מספר דברים...

shanyz

New member
מספר דברים...

דבר ראשון, הפרק ביטר סוויט (אין לי כוח לכתוב באנגלית... זה שהן הולכות לארץ האשליות וזה...אחרי שסולאן מת.. בקיצר, אז זה פרק כזה יפהה!! הורדתי עכשיו מלא תמונות:) אני חייבת לשים קצת... וגם, זה נכון שגבריאל לא באמת שרה והיא רק עושה עם השפתיים ומישהי אחרת שרה? ולוסי שרה ממש יפה.. וגבריאל שחקנית ממש טובה!!! גם זינה אבל בתמונה ששמתי פה אז גבריאל , לא ידועת היא ממש משחקת פה טוב!!! =)) ממש בא לי לבכות כשנאי רואה את התמונה הזאת!!

*neta*

New member
רנה לא שרה

אחת בשם סוזן ווד שרה במקומה. והפרק באמת מדהים ויש שם כמה שירים יפים war peace gabrielle is killed, hearts are hurting, love of your life..ובעצם נראה לי כל השירים
פרק מאוד מושקע, קראתי פעם שעלה מליון דולר (!?) לעשות אותו.

gabrielle

New member
../images/Emo10.gif* מתקנת את נטע *../images/Emo10.gif

זה לא gabrielle is killed war peace אלא war & peace וכן- אני החלטתי ככה!!!!!!!

ברודי

New member
אם כבר אז כבר-

למה באמת רנה לא שרה?! יש לה אחלה קול שבעולם... חוץ מזה שני, גבריאל באמת שחקנית שולטת, אני עדיין לא הצלחתי לפתור ת´תעלומה איך שמים מולי תמונה של הופ ותמונה של גבריאל ואני מזהה מי זאת מי. איך???

gabrielle

New member
לא הייתי מתארת את זה כאחלה קול..../images/Emo3.gif

לא מתאים לי לומר... אבל רנה באמת לא יודעת לשיר... חח שמעתי איך היא שרה בפסדינה 2001 - כזאת חמודה- היא כל כך התאמצה לשיר יפה..
ש-ט-י-ו-ת- למי איכפת??? תראי, כל כך הרבה מושלמות באישה אחת, מסכן שאר העולם - גם הם היו צריכים שישאר להם משהו לא?

ברודי

New member
אבל היא כן שרה קצת...

בקטע ראפ שהיא שרה על זינה. היא ממש מותק. (שמעת -על- איך היא שרה או -איך- היא שרה בפסדינה...) וגם בפרק FFG...זאת היא...נכון....? כי אם לא אז...מבאס!!! מה שגם, חבל שהיא לא שרה... יפה או לא.

gabrielle

New member
אהמ אהמ.

שמעתי איך היא שרה- עזבי אנחנו לא רוצות לדבר על זה. כן ברור שזאת היא ב- ffg היא סתם מזמרת לה שם- בובה

ברודי

New member
Are you out of your mind?!

Too loud? are you worried we’re gonna get there and the fish’ll be gone? I’m worried we’re gonna get there and the fish’ll be armed זינה מצטרפת לדיון שלנו ומכריעה.

shiri_b

New member
זה לא שירה מה שהולך שם

זה מין זימזום מעורבב עם דיקלום
שירה זה לא הצד החזק שלה... אבל זה בסדר יש לה מעלות אחרות

shanyz

New member
ירדן יש לך אולי קטע שהיא שרה

שתוכלי לשים פה אולי כדי שאני אוריד ואשמע?":)

ברודי

New member
אוי אני גם רוצה!! איזה קטע זה בכלל?

אין מצב שתזכרי מאיפה יש לך את זה...? אולי מאיזה אתר זה או משהוא (או שמא מדובר בקטע הראפ שלה ואז יש לי...)

gabrielle

New member
דיברנו על פסדינה לא?

אין בעיה שני אני אשלח לך באיי סי קיו. ברודי אין לך איי סי קיו?

ברודי

New member
את נמצאת אצלי באיציק!!!

אני תמיד רואה אותך און ליין ואין לי
להפריע ומממ...אני רוצה פסדינה!!!!

למעלה