מספר הפריות ועובי רירית...עזרה

מספר הפריות ועובי רירית...עזרה

היי בנות יקרות מה שלומכן? אני זקוקה לעזרתכן....חודש שעבר עברתי שאיבה של 20 ביציות כאשר 11 היו בשלות,לאחר יומיים אמרו לי שיש 3-4 הפריות(שלושה טובות ואחת קצת פחות) בהחזרה החזרתי 1 ונאמר לי שיש עוד כמה הפריות מאוחרות לא אמרו לי את המספר המדוייק ביקשתי להקפיא את העוברים ביום השלישי וכמובן שלא הסכימו וכל הבקשות שלי לא נענו בחיוב:-( בסוף קיבלתי מכתב שהקפיאו 2 בלוציטים(אני מקווה שאני רושמת את זה נכון:) ) הטיפול לצערי לא הצליח קיבלתי בטא שלילית וישר התחלנו מעקב טבעי להחזרת של אותם מוקפאים....יש לי כמה שאלות: האם זה לא מעט מידי הפריות?מתוך 11 ביציות בשלות לא היו צריכות להיות יותר הפריות? היום אני ביום ה 12 למחזור בבדיקת אולטראסאונד יש זקיקים:16,12,10 וקטנים והרירית 5.5 (לאחר שבבדיקה לפני יומיים אמרו לי שהיא 7) האם היא נמוכה?מה ניתן לעשות?הטכנאית של האולטרסאונד ממש הלחיצה אותי בקשר לרירית ובגלל שזה הפעם הראשונה שאני עושה סבב טבעי אין לי מושג כמה היא צריכה להיות..... אשמח לעזרה,תודה רבה רבה מראש!

נתנאלה2

New member
אין סיבה להלחץ

רירית טובה היא לפחות 7 מ"מ וחשוב יותר תלת שכבתית,
מה שכן, יכולה להיות טעות במדידה, במיוחד אם לפני יומיים היא הייתה 7,
מה מראות בדיקות הדם, מבחינת האסטרודיול?
כמובן שהרירית יכולה להמשיך ולהתעבות, יש לך עוד זמן עד לביוץ,
אני משערת שאת עושה סבב טבעי , כך שסביר שלא יתנו לך פתאום לקחת אסטרוגנים,
את יכולה לנסות לאכול סלק.

במקרה הכי גרוע יבטלו את הסבב, ובסבב הבא יתנו לך טיפול אסטרוגני.

תודה רבה על ההרגעה נתנאלה

אכן נראה לי שהייתה טעות במדידה אני רק לא יודעת מתי....יכול להיות בבדיקה הקודמת וזה של היום נכונה וההפך.
נכון אני עושה סבב טבעי להחזרת מוקפאים החודש.תוצאות בדיקות הדם מהיום: estradiol 206.3 pmol/L
וProgesterone 1.5 nmol/l מה דעתך?
אני בהחלט אנסה לאכול סלק

אני מקווה שלא נגיע לביטול הסבב...אבל אם יהיה בכך צורך אני אחכה בסבלנות לסבב הבא

נתנאלה יש לי שאלה קצת אישית
...שלחתי לך במסר.
שוב תודה רבה

anguly

New member
האסטרדיול די נמוך

שזה באמת תואם רירית נמוכה.
נראה לי שהחודש הזה מוטל בספק...

ואני עדיין מתעצבנת בכל פעם מחדש, כשמסרבים לבקשה של מטופלת להקפיא ביום 3.
אני חושבת שאם את מבקשת יש להקפיא ביום 3 כל מי שעומד בקריטריונים - קרי עובר שיש לו 6 תאים ומעלה. רק אם כל העוברים היו מאד חלשים ומתחת ל5 תאים יש הגיון להמשיך ולגדל אותם לבלסטוציסטים.

בכל מקרה שיהיה בהצלחה וסלק זה מצוין

למעלה