מספר בעיות

chaofix

New member
מספר בעיות

יש ברשותי מכשיר 3630 ושדרגתי לו מזמן ל ppc2002. יש לי כעת מספר בעיות עם המכשיר: 1. המכשיר לפעמים מאבד "איפוס" ואין אפשרות להחזיר את הדיוק, רק לאחר איפוס קשיח של לפחות יומיים (וגם אז לא בטוח). האם מישהו נתקל בתופעה דומה לזה? אם כן מה עשית? 2. בעיה באקסל - אני מנסה להעביר קובץ של אקסל למכשיר, אך כל פעם נפתח חלון שגיאה של C++. מה עושים ???????????? תודה על העזרה

עדי.פ

New member
האם השדרוג הוא מהמופצים ברשת?

אם כן הסר אותו באמצעות התוכנה מאתר קומפאק והתקן גרסא מלאה ונכונה (הדיסקט / גרסא מלאה גודלו כ 40 MB )

ron20

New member
לא מכיר את הבעיה אבל מכיר ...../images/Emo166.gif

קיצור דרך לאיפוס (המסך אם אני מבין אותך נכון) 1. לחץ על כפתור הניווט (פנימה) ותחזיק לחוץ 2. תלחץ על הכפתור הימני (בד"כ calendar) מסך האיפוס אמור להופיע. אני לא מכיר בעיות איפוס מיוחדות באייפק,אבל אם קומפאק חשבו ליצור קיצור דרך לאיפוס כנראה שהם ידעו למה ...
בכל אופן זאת לא בעייה ידועה ואם היא חוזרת על עצמה יתכן וזו תקלה שדורשת תיקון, אבל לפני שתרים ידיים ,יתכן וזו אפליקצייה סוררת- בצע הארד רסט, עבוד עם המכשיר "נקי" ותתקין תוכנות בהדרגה - אולי תמצא את התוכה שמשגעת אותו... יום טוב,

chaofix

New member
מודה על העזרה

אך לאחר שניסיתי הכל, ואמרתי נואש, החלטתי לקחת את המכשיר ולהפרד ממנו לתקופה של שבועיים (תיקון כמובן) תודה רבה על העזרה

למעלה