מספר הודעות

נ ו ע ה 12

New member
מספר הודעות

היום כ-60 חיילים מתנדבים, שהתגייסו ב- 02/05/13, התחילו את השירות הסדיר שלהם. נאחל להם בהצלחה, שירות קל, מוצלח ומספק.

לאחר שיחה עם קצינת המתנדבים במיט"ב, תאריכי הגיוס לשנת 2013 עודכנו בראש הפורום (משמאל לכפתור "הודעה חדשה"). שם גם נמצאים, כמובן, פרטי יצירת הקשר עם המדור.

כפי ששמתם לב, נציגי מדור מתנדבים נכנסים לפורום מדי פעם ומגיבים להודעות שלכם. מעבר לתודה האישית שלי לחיילת ולקצינות מהמדור איתן אני בקשר, אני מוצאת לנכון שזה המקום להודות למדור על הצעד הזה; הוא ממש לא מובן מאליו ותסכימו איתי שזה בהחלט עוזר, גם פרקטית וגם מבחינה נפשית, סוג של זריקת אנרגיה במהלך תהליך ההתנדבות הלא פשוט.

נמצאים כאן בפורום הרבה מתנדבים מלש"בים, ולדעתי אפילו מדובר בחלק המרכזי בפורום. למי מכם שעדיין מחפשים תפקיד, חשוב לי להזכיר שבמאמרי הפורום, תחת קטגוריית "הצעות תפקידים", נמצאים חמישה מאמרים ובהם הצעות לתפקידים בתחומים שונים ומגוונים בצבא - מולטימדיה (ביחידת ההסרטה של חיל האוויר), רפואה, מודיעין, פיתוח אמצעי לחימה (בחיל הים) ועריכת אתרי צה"ל (דובר צה"ל). ההצעות כולן חדשות והמעוניינים מוזמנים לפנות לגורמים הרלוונטים המצויינים בסוף כל מאמר.

הכי חשוב, שיהיה חג שמח!
לדעתי לפחות שבועות זה החג הכי טעים שיש (;

Run for a Fall

New member
בהצלחה לכולם!

בהחלט כיף לראות פה נציגים של מדור מתנדבים שעונים לשאלות, זה באמת לא מובן מאליו. הפורום הזה נהפך למקור מידע עיקרי ולגטימי והשתתפות שלהם רק משפרת אותו...

אני אנצל את הבמה להודות גם לך נועה, אני חושב שכל חברי הפורום יסכימו איתי שאת עושה עבודה נפלאה ויודו לך על הזמן והמשאבים שאת משקיעה בפורום!

noboya

New member
כל הכבוד!

המון בהצלחה למתנדבים הטריים! אל תשכחו לספר (במגבלות הב"מ) מדי פעם איך הולך לכם..
נציגי מדור מתנדבים.. עדיין קשה לי לעכל שאתם כאן ומגיבים למלש"בים.
זה אחד הדברים שהכי היו חסרים לי כמלש"ב מתנדב - אף פעם לא ידעתי מה הולך איתי. ועכשיו אתם כאן לענות לכולם על השאלות, כל הכבוד!!
נועה, אני זוכר את האווירה שהייתה לפני שהילה עזבה את תפקיד הניהול - דובר על לסגור את הפורום עקב חוסר במנהל/ת - את ממש הצלת את הפורום וכך גם עזרת להמון אנשים!! ואם זה לא מספיק- אמנם אף אחד לא יתקרב לזמן התגובה של הילה אבל את בהחלט מרחיבה את הפורום ועושה בו שינויים טובים מאוד ומועילים מאוד (מסוג של "איך לא חשבנו על זה קודם?!") אז כל הכבוד והמון בהצלחה בהמשך!!

נ ו ע ה 12

New member
תודה רבה...

אני עושה את מה שאני יכולה... :) כמו שאתם שמים לב אני מגיבה בשעות 6-8 ומ-17-18 ואילך. בצבא גם לא תמיד יש לי זמן וגם לרוב אין לי קליטה אז אני לא מצליחה להיכנס לאפליקציה של תפוז פורומים.

למעלה