מספר הודעות וזה יהיה גם ה-
של השבוע

אחמס1

New member
מספר הודעות וזה יהיה גם ה-../images/Emo32.gif של השבוע

חברים יקרים,
נא לא לגנוב שירשורים. ניצלושים למיניהם יכולים לגרור שירשור לדיון ארוך שבכלל לא קשור להודעה המקורית שלחלוטין נזנחה. זה מאוד לא מנומס כלפי כותב ההודעה המקורית. אם הקשר לשירשור המקורי ממש רופף, פשוט פתחו שירשור חדש. במיוחד אני מבקש להימנע באופן הזה מהודעות לא קשורות, במיוחד אם הן שגויות, שרק באות להראות שהכותב יודע מילים מסובכות כמו "בוזון היגס" ואת העובדה שזה קשור למסה.
בבקשה רק
אחד בעמוד הראשי. שבוע שעבר היו שניים אבל החלטתי שלא לשרשר אותם אחד לשני משום שאחד מהם הכיל את שמו של קתולהו ולא רציתי לבזותו.
אני מבין שחלקכם מתנגדים לשירשור ההזיות. לדעתי עדיף שאם כבר יש הודעות לא מחיקות (כלומר יש להשאירן אף על פי שהן דביליות) אז שכולן תתרכזנה בשירשור אחד שמסומן באופן ברור כשירשור הזוי. אמנם זה אומר ששירשור ההזיות ארוך יותר, אבל זה גם אומר שיש מקום לעוד 14 הודעות בעמוד הראשי חוץ ממנו. מה גם שאפשר לקפל שירשור כאשר הוא מתארך מידי, זה מה שאני עושה.
הכינוי טרול והסימון
נזרקו פה די בקלות לאחרונה, וזה ייפסק. אני מכתיר את עצמי כבעל זכות בלעדית לסמן גולש כטרול. כלומר אם מישהו מכנה כך גולש אחר, ההודעה תמחק או לא לפי שיקול דעתי לגבי נכונות הקביעה. כרגע כולם די ממושמעים וגם אם חלק עדיין טרחנים, כל עוד הם מסמנים את הודעותיהם כנדרש, אין לי טענות.
היום מחקתי הודעה של "תפוז אנשים מודיע" שכותרתה הייתה "תורת המספרים ב
אנשים". דווקא התלהבתי שראיתי אותו כי חשבתי שהולך להיות אירוח בפורום מתמטיקה... מסתבר שזה אירוח של קוראת בקפה בפורום גרושים-גרושות...

אחמס1

New member
צפו בפרופ. שלומית בעבודתה במכון סרן בשוויץ

חלק 1 חלק 2 שלומית לימדה אותי חלקיקים הסמסטר וזה היה אחד הקורסים המעניינים בתואר. הכתבה אמנם די שטחית וקצת מטומטמת, והכותרת המקורית שלה בערוץ 10 הגרוע הייתה ממש לא קשורה. זה נראה כאילו זו כתבה שבאה להציג לעם את היצורים המשונים האלה המכונים "פיזיקאים". בכל מקרה, אני מקווה שאפשר להוציא את המוץ מהתבן.

SpyKid

New member
גם אני נפלתי שולל להודעה

של תפוז על תורת המספרים!

אחמס1

New member
נא להקפיד על שירשור יחיד לכותב בעמוד הראשי

במיוחד כאשר מדובר בשאלות ש"ב. אם הנושאים ממש לא קשורים - מותר לפתוח שירשור חדש. ברח מעיני שכותב אחד פתח שירשור חדש כאשר הקודם שלו בן יום אחד בסך הכל. אם אני מפספס אתם בהחלט יכולים להודיע לי במסר או להעיר לגולש.

למעלה