מספרי שחקן
ברצוני לשתף אתכם בבעיה. חלק מהרעיון של הדבר הבא הוא שאנשים יוכלו לבוא ביום של המשחק, לבחור מנהיג, ארץ ומקצוע (ואת כל שאר דרישות המינימום לדמות), והופ, הם משחקים. הבעיה שלי, היא המצב שעלול להיווצר (ואתאר אותו בדוגמא - תחיו עם זה):
נרשמים לעיר 30 אנשים כשלוש שבועות לפני המשחק.
בשלוש שבועות האלה, מנהלים סדנאות הנחוצות להקמת העיר. הסדנאות מתקיימות בתאריכים הכי מאוחרים שאפשר, כדי שמקסימום אנשים ישתתפו בהם.
באותם שלוש שבועות מצטרפים עוד 20 אנשים. כתוצאה מכך יש מחסור בדברים שהוכנו בסדנאות שקדמו להצטרפות שלהם. תוך מאמץ והמון רצון טוב, מסתדרים, איכשהוא.
ביום של המשחק מצטרפים עוד 20 איש, לעיר שמתאימה ל-50 איש. אין להם ציוד יחודי לעיר (מדים לחיילים, אבזרי קסם לקוסמים וכו´). אז נכון זה תסריט קצת פסימי, אבל יש לו סיכויים לא רעים להתרחש. איך, בשם העז השמן שבמרומים, מונעים את המצב הזה? לא באיום, חס וחלילה. אבל הפיתרון היחיד שאני מצליח לחשוב עליו זה לסגור את ההרשמה לעיר שלי כשלוש שבועות לפני המשחק (שזה עוד שבועיים), וזה יהיה חבל.
ברצוני לשתף אתכם בבעיה. חלק מהרעיון של הדבר הבא הוא שאנשים יוכלו לבוא ביום של המשחק, לבחור מנהיג, ארץ ומקצוע (ואת כל שאר דרישות המינימום לדמות), והופ, הם משחקים. הבעיה שלי, היא המצב שעלול להיווצר (ואתאר אותו בדוגמא - תחיו עם זה):