מספר בקשות לפני המפגש

eyal reuv

New member
מספר בקשות לפני המפגש

אם יש למישהו את ספר הכנס האמריקאי משנת 1999 עם ההוראות לנגן האורגן של רוברט לאנג-בבקשה תביאו למחר. כמו כן,אם יש למישהו את הגליון החדש של מגזין טנטידיין,שבו יש הוראות לזאב של קומטסו(דגם פנטסטי!)-אשמח אם תוכלו להביא כדי שאוכל לקפל את הדגם במפגש. לגבי נייר טישיו פויל בצבעים שונים מהאתר של ניקולס טרי-יש למישהו גליון ,או שאריות של הנייר, שיכול להביא למפגש? אני רוצה להזמין 2 גלילים בצבע חום וירוק,אבל אני קודם כל רוצה להתרשם מהאיכות של הנייר. תודה וחג שמח!

udiwudi

New member
פויל

ככל הידוע לי, יש רק פויל רגיל למכירה, לא טישיו פויל. אם יש טישיו פויל - זה חדש לי (זה לא כתוב באתר). ככל הידוע לי - אף אחד (עד כה) לא מוכר טישיו פויל. ואם אתה מתכוון לפויל הרגיל - הצבעים הם ירוק, כחול, אדום, זהב, כסף. אין חום. לא שהצבעים כל כך משנים לי - אני ממילא צובע את הצד הלבן ומשתמש בו - התוצאה נראית יותר טבעית. ואם בכל זאת התכוונת לפויל הרגיל שהוא מוכר - אשמח להביא דוגמאות להראות... אודי. נב - הוא טוען שהניר גם טוב להכנת טישיו פויל. את זה לא בדקתי, אני (לעת עתה) עושה טישיו פויל בדרך המסורתית מרדיד אלומיניום מטבח רגיל. רק אתמול הכנתי עוד כמה... ננב - אני מצטרף לקריאה לגבי נגן האורגן והזאב. כמו כן, אם מישהו למד את האריה המדהים של קומטסו מה-CP ורוצה ללמד אותו, השמחה תהיה רבה והבריות יעלוזו. אם לא - אצטרך לפענח אותו (ואני די עסוק בעבודה לאחרונה... נו, חגים...
). לינק: http://origami.gr.jp/~komatsu/gallery/lion.html

eyal reuv

New member
התכוונתי לפויל רגיל

אשמח אם תוכל להביא דוגמאות לנייר מחר. אני קיפלתי את האריה של קומטסו הרבה פעמים,ולא מתרשים הקפלים, אלא מהוראות שמישהו עשה לדגם(דגם די מסובך האמת). ללמד את הדגם הזה יקח הרבה זמן,אפשר לנסות... מתרשים הקפלים מאוד קשה להגיע לתוצאה הסופית,ובודדים הצליחו לפענח אותו.

למעלה