מספר דברים שגורמים לי לא לאהוב את התוכנית.

yaakii

New member
מספר דברים שגורמים לי לא לאהוב את התוכנית.

1. את הכסף שחיים הכט שילם עבור השחקנים וצוות ההפקה וכל הנוטלים יד בעשיית התוכנית, על-מנת שייבדקו עד כמה הישראלי עוזר לילדים נזקקים. היה אפשר להקדיש ל... עזרה לילדים נזקקים! 2. זה קצת חולני שעבור התוכנית הזו גורמים לאנשים בושה ודאגה עוד כשהם נתקלים בסיטואציה. זה לא משנה שאחרי זה שואלים אותם אם הם מוכנים שכל המדינה תראה אותם בוכים או לא. גרמת להם בושה, דאגה, לחץ, בשביל רייטינג. אותי זה מבחיל. למה בן אדם צריך להתחיל למרר בבכי באמצע היום כי מר חיים הכט החליט שהיום הוא בודק מה היחס לילדים רעבים בשווארמה שבה האדם אוכל?! למה אישה צריכה לשמוע מאדם (?) שעובר לידה שלדעתו בעלה לא נותן לה ולכן היא דוחפת ת'אף לעניינים שלא שלה?! 3. נושא אחרון ואולי קצת מטומטם...: איזו ערבות יש לכך שאותם שפני ניסיון שעומדים בפני הסיטואציות אינם שחקנים גם? כלומר, הקופאית שחקנית והמטריד שחקן, רק חסר את הלקוח שהוא גם שחקן, שדואג לקופאית ויש סרט שלם. בפרק הבא: מה אתם הייתם עושים אם הייתם מגלים שהתוכנית הזו... זולה? ממני, אחד שמחכה לדעת מי ימות מחר בתאונות הדרכים. http://www.youtube.com/watch?v=vKm0s2xi3YU don't drive

i c u 2

New member
תגובות

1. שטויות - זה כמו שאגיד לך "כשאתה קונה בית, במקום לקנות 5 חדרים, תקני 3 ואת השאר תתרום לנזקקים". אני בטוח שהוא תורם בלי קשר לעניין ולא כל היום אנשים צריכים לתרום לנזקקים, המדינה צריכה לדאוג שלא יהיו נזקקים. מדינת ישראל היא אחת הגדולות מבחינת ארגונים, שמת לב כמה ארגונים יש? הכל בגלל שהמדינה לא דואגת... אה בעצם היא דואגת לעשירים... 2. כל מי שבתוכנית הסכים בדיוק 1:1 למה שיפורסם וכו'. רע לך? אל תסתכל. זה כמו להגיד אותו דבר על "האח הגדול" זה שילוב של מה שהקהל רוצה לראות יחד עם אותם אנשים שמוכנים להראות. 3. יש שקיפות מסוימת וקוים מסוימים בטלויזיה / רדיו / עיתונות {מדיה הקיצר} שלא עוברים. אם האדם הוא שחקן, אומרים שהוא שחקן, אם הוא לא שחקן אז אומרים את זה. זה כמו שרואה חשבון יתן דוחות או מאזנים שקריים כי מנהל החברה ביקש את זה {זה אחד החוקים הכי בסיסיים בקורסים הבסיסיים ביותר של רו"ח}. זה שהתוכנית נותנת לכולם כאפה מצלצלת ומראה את מצב החברה לא אומר שהיא זולה.

yaakii

New member
1. זה ממש לא אותו הדבר.

לקחת את הכסף שלך ולממן איתו תוכנית שמראה שאנשים לא מנצלים את הכסף והאנרגיה שלהם כדי לעזור לילדים נזקקים, כשאת הכסף של התוכנית עצמה היית יכול לנצל למטרה זו-זה אבסורד. 2. זה לא קשור לזה שההפקה מבקשת את האישור של המצולמים, לפני שהיא מכניסה אותם לתוכנית. אני מדבר על זה שמלכתחילה ההפקה לא רואה בעיה להכניס אנשים לסיטואציות של סערת רגות, דאגה וכד'. אולי האדון שראה את הילד הרעב איחר לפגישה חשובה רק כדי לדאוג לילד? האם ההפקה באמת מודעת לכל ההשלכות שעלולות לצוץ כתוצאה מהסיטואציות המבויימות שבהן הם מעמידים אנשים? 3. אוקיי, אם אתה אומר שיש חקיקה בנושא-אני מקבל. לא נתנה לי שום כאפה. ברור היה לי שאם הייתי נתקל בסיטואציה כזו הייתי נרתם לעזרה. (לפחות אלו שהיו בתוכנית עד עכשיו). ממני, אחד שמחכה לדעת מי ימות מחר בתאונות הדרכים. http://www.youtube.com/watch?v=vKm0s2xi3YU don't drive

למעלה