתקדות בעיקר ולא בטפל - אתם מוזמנים לבדוק את רשימת התוצאות ולבדוק האם בקטגוריה עיקרית או משנית יש זוכים בלתי צפויים או חסרי יכולת או לא ראויים, כתוצאה מהעדרו של רוכבים/ות לוחמים/ות שגוייסו בצו 8 ולא הגיעו לתחרות...

ונקודה נוספת בענין עיקר וטפל - כדאי לפעמים לאמץ את הכלל של להעיר ולשנות בדברים שקשורים באופן ישיר אלינו, ויותר מזה להתמקד במה שאני וכל אחד יכולים לעשות ולשנות בעצמו, וקצת פחות במתן עצות והרצאת הרצאות מה אחרים צריכים לעשות בכל רגע נתון, במיוחד בתחומים שאיני עוסק בהם ...

אם אתם רוצים לעזור ולשמור על החוסן הלאומי ולחזק את ענף האופנים - בואו, השתתפו בתחרויות, עודדו אחרים להשתתף, בואו לראות את התחרויות, הפיצו בין חבריכם את דבר קיום התחרות וכו' - ותבואו על הברכה !

רק ימים שקטים ובטוחים, ומקווה שכל החיילים יחזרו במהרה ובשלום
יוסי

ariasdo

New member
אצלך התבלבלו היוצרות בין עיקר לטפל לצערי

אתה באמת לא יודע את ההבדל בין מצב של שגרה במצב מלחמה או התשה , למצב שיש שינוי מהותי בין מצב השגרה לתחילת מלחמה .
הסימן הבולט זה גיוס מסיבי של מילויים בצו 8 עבור התחלת מלחמה או מבצע .

הדוגמא שלך מלבנון ממש לא מתאימה החיים חזרו לשגרה מלאה רק לאחר שהמלחמה הפכה לשגרה ולא בשלב הראשון .
בשלב הראשון בכל מבצע או מלחמה במערכות ישראל שיש גיוס לקרת מלחמה לא ביצעו פעולות של אירועים יזומים בספורט או תרבות ע"י גופים של המדינה או מסופחים או מתוקצבים שמיצגים את המדינה .

גם הפעילות של נבחרת האתלטיקה , והכדורסל ממש לא לעניין למרות שזה היה לפני המבצע הקרקעי שהתחיל ביום חמשי .

להזכיר לך אלפות ישראל אופני שטח הדבר החשוב ביותר ביקום התחילה ביום שישי בבוקר שהלחימה הקרקעית התחילה יום לפני בהודעה בקשר של מחט גולני אנו יוצאים למבצע חשוב עם ישראל מאחורינו .

אני ממש מאוכזב ממך ומכל התומכים , כנראה המעורבות במלחמה ממש לא שייכת לכם ולא מעניינת אתכם ,
שהפרירים יעשו את העבודה , ואתם תמשכו , כאלו שם דבר לא השתנה בארץ בזמן הזה .

אני מתבייש בזמן הזה באלו שלא עושים חשבון למצב , שלכבד זה נינימום אלמנטרי . ובמיוחד מתבייש באלו שמסנגרים אם הסברים מכל הסוגים ולא רלוונטיים , כדי להצדיק את אלו שלא עושים חשבון .

שהכול יגמר בעזרת השם ויחזרו הביתה החיילים והרגעה והשגרה תחזור .

את החשבון עוד נעשה .

כרגע בעת הזו אני משתתף בצער ההרוגים יהי זכרם ברוך , והחלמה לפצועים .

אריה סדובניק

צפרגול

New member
במחילה אבל אתה לדעתי טיפטיפה מתחסד/מקשקש

אם תוכל בבקשה להסביר לי מה בדיוק הקשר בין הרגשת שייכות, עניין, כבוד, איכפתיות וכו', לבין ביטול אירועים. מה, אני לא יכול להרגיש את כל הדברים האלה אם אני משתתף באירועים האלה???
כמו שיוסי כתב, מטרת המלחמה היא לאפשר לנו חיים נורמליים. ובכן בוא נשתדל לקיים חיים נורמליים. בכך גם נגשים את המטרה וגם נראה לאויבינו שאנו לא כ"כ פגיעים. אפשר אפילו "לנצל" את האירוע ולציין ולכבד במהלכו את לוחמינו שמאפשרים לנו לקיים חיים נורמליים תחת איומי אויבינו.

oferlev9

New member
שלח מייל לאיגוד

תמיד הם מכינים רשימת רוכבים עם מספרי רוכבים ואם תשלח להם מייל אולי ישלחו לך

למעלה