מספר הצעות לשיפור

Fire Of Heaven

New member
מספר הצעות לשיפור

מכיוון שטופס המשוב לא מאפשר שליחה יותר מפעם אחת אז ארשום כאן. 1) לשנות את קבלת התורים לכך שכל 10 דקות יתקבל תור אחד ודמה 1 כל 20 דקות. 2) לשנות את כמות התורים לאפשרויות בחדר המלחמה. לדוגמא: תקיפה כללית להגדיל ל 7 תורים. תקיפה חלקית 5 תורים תקיפה קומנדו, אווירית, ארטילרית, מסוקים, ימית, או פתע, ל 3 תורים. תקיפת טילים באליסטיים 4 תורים. הזזת הצבא או הרחקתו 2 תורים (או אפילו תור אחד). זה יאפשר תיכנון יעיל יותר של התקפות. מאשר סתם התקפה כללית כל הזמן עקב כמות התורים הקטנה. כמו כן רצוי שהתפריט המתגלגל בחלון של בחר מדינה לתקיפה ישונה לטבלה מחולקת לשלוש. כאשר בעמודה הראשונה : מספר המדינה. בעמודה השניה : שם המדינה ובעמודה השלישית : הדירוג שלה. או לחילופין שלוש חלונות קטנים שבהם יופיעו הפרטים הנ"ל כאשר בוחרים מדינה לתקיפה. 3) במרכז המסחר לאפשר קישור דינמי בין המספר שנרשם בקניות לבין כמות הכסף. כלומר ברגע שאני רושם נניח 10 טנקים לקניה (עוד לפני לחיצה על ביצוע רכישה) אזי כמות הכסף למעלה תרד אוטומטית בעלות הרכישה של הטנקים. זה יאפשר מסחר יותר יעיל מאשר להפעיל מחשבון ולהשתמש בו כדי לחשב מה הכי כדאי לקניה וכמה. 4) לשנות את קבחת תורי הבונוס לפעם אחת ב 24 שעות (נניח חצות לילה עד חצות הלילה למחרת) זה שהמגבלה היא רק לאחר 24 שעות מלחיצה ראשונה גורמת להפסד תורים עקב כך שלא יושבים על המחשב בשעות קבועות כל יום. 4) להקטין את הלוגו שלכם שתופס כמעט חצי מסך (אפילו ברזולוציה של 1024x768). אין סיבה שצריך לגלול את המסך כל הזמן. הסיבה שאני מבקש להגדיל את כמות התורים פר שעה. היא מכיוון שלאחר 24 שעות יש בסך הכל 48 תורים. שזה מאפשר זמן משחק של אולי 7 דקות ביום עד למחרת. שזה די מעצבן.

ERANJAINT

New member
הכל טוב

פשוט הצעות טובות... אני מקווה שיישמו אותם כי זה יוסיף למשחק עניין ובקשר הלוגו הוא לא ממש מפריע לי... לא יודע מה איתכם

tenen

New member
לא צריך להוסיף יותר תורים

בהתחלה חשבתי שצריך, אבל אז ראיתי שמאוד קל לנצח אויבים כאשר צוברים תורים, בן אדם שלא יהיה מחובר יום שלם יצבור לפי הצעתך פי 3 מאשר היום, גם היום זה יוצר אי איזון אבל פעם בחצי שעה זה באמת המינימום, אם זה ירד לשליש זה פשוט יהיה בלתי אפשרי לצד המתגונן, כל שעה תוכל לבצע מתקפה, זה מוגזם...

Knuffles

New member
לא צריך עוד תורים

לא צריך יותר תורים בגלל אותה סיבה שמי שמעליי כתב.הלוגו גם לא מפריעהתורים במתקפה באמת צריך לשנות וגם את הזה של הקניה כי אני כל פעם צריך לחשב ואין כוח...שרק ייחשב את העלות לפני הקניה.

Fire Of Heaven

New member
נוח לכם לשחק 7 דקות ביום במשחק../images/Emo35.gif

כי זה מה שהתורים מספיקים אם לא פחות זמן אפילו.

HuriCaN

New member
לא מסכים

מה להגדיל 7 תורים מה אתה בסדר?!?!?!?!!?!? תעזוב הכל 5!!! עדיףףףףףףף

yaminm

New member
אני מסכים רק בחלק מהדברים

כמו למשל שצריך להוריד את הרמה של מתקפות קטנות יותר

למעלה