מספר בעיות עם Xiomi Mi A3/

haimgds

Member
מספר בעיות עם Xiomi Mi A3/

אני עם הטלפון כבר יותר מחודש ומצטער שרכשתי אותו

בשבוע שעבר נעלם פתאום כפתור "השב" שהופיע כאשר שיחה נכנסה ולא היה ניתן לענות לשיחות. הזוי בטלפון). אחרי חיפוש מצאתי את הטריק, שימו לב כי זו אינה תשובה אלא "טריק". צריך ללכת להגדרות ה Notification ולאפשר אותן גם כשהן מאופשרות... הזוי.
יש בעייה נוספת שאני לא מצליח לפתור. אני מציב בהגדרות את בהירות המסך במקסימום אך כאשר הסביבה מוארת (אור שמש) המסך מעמעם. בהתחלה חשבתי שיש לי בעייה בעינים כי כשבדקתי את ההגדרות ראיתי שבהירות המסך במקסימום. במקרה הצלחתי להחזיר את בהירות המסך למקסימום ע"י הקטנת הבהירות דרך הסליידר (כי הבהירות מוצבת שם במקסימום) ואז הגדלתה אבל זה מטריף אותי כי אני צריך לעשת את זה שוב בפעם הבאה כשאני יוצא החוצה!
בדקתי בהגדרות והאופציה של בהירות אוטומטית אכן מנוטרלת, מישהו פתר את הבעייה הזו אצלו?
בטלפון מותקנת וורסייה 9 של אנדרואיד שהבנתי כי אופציית הקלטת השיחות מנוטרלת בה, אני משתמש ב TrueCaller אשר כלל את הקלטת השיחות בוורסייה 8. כיצד ניתן לאפשר זאת ב 9?

haimgds

Member
שאלה נוספת, השארת תוכנות פתוחות

בטלפון הקודם-קודם שלי (Xiomi MIX) הייתי יכול להשאיר מספר רב של תוכנות פתוחות, הכוונה היא היא שהן היו פעילות כשעברתי בין התוכנות (לחיצה על הריבוע)
בטלפון הנוכחי והקודם נתקלתי בבעיה שהטלפון סוגר על דעת עצמו תוכנות שונות לאחר זמן כלשהו (לא מוגדר, שמתי לב שלפעמים התוכנות נסגרות לאחר מספר דקות מכיבוי המסך ולפעמים מספר שעות)
אני מניח כי זו אחת מאופציות (המיותרות) של חסכון בסוללה אך לא מצאתי אותה בהגדרות, מישהו מכיר דרך לנטרל את הסגירה הזו? זה מאוד מעצבן שיש לי מסמך PDF פתוח ולאחר חצי שעה בה הטלפון היה עם מסך כבוי (אבל מחובר למטען!) אני צריך שוב להריץ את התוכנה+לפתוח את הקובץ+לדפדף למקום המתאים....

em28

Well-known member
זו לא תקלה, זה פיצ'ר: WELCOME לאנדרואיד 9

1. חייגן - מציע לא להסתבך יותר מדי אלא להוריד חייגן חלופי, אני ממליץ על DRUPE, אבל כל חייגן יעשה את העבודה.
2. הקלטת שיחות - שכח מזה, גוגל חסמה את אפשרות ההקלטה, כל הפתרונות יהיו חלקיים ולא יעשו את העבודה.
3. TRUECALLER - זרוק אותה
4. בהירות אוטומטית - אתה צריך לבטל את הבהירות האוטומטית, זה לא מספיק רק לשנות את התאורה באותו רגע.
5. תוכנות פתוחות - אנדרואיד מחליט בעצמו (ובד"כ יודע יותר טוב ממך) אלו תוכנות תשארנה בזכרון ואלו ירדו, ל-A3 יש חומרה יחסית חלשה אז כנראה אנדרואיד חושב שקורא ה-PDF לא צריך לעבוד ברקע.
אם אתה רוצה להמשיך לקרוא את המסמך - אולי תיצור אליו קיצור דרך על הדסקטופ.

evike

Well-known member
מנהל
הקלטת שיחות באנדרואיד 9, להוריד את תוכנת ACR מהאתר שלהם

ולא מגוגל פליי. ישנה גירסה מסויימת שעובדת היטב, מנסיון, רק צריך לדאוג לא לעדכן, כדי להשאר בגירסה הזאת.
תודה למאור* שהציע לי את הקישור. עובד נהדר כמה חודשים.
[URL]https://apkpure.com/call-recorder-acr/com.nll.acr/download/296-APK?from=versions/version[/URL]

haimgds

Member
תודה, מה הבעייה עם TRUECALLER?

אני מוצא אותה מאוד שימושית (אפילו שה GUI שלהם דפוק ברמות), ישנה תוכנה דומה טובה יותר?
אבל ביטלתי את הבהירות האוטומטית וזה עדיין קורה...

em28

Well-known member
TrueCaller היא רוגלה, אוספת את אנשי הקשר שלך וסוחרת בהם

haimgds

Member
עוד בעייה מרגיזה במיוחד, חיבור ה USB למחשב נעלם לי...

מפעם לפעם בזמן חיבור הטלפון למחשב הטלפון לא נראה בו. כשאני בודק את הUSB references בטלפון אני רואה כי האפשרות הנבחרת היא No data transfer אבל כל האפשרויות אפורות ולא ניתן לבחור File Transfer
ה USB Debugging מאופשר אצלי וכאשר אני מסתכל ב Default USB Configuration בתפריט Developer option אני רואה את כל האופציות מאופשרות וה File Transfer
פעילה.

haimgds

Member
יש תחליף מומלץ ל TrueCaller? עדיין אין פתרון לבעיית ה USB..

בעיית ה USB ממשיכה לשגע אותי, חיפושים ברשת לא ממש עזרו (התשובות הן "אפשר File Transfer ב USB references"...)
אני עובד עם MyPhoneExplorer כדי לגבות את הטלפון ולהסתנכרן מול המחשב וגם היא לא מצליחה לתקשר עם הטלפון אע"פ שהתוכנה ניגשת דרך ה USB Debugging.
&nbsp
רעיון? מה שמטריף אותי שהתופעה מופיעה ונעלמת ללא הסבר.

enigo

New member
נסה להחליף כבל. היתה לי פעם בעיה דומה

עם העברת קבצים שהיתה עובדת לסירוגין, והחלפת כבל פתרה את הבעיה. כנראה בעית מגעים או רציפות באלמנט הדאטה בכבל.

haimgds

Member
זה עבד! ועוד שאלה...

"מה שעולה גרוש שווה גרוש" כמו שאבא שלי אמר... הסתכלתי בכבל שעבדתי איתו, זבל בשקל וחצי מעלי, וראיתי כי הכיסוי בו הכבל מתחבר לקונקטור מתפורר... זה הסביר את הבעייה.
אני משתמש כבר המון זמן ב MyPhoneExplorer כדי לנהל את הטלפון על המחשב. התוכנה מאפשרת שיקוף מסך, גיבוי נוח, גישה לכל הקבצים (גם אלה שהטלפון לא מציג), ניהול לוח פגישות וכו', אבל נתקלתי בשתי בעיות שהתחילו לפני כשנה. הראשונה היא שכתיבת SMS באפליקציה לא מעתיקה אותו לטלפון והשנייה היא שבזמן מחיקת הודעות SMS דרך האפליקציה, מתקבלת הודעה Cannot be deleted.
יש דרך לפתור זאת? אם לא, ישנה תוכנה דומה מומלצת?

haimgds

Member
זה לא משנה, בכל מקרה מה שחשוב לי הוא הטיפול ב SMS

כי זה מה שמפריע לי ב MyPhoneExplorer, אני יכול להשתמש בה לכל השאר אבל הייתי שמח לתוכנה פשוטה שמאפשרת קריאת/כתיבת/מחיקת SMS דרך המחשב.
&nbsp
לא הצלחתי לחבר את המחשב כלוח מקשים לטלפון בטלפון הקודם (ולא שזה היה ממש שימושי למעט הודעות מאוד ארוכות) וכשאני משקף את הטלפון על המסך אני לא יכול להשתמש בעברית כאשר אני כותב.

למעלה