מספר דברים

האבק

New member
מספר דברים ../images/Emo13.gif

1. התפרסמה התמונה הרשמית הראשונה מהסרט, וגם התמונה הראשונה של דקוטה בלו ריצ'רדס (ליירה). לדעתי היא נראית טוב מאד, ומתאימה לתיאור של ליירה. אני רק מקווה שכושר המשחק שלה טוב יותר מהמשחק של... דניאל רדקליף לדוגמה
2. בקשר למכשפות - האם לדעתכם הגיליוטינה הכסופה תשפיע עליהן? הרי הם שברו את הקשר שלהם עם הדמונים, לכן הם יכולים להתרחק יותר מהדמונים שלהם, אבל האם הקשר שלהם נפרץ עד כדי כך שהגליוטינה הכסופה, שאמורה להפריד את הדמון מבן האדם, תשפיע עליהן? 3. באחד הספרים (לא זכור לי איזה), ויל מספר שיש רפאים גם בעולם שלנו. האם אתם חושבים שבאמת יש רפאים כאלו, או שזה היה נסיון של ויל להסביר את התנהגותה המוזרה של אימו?

מה שאני חושב

1. מסכים איתך. היא באמת נראית כמו שחשבתי, אבל הכל תלוי ביכולות המשחק. 2. אני מניח שהגיליוטינה יכולה להשפיע עליהם, אבל לא באותה הדרך שהשתמשו בה על ליירה ופנטילמון. 3. לדעתי זה עוד אחד מהדברים המסתוריים שפולמן מנסה להסתיר...

אקס93

New member
כנ"ל

אבל גב' קולטר נראית זונה ובלונדינית מידי אתם לא חושבים? ליירה נראית כל כך אמינה

JustRain

New member
../images/Emo69.gif

1. קולטר, לעזאזל, בלונדינית. ממתי קוטלר בלונדינית?! גכלעףגחיסגכלחיסךלגכחני!??!!?!?!?! והיא נראית בנאלית נורא! [סליחה על התתפרצות] 2. הגליוטינה לא מנתקת באופן פיזי. לדעתי, כן, היא תשפיע עליהן. 3. על זה שברתי פעם את הראש. אני לא חושבת שהוא התכוון לרפאים ממש, אלא לאנשים אבודים שלא חסרים בעולם. הם הרוסים בגלל שמישהו הרס אותם (או כי הם הרסו את עצמם) ואת האנשים שהרסו אותם הוא משווה לרפאים. אאל"ט הוא לא מתכוון לרפאים במובן המילולי. המבט בעיניים שלו מסגיר את זה.

mashachar

New member
גברת קולטר

גברת קולטר בתמונה נראת ממש רע, היא אמורה להיות יפה לא?

Dubie

New member
../images/Emo90.gif ../images/Emo45.gif

רק חבל שהיא בלונדינית.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifלרדקליף אין בכלל כושר משחק.

למען האמת, אני לא חושבת שהוא מכיר מושג חוץ מ'כסף' בחיים שלו. אה, בעצם, 'הצגות בעירום' גם נכנס ללקסיקון שלו, אני מניחהXD. לפי דעתי, גברת קולטר ממש לא מתאימה. את ליירה אהבתי^^;

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאבל אף פעם לא עזבתי../images/Emo11.gif

אוקי, אז, המ, שכחתי להיכנס למשך תקופה דיי ארוכה~מתה~ אבל זה לא אישי^^;; הביספר שלי פתח בתוכנית - "הבה ננסה להרוג את התלמידים כמה שיותר מהר, ככה נוכל לגנוב להם כסף", כך שאין לי זמן בכלל~

dahoe

New member
המהמהמ

1. הגבתי לתמונה בשם "?". 2. אני לא חושב. הקשר שלהן עם הדמון חלש יותר, לדעתי, אז לא בטוח שאפשר לקטוע אותו. 3. מן הסתם יש. בכל פעם שפותחים חלון - יוצא רפא (או איך שתרצו לקרוא לרפאים בשם יחיד), ומהעולם של ויל פתחו לא מעט חלונות.

Fairywitch

New member
נשלח לפני שסיימתי-

לגבי התמונה- למה למה למה למה למה קולטר בלונדינית
אבל ליירה- מעולה
בדיוק כך דימיינתי אותה

yael ziv

New member
../images/Emo124.gif פוסטר חדש!

פוסטר טרי טרי של דקוטה בלו ריצ'רדס (ליירה) וניקול קידמן (גברת קולטר). שווה לראות, ולהגיב! לחדשה המלאה , לגלרייה בה נמצאת התמונה
סופרינו האהוב, פיליפ פולמן, יעביר ביום שישי הרצאה על ספריו באוניברסיטת ברגור. לחדשה המלאה
אדם גודלי, אשר ידובב בסרט את פנטלימון, השתתף בתכנית רדיו, ונתן לנו הזדמנות לאמוד את קולו. לחדשה המלאה

האבק

New member
ואיך אפשר בלי תגובה ישראלית לפוסטר?

כל הזכויות שמורות לי, זה שהוא 60% רוע טהור ועוד כמה %ים של דוב, הקיסר העליון של הפורום. הפצה והדפסה של פוסטר זה... יתקבלו בברכה

Fairywitch

New member
ךעזאזל עם הבלונד הזה../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

כל כך קשה להם לשים לה פיאה שחורה
כל כך
אבל את הפוסטר עצמו אהבתי למדי- אם כי הייתי מעדיפה שמה שיפרסם את הסרט זה ליירה ופאן או ליירה ורוג'ר, ולא ליירה וקולטר

למעלה