מספרי 050 ביפן (לשימוש ב-Skype Number)

Nadavu

New member
מספרי 050 ביפן (לשימוש ב-Skype Number)

אני חושב לקנות Skype Number יפני לתקופת שהותי שם.
הרעיון הוא ששיחות שמגיעות למספר הזה מועברות לסקייפ ואפשר לקבל אותן כל גבי רשת האינטרנט, במנותק מרשת הטלפון.
המספרים שסקייפ מציעים ביפן מתחילים כולם ב-50, למשל: 5055342749

קראתי קצת בעניין, ונתקלתי בכמה תגובות של אנשים שאומרים שהזמינו מספר כזה, אבל כשמנסים להתקשר אליו מקבלים הודעה בסגנון 'המספר אינו מחובר'. כדי להתגבר על הבעיה, צריך להוסיף את קוד המדינה, כלומר במקרה שלנו 81-5055342749. לעומתם, אנשים אחרים טוענים שבסך הכל צריך להוסיף אפס למספר, כלומר 05055342749, ואז הכל עובד חלק. זה נראה סביר, ובאמת בויקיפדיה כתוב ש-050 זו קידומת לשירותי IP telephony (אז נשאלת השאלה למה סקייפ לא מציינים את ה-0 הראשוני מלכתחילה).

בהנחה שזה עובד (אם אין מי שיאשר זאת בפורום, אני אצטרך למצוא מישהו ביפן שמוכן להתקשר אלי לניסיון), השאלה היא עד כמה המספרים האלו מוכרים ביפן. אני שואל מפני שהאנשים שהתלוננו שלא מצליחים להתקשר אליהם גם ציינו שכל מי שנתנו לו את המספר אמר שהוא מוזר מאוד. כל הרעיון במספר הזה הוא שאני אוכל להשאיר אותו, נאמר, במקומות שבהם אתארח כדי שיוכלו ליצור איתי קשר במידת הצורך. אבל אם המספר יראה להם מוזר ומפחיד (במילים אחרות, הם יפחדו לקבל חיוב על שיחה בינלאומית, או שמדובר באיזשהו תרגיל עוקץ) הם פשוט לא יתקשרו אלי. אני זוכר על עצמי את הפעם הראשונה שקיבלתי שיחה ממספר שהתחיל ב-077 ולא הבנתי מה לעזאזל היקום רוצה ממני

johnny d

New member
זה לא נותן לי לשלוח הודעות משום מה

בכל מקרה זה תקף לגבי כל מספר טלפון בעולם. (בלי קשר לסקייפ)

Nadavu

New member
מה תקף? העניין של ה-0 לפני המספר בשיחות פנים?

ובקשר להודעות, המספר שציינתי הוא סתם מספר לדוגמא שלקחתי ממה שסקייפ הציעו

johnny d

New member
תפוז לא נתן לי להגיב לזמן מה

בלי קשר למספר :)
העסק עם 0 לפני מספר מקומי שלא מופיע כשמשתמשים בקידומת בינלאומית זה בכל העולם.

למעלה