מספרי שחקן

5נדב

New member
מספרי שחקן

ברצוני לשתף אתכם בבעיה. חלק מהרעיון של הדבר הבא הוא שאנשים יוכלו לבוא ביום של המשחק, לבחור מנהיג, ארץ ומקצוע (ואת כל שאר דרישות המינימום לדמות), והופ, הם משחקים. הבעיה שלי, היא המצב שעלול להיווצר (ואתאר אותו בדוגמא - תחיו עם זה):
נרשמים לעיר 30 אנשים כשלוש שבועות לפני המשחק.
בשלוש שבועות האלה, מנהלים סדנאות הנחוצות להקמת העיר. הסדנאות מתקיימות בתאריכים הכי מאוחרים שאפשר, כדי שמקסימום אנשים ישתתפו בהם.
באותם שלוש שבועות מצטרפים עוד 20 אנשים. כתוצאה מכך יש מחסור בדברים שהוכנו בסדנאות שקדמו להצטרפות שלהם. תוך מאמץ והמון רצון טוב, מסתדרים, איכשהוא.
ביום של המשחק מצטרפים עוד 20 איש, לעיר שמתאימה ל-50 איש. אין להם ציוד יחודי לעיר (מדים לחיילים, אבזרי קסם לקוסמים וכו´). אז נכון זה תסריט קצת פסימי, אבל יש לו סיכויים לא רעים להתרחש. איך, בשם העז השמן שבמרומים, מונעים את המצב הזה? לא באיום, חס וחלילה. אבל הפיתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו זה לסגור את ההרשמה לעיר שלי כשלוש שבועות לפני המשחק (שזה עוד שבועיים), וזה יהיה חבל.

5נדב

New member
למה קראתי לזה מספרי שחקן

חשבתי על ניסוח אחד, כתבתי אחר, ושכחתי לשנות את הנושא...

המענה שנותנת לזה שיטת המשחק

המענה שנותנת לזה שיטת המשחק הוא הקידום. שחקן שמגיע ביום המשחק - מתחיל מלמטה. שחקן שעבד על המשחק מיומו הראשון - ימצא עצמו בראש הפירמידה. רוצה לעלות דרגות? רוצה יכולות מיוחדות? תצטרף מוקדם... פשוט...

5נדב

New member
לא לכולם אכפת מהקידום

זו סדרת משחקים, וככזו שחקן שהצטרף ביום המשחק הראשון, יכול להיות מלך במשחק השני. אני לא חושב שזה מרתיע אנשים מספיק. אגב, למי שחושב שהסיכוי שזה יקרה נמוך מאוד. יש המון סיבות שאנשים יעדיפו להירשם ברגע האחרון (הנה כמה):
כרגע כלום לא וודאי, יש המון חוקים ותקנות שאנחנו עוד עובדים עליהם, והמון שישתנו.
יש מעט מאוד קבוצות שהוכרזו (מתוך כמות לא מבוטלות שעוד לא הכריזו על עצמם).
יש המון אי וודאיות, חוסר תאימות עלילתי, וחורים בעלילה. כל אלו יהיו ברורים, אם בכלל, רק ביום האחרון שלפני המשחק. אנשים מעדיפים להירשם כמה שיותר מאוחר.

זהו מבחן המנהיגות...

ומי שעומד בו - באמת ראוי להחזיק קבוצה. ובענין הזה - אתה עושה יופי של עבודה. אין מקופ לחוסר הביטחון הזה.

5נדב

New member
זה לא ממש תשובה

תודה על המחמאה, אתה מוזמן להמשיך. אבל זו לא תשובה.

למעלה