מספר אסטרולוגי

אלונה100

New member
מספר אסטרולוגי

היי עינת! מהו מספר אסטרולוגי, כיצד מחשבים אותו ואיך ההתאמות בין מספרים אסטרולוגים? כמו כן האם בנומרולוגיה מתייחסים לשם שאדם נולד איתו או לשם שקוראים לו בקול לדוגמא:ילד שנולד בשם אברהם וכולם קוראים לו אבי.

עינת

New member
מספרי המזלות האסטרולוגיים

אינם מחושבים אלה ידועים מראש.לכל מזל מספר המסמל אותו. גדי=8 דלי=4 דגים=7 טלה=9 (חצי ראשון) שור=6 (חצי ראשון) תאומים=5 (חצי ראשון) סרטן=2 אריה=1 בתולה=5(חצי שני) מאזניים=6 (חצי שני) עקרב=9(חצי שני) קשת=3 במזלות שמסומנים באותו מ"ס קיימים קווי דמיון אך ישנם גם שוני וכל חצי מסמל דברים אחרים. ישנן כמה גישות לחישוב השם מבחינה נומרולוגית. דרכי היא להשתמש בשם בו האדם נקרא ביום יום כיוון שלו יש את הויברציה החזקה ביותר על האדם.
שפע ואהבה עינת

גם אני מסכים איתך עינת... אבל

אני חושב שכדאי להציג גם את התיאוריה האחרת הגורסת שהאופי בא משמו של האדם, הניתן לו בלידה (והרי ההורים הושפעו מהווירתציות של הרגע בהינתן שם שמתאים לאופייה של אותה אנרגיה - שאותה נושא האדם כל חייו, בדומה לאנרגיה שבאה ממפת הלידה האסטרולוגית). כמובן שבמקרה זה הכינוי ביום יום מקבל משנה חשיבות, אך נהוג לומר שהשם שהחברים נותנים לך - הוא קשור למספר שמרמז מה הם חושבים עליך, או איך הם מתרשמים ממך. סתם כידע כללי שאולי תמצא מעניין, שמי הוא אחיקם (שמי המלא מסתכם ל- 9, טלה).. ממש טלה טיפוסי (ירח בטלה, מה לעשות?!). גם התאריך לידה שלי, אגב, מסתכם ל- 9... בכל אופן, התפלאתי למה חבריי לא קוראים לי "אחי" (הרי זה "דורש"!)... ובכל זאת נשארתי עם אחיקם... אולי בגלל שגם האופק שלי, שמרמז באסטרולוגיה על איך הסביבה רואה אותי, גם הוא בטלה? ככה שאם יקראו לי "אחי" - אני לא אהיה יותר ´9´, למרות שזה המספר שהולם את "תפיסת חבריי עליי" (אופק טלה). הבנת?

עינת

New member
שבי ../images/Emo45.gif

ראשית אני שמחה שאתה מביא עוד תאוריות והן מתקבלות בשמחה. תשובותי לעומת זאת מגיעות מתחום המעשה ולא התאוריה. התאוריה היא תאוריה אך המעשי הוא שתופס בשטח.השם בו נקראנו ביום הלידה אינו אומר כמעט כלום אם לא משתמשים בו בכלל,במידה ומשתמשים בשמות שונים לדוגמא בביית שם מסויים ובעבודה אחר הרי שיש שוני באדם עצמו בשני המקומות... שוב לדעתי אתה שוגה באותה שגיאה ומסתכל על מ"ס בודד,זה לא נכון ואף חסר אחריות לומר דברים רק ע"פ מ"ס אחד לדוגמא שאתה ממש טלה טיפוסי... האם אתה חושב שמה שיש בך הן רק תכונות ה 9? איני מציגה תאוריות אחרות כיוון שהן לא דרכי ואני לא מתחברת אליהן. איני שוללת אותן רק אומרת שלי הן לא נכונות וגם לא ללקוחותי.חשוב לי לעמוד אחר כל מילה שלי ואת זה מצאתי בגישה איתה אני עובדת. וחוץ מזה שבי,מה אתה תעשה אם אני אציג הכל? אני מאוד נהנת לקרוא את דבריך וגם מאמינה שיום אחד תבין הרבה יותר.
שפע ואהבה עינת

עינת,

קודם כל - ברור שאין לי רק מתכונות המספר 9, אבל כשהשם המלא, יום הלידה ותאריך הלידה המלא מסתכמים כולם למספר 9 יש בזה משהו, לא?
ואף פעם לא טענתי שאדם מורכב ממספר אחד, אבל אני נוהג לשייך אדם למספר השם - כמו שהאסטרולוגיה כביכול משייכת אותך למזל שלך, מזל השמש. אז נכון שמפת הלידה מורכבת מעוד 10 כוכבי לכת שמסתובבים בעוד מזלות, וחלקם לא פחות מודגשים מממזל השמש - ונכון שאדם הוא הרבה יותר ממזל אחד - אבל הוא עדיין מזוהה עם מזל השמש שלו. ושוב, אני רק מציג תיאוריות - אני לא כופה אמונה, והרי אני מסכים איתך - אך למה למהר לשלול את התיאוריה השנייה? בכלל, אני מאמין שיש לשתיהם הגיון... תחשבי על זה - אדם לא נקרא סתם ככה בשם מסויים - הוויברציה הנומרולוגית של הרגע אומרת ה-ר-ב-ה על האדם... ואם הוריו החליטו לקרוא לו בשם זה או אחר - הרי שזה לא יד המקרה! מקרה בחילוף אותיות; רק מ-ה´ קרמה
אהבה
ואור
שבי

עינת

New member
שבי ../images/Emo10.gif

שוב לא הבנת את כוונתי. לא שללתי תאוריות אחרות ואם תקרא שנית תראה שכתבתי שאיני שוללת רק מצאתי שעבורי ועבור לקוחותי הדרך בה אני עובדת היא הדרך הנכונה לנו,ולנו בלבד. ישנן הרבה גישות ולכל גישה יש מי שהיא נכונה לו ומי שלא. בגלל הנסיון המעשי שלי (12 שנה)אני בטוחה בדרכי ויודעת שהיא נכונה עבורי והאנשים המגיעים אלי רק מחזקים אותי בדרכי. הרי אינך מצפה שאציג דברים שאיני מאמינה בהם נכון? לשם כך הפורום פתוח ולכל אחד יש את האפשרות להציג את דעתו וכל אחד גם יכול לקחת את מה שמתאים לו ומה שלא לזרוק. ואתה שבי היקר מפז תמשיך להביא לנו את ידיעותיך.
שפע ואהבה עינת

הפנמתי ../images/Emo8.gif ועוד דבר...

יש לי אתר אינטרנט חדש על אסטרולוגיה, וקוראים לו "הרטרו של שבתאי" - מה את אומרת על השם - טוב? את מוזמנת להיכנס לבקר

עינת

New member
היי אלונה ../images/Emo24.gif

מספרי המזל של דלי = 4 וגדי = 8 מתחברים בינהם בצורה מיסטית ויש בינהם משיכה מגנטית.הם מביאים איתם קשר קרמתי. יחד עם זאת לגבי זוגיות רצוי שלא לקשור קשר בינהם כיון שזה יהיה קשר קשה אשר יגרום לאחד משני בני הזוג להקריב את עצמו למען השני מה שאינו רצוי. יש פרק שלם בנומרולוגיה אשר מדבר על המשיכה המגנטית בין שני המספרים.
שפע ו
עינת

אלונה100

New member
מספרי מזל אסטרולוגים

היכן אני יכולה לקרוא על המשיכה בין מספרי המזל של דלי וגדי. אשמח אם תכווני אותי לספר מסויים, למאמר או אפילו לאתר מסויים באינטרנט או בכלל

למעלה