מספר דברים ושאלות למערכת

RageIsHere

New member
מספר דברים ושאלות למערכת

שלום לכולם! דבר ראשון, שמעתי שהעונה השלישית והחדשה של "THE O.C" חוזרת למסך הטלוויזיוני של yes+ בחודש מרץ, ורציתי לדעת מה לגבי העונה החדשה של "עקרות בית נואשות"... ראיתי לפני כמה חודשים פרומו של העונה החדשה לערוץ עם מגוון סדרות שצריכות לחזור למרקע (כמו "הסופרנוס", "עקרות בית נואשות" ושלל תוכניות שכבר משודרות בימים אלה כמו "הבית הלבן"). מתי תוכניות אלה ישודרו? ודבר נוסף, אני ממש, אבל ממש, רוצה להודות לyes שסיפקה את שלושת העונות האחרונות של הסדרה המעולה "הכי גאים שיש". בימים אלה מסתיימת העונה החמישית והאחרונה בשידורים חוזרים בפעם החמישית או השישית, וזה אף פעם לא נמאס לי. אני מקווה שתוכלו לשדר שוב את כל הפרקים, אף-על-פי שיש לי כבר את כולם. ובהזדמנות זו אני רוצה גם לשאול מדוע אינכם רוכשים את העונות הראשונות של הסידרה ששודרו בשנת 2000 ו-2001 ב"מת'ב" (הרבה לפני הקמת HOT). האם זה עניין של זכויות יוצרים? אני כבר הרבה זמן לא ראיתי את פרקים אלה, והם בעיניי חלק חשוב מעלילת הסדרה, ואשמח מאוד אם גם תוכלו לרכוש אותם. זה יהיה מרתק לראות את כל הסדרה מהסוף להתחלה שוב הפעם. ובפרט לאנשים בורים שלא הספיקו לראות את הסדרה או ראו רק חלקים ממנה מבלי להעריך אותה באמת. תודה רבה yes, ואודה לכם עוד יותר אם תענו לשאלותיי ותהיותיי במהירות. בכבוד רב, נוי.

Aviad1987

New member
תשובות

העונה השלישית תעלה במרץ אבל ביס וויקאנד (בגרסתו החדשה). נכתב פה שעקרות בית נואשות תחזור בשידורים חוזרים ב7 למרץ ובאפריל תעלה העונה החדשה. הסופרנוס עולה במרץ הקרוב בארצות הברית מי יתן ועד יולי-אוגוסט היא תגיע גם אלינו.

"בגרסתו החדשה"?

למה הכוונה?

Aviad1987

New member
כבר פורסם שממרץ

יס וויקאנד עובר לשדר תכנים חדשים כל השבוע. מכאן שהוא כבר לא יס וויקאנד יותר.

RageIsHere

New member
תודה רבה על התשובות

אך מה דבר הכי גאים שיש? מדוע לא בוצעה רכישה של שתי העונות הראשונות? והאם בכלל תתאפשר רכישה שכזו?

מ י ה2

New member
תיצטרפי למועדון- בקשר להכי גאים ...

הרבה רוצים שידורים של 2 העונות הריאשונות.

shlomtz22

New member
ישודרו 2 העונות הראשונות לאלתר../images/Emo13.gif

ובלי שום קשר- היום משודר הפרק האחרון (ברגעים אלו ממש)וכאות מחאה על הסיום המבאס אני מתכחשת לקיומו...

gilriv

New member
אם שככו אותו בהוט בכבלים

-אני גם רוצה שב-YES ישדרו את עונות ראשונות ?-אני לא מבין
כנראה שביס סיכמו רק על החדשות /מאז פרשת הזכוית של WB הרשת האמריקאית -אולפני וורנר בהוליווד , -------------------------------------------------------------

למעלה