מספר בעיות ב Win10 המותקן על Surface Pro 7

Haim_Gds

Member
אנחנו עם Surface Pro 7 שבא מותקן עם Win10 עליו ואני נתקל שם בבעיות במ"ה שהפתרונות שאני מוצא ברשת פשוט לא עובדים...
1. כיצד ניתן להסתיר תיקיות לוקאליות של משתמשים? הכוונה שמשתמש (רגיל, לא אדמיניסטרטור) לא יוכל לראות תיקיות קיימות של משתמשים אחרים בזמן שלאדמיניסטרטור תהיה יכולת גישה מלאה אליהן. ממה שקראתי יש לשנות כאדמיניסטרטור את הגדרות האבטחה של המשתמשים האחרים ע"מ לשלול גישה, אלא מה, כשאני מנסה לעשות את זה אני מאבד גישה...
2. כיצד ניתן לקבוע בהירות מסך מוגדרת מראש לכל משתמש בנפרד? כיום בכל העברה של המחשב מאחד לשני צריך דבר ראשון לשנות את הבהירות וזה יכול להיות חתיכת סיוט עם מסך מואפל:( ניתן ליצור קיצור דרך על המסך הגדרות הבהירות?
3. כאדמיניסטרטור, כיצד ניתן להתקין תוכנה שתותקן גם לשאר המשתמשים? ישנן תוכנות שבזמן ההתקנה שואלות את זה אולם אלה שלא דורשות התקנה חוזרת עם הרשאות אדמיניסטרטור לכל משתמש בניפרד...
4. ה Surface Pro 7 מגיע עם זיכרון קטן (רבע טרה), כיצד ניתן לבצע שיכפול דיסק לדיסק חיצוני לצרכי גיבוי? כדאי לבצע זאת ל DOK כדי לאפשר בוט? אני חושש שמישהו יעשה איזו שטות שתגרום לנפילת כל מערכת ההפעלה ומעולם לא התקנתי מעקגת הפעלה מאפס למחשב נישא או טאבלט...

תודה מראש על כל רעיון

blzvi

Active member
עד כמה שאני זוכר ה surface הוא לא בדיוק מחשב נייד .
האמת שזה רק טאבלט ובפילפולי מילים מיקרוסופט משווה לו תכונות של כאילו ,בדומה,בערך מחשב נייד.
אז תתיחס אליו כאל סתם טאבלט .
לא כל מה שאפשר במחשב ניתן לקבל בטאבלט.
אם יש לו מנגנון של משתמשים ולכל משתמש סיסמא משלו אז משתמש אחד לא יכול להגיע לקבצים של משתמש אחר.
אולי רק לראות אבל לא לפתוח .
תכונות והתקנים של מחשב משותפים לכל המשתמשים ,אתה לא יכול בכל מחשב לקבוע שמשתמש אחד תהיה לו מצלמה ומשתמש אחר לא

נערך לאחרונה ב:

Haim_Gds

Member
blzvi
ה surface הוא בדיוק מחשב נייד שמריץ WIN10.... הוספה לו היכולת לשימוש במסך מגע ותו לא. אני משתמש בו רוב הזמן כמחשב נייד רגיל (ואפילו עם עכבר, לא המסך)
הבעיות בהן אני נתקל אינן של ה Surface Pro אלא של WIN10. אשמח לעזרה כדי:
-להציב הרשאות גישה של משתמשים (קריאה/כתיבה/צפייה)
-התקנת תוכנה כאדמיניסטרטור שתותקן גם אצל המשתמשים.
-קביעת בהירות מסך מוגדרת מראש לכל משתמש
-שיכפול הכונן.

תודה.

Haim_Gds

Member
לאחר השבוע האחרון הבנתי כי הבעייה המעצבנת ביותר היא קביעת בהירות מסך, זה מתסכל ברמות שלפני כל שימוש במחשב צריך לשנות את הבהירות ידנית. חיפשתי ברשת וראיתי שאני לא היחידי המתלונן על הבעייה הזו.
-האם ישנה תוכנה/אופציית ווינדוס המזהה התחברות או החלפת משתמש?
-האם ישנה דרך לקבוע את הבהירות ע"י תוכנה חיצונית ולהציב את הבהירות כפרמטר?

Haim_Gds

Member
עוד בעייה מטרידה הנובעת מה 10 המטריד, כשאני סורק מימין לשמאל עם האצבע ה notification הדפוק קופץ לי. איך מבטלים אותו לחלוטין? לא היה לי אותו ב 7 והוא ממש לא היה חסר לי.

למעלה