מספר טיפים לרכישת מחשב

• פותח הנושא n242
  • פורסם בתאריך

n242

New member
מספר טיפים לרכישת מחשב

היי אני לא רוצה להישמע כאן לא בסדר אבל הטיפים שנתנו כאן בתוכנית אולי חוסכים לכם כסף ברגע העכשבי אבל יעלו לכם בסוף הרבה כסף דבר ראשון אתם צריכים להבין שהמחשב שאתם קונים הוא מחשב לתקופה של 3-5 שנים תלוי בצרכים שלכם. מבחינת מעבד בשוק ישנם 3 סוגי מעבדים עיקרים AMD פנטיום וסלרון עכשיו כאן יש את התקציב כיוון שזו תוכנית לחיסכון אני ממליץ לכם על ה AMD הם מעבדים טובים מאוד בעלי ביצועים שלא נופלים הפנטיום והמחיר הוא ממש זול ואפשר לחסוך הרבה לוח אם גם כאן יש הרבה מותגים והכל אבל חשוב לקחת משהו עם שם ולמה לא בגלל שזה מותג בגלל שיש לו אבא ואמא אם קורא משהו ישנם חברות שרק אלוהים שמע עליהם והם לוחות שבנוים על קרטון והם ממש גרועים ונשרפים מהר חברות טובות הם גיגהביט אסוס MSI וינטל מבחינת זיכרון באמת אפשר להסתפק בתור התחלה ב 256 כרטיס מסך גם כאן זה חחלק מאוד יקר יחסית שמתחיל ב 300 שקל ונגמר ב 3000 שקל נכון להיום אפשר לקנות את הרדון את הסדרות של נבידיה או רדון 9200 והם דיי טובים ומעלים משחקים כמובן שאם אתם גיימרים הוא לא יספיק לכם מסך כאן אסור בשופ פנים לוותר מסך זה העניים של הילדים שלכם ושלכם זה נזק לטוווח ארוך לכו על מסכים של פרוביו מאג וכו ותסתכלו עליהם קודם לפני שאתם קונים מסך טוב יכול לשמש גם למחשב הבא ושימו לב גם לאחריות פרוביו יחליפו לכם במקרה של תקלה למסך חדש ויבוא טכנאי על חשבונם להחליף מארז אפשר לחסוך מלא כסף יש מארזים עם נאונים והכל וזה מיותר אני קניתי לדוגמא מארז עם ספק ועם חלון ב 200 שקל ובתוספת של 25 שקל יצרתי גם תאורה חמודה שנדלקת פעם ביובל עכשיו אתם צריכים להבין שישנם מספר חלקים בסיסים שלדעתי חייבים להשקיע בהם הכי הרבה 1 מעבד רכיב מאוד יקר יחסית שלא מחליפים כל יום והחלפתו מצריכה שידרוג מאו יקר 2 לוח אם מאותה סיבה של 1 3 מסך דבר שנשאר תמיד גם למחשב הבא כלומר המסך שתקנו היום במידה והוא יהיה איכותי יכול לשמש למחשב הבא שתקנו (זה חיסכון לטווח רחוק) כל שאר החלקים תמיד אפשר להוסיף ולהחליף בשידרוגים קטנים וזולים לדוגמא תמיד אפשר להוסיף צורב אאו אם יש 256 זיכרון תמיד אפשר להוסיף עוד אחד ואז זה 512 ציוד הקפי גם תמיד ניתן להוסיף ואלו הם דברים קטנים שמשפרים ומוסיפים בעליות קטנות אם לדוגמא תחליטו לשדרג מעבד תצטרכו להחליף גם לוח וגם מארז וספק וזיכרונות ועוד אני לא מוכר ואין לי שום אינטרס שתקנו או משהו פשוט הטיפים שנתנו בתוכנית לא ממש נכונים ורציתי לעזור כאן לאנשים כי חבל שתידפקו ועוד משהו בחיים אבל בחיים אל תתיעצו עם המוכרים הם רוצים למכור ולכן הם גם ישקרו יש בארץ מלא פורמים בחינם שיכולים לעזור לכם לבנות מפרטים בהתאם לצרכים ולתקציבים שלכם בלי שום אינטרס ואז לא יעבדו עליכים מקווה שהטיפים הללו יעזרו לחלקכם אני מצטער שזה אחרוך אבל זה באמת יעזור ואופן אופיס באמת אחלה תוכנה התקנתי אותה אצל אבא שלי בעבודה בגלל הרישיון והיא דיי סבבה http://www.openoffice.org.il/ ביי

T i k t a k i t

New member
2 הערות

מסך:מומלץ לקנות מסך שטוח-הבדלי מחירים כבר לא משמעותיים והשפעה על העיניים עצומה (מסך שטוח של מאג עולה משהו כמו 700 ש"ח ושווה כל גרוש) בAMD יש סוג נוסף של מעב-DURON,זה כמו סלרון במחשבי אינטל-יותר זול אבל יותר נחות ,ולא כל כך מומלץ

noa20041

New member
טיקיטקית

את ממש גאון כרגע הדפסתי את המלצותייך לגבי מחשב יש לי שעות פנויות בערב אך לצערי אני לא מיומנת במחשבים אני עוזרת בדרכים אחרות נותנת דברים שלא צריכה וכו תודה רות נ.ב. את תמיד בעסק משפחתי או גם בפורום אחר לקח לי זמן למצוא אותך

T i k t a k i t

New member
../images/Emo13.gif

גאון אני בטח לא
,משתדלת לייעץ במה שאני יודעת. אני קוראת וכותבת בכל מיני פורומים,לא כל הזמן בודקת מה קורה בהם אלא מדי פעם. אם את רוצה לשאול משהו את יכולה לשלוח מסר(אם כבר הוספת אותי לרשימת הכתובות זה מאוד קל ,תכנסי לתיבת המסרים ותלחצי על הודעה חדשה ושם תבחרי אותי מספר הכתובות)

כל מילה בסלע!!!

מניסיון וידע! צודק במאה אחוז... ובכל זאת, אפשר היום לקנות AMD טוב מאוד כולל מסך מוכר ב-2000 ש"ח. הכנסו לאתר השוואת המחירים ZAP ליאור

האם אתה מכיר חנות

האם אתה מכיר חנות שמוכרת ב 2000 ש"ח מחשב AMD (לא DURON) עם מסך? הכוונה לא אתר אינטרנט, אלא חנות עם מעבדת שירות שניתן לגשת במקרה ויש בעיות. אני מאזור כפר סבא. תודה מראש.

T i k t a k i t

New member
לחלק אם לא לרוב

מאתרי האינטרנט יש גם חנויות בפועל-למשל KSP מהם קניתי והייתי מרוצה מהשירות בחנות בחיפה

T i k t a k i t

New member
יש שם

ב2660 כולל מסך מה שהתכוונתי הוא שבאתרים תוכל לראות גם אם יש להם חנות "רגילה"

באתר של ZED יש מחשב ב1999 ש"ח

כמובן שניתן להוסיף מסך בסכום סביר. הכתובת www.zed.co.il

תודה בקשר למידע, דבר נוסף

הבנתי שיש חודשים מסוימים בשנה שמתבצעות הוזלות של רכיבי מחשב, כמו מעבדים לדוגמא. האם מישהו יודע, מה החודשים שבהם מתבצעות ההוזלות? האם יש משהו קרוב (נניח שבועיים או חודש), כך שכדאי לחכות בקנייה? תודה.

mishelli

New member
איך אפשר להוריד את התוכנה

מהאינטרנט, אם קונים את המחשב בלי ווינדוס?. אלא אם כן מבקשים טובה ממישהו שיש לו מחשב שכבר מחובר לאינטרנט. תודה רבה על העצות! אני עשיתי טעות בשנה שעברה, וקניתי מחשב נוסף בהרבה כסף (8000 ש"ח), והוא לא יותר טוב מהמחשב המשומש שקניתי שנתיים קודם ב-1000 ש"ח.

amiramdil

New member
הורדת ווינדוס

אני מניח שניתן להוריד כל דבר כמעט מהאינטרנט (תשאל את הילדים שלך או של השכנים). יש רק בעיה אחת. זה מאוד לא חוקי. מערכת הפעלה ושאר תוכנות נחוצות עולות כסף 0כ: 25%-50% ממחיר המחשב)

עלות תוכנות

XP חוקי עולה כ-450-500 ש"ח ובזה מסתכמות התוכנות בתשלום. כמעבד תמלילים אכן ניתן להשתמש ב-OPEN OFFICE בחינם. אינטרנט מהיר עולה כ-100 ש"ח חודשי. משחקים חדשים וגדולים עולים כסף לא מעט.

הטיפים בתוכנית היו מצוינים

עבור מי שאין לו ידע ברכישת המחשב המידע שניתן בתוכנית כבסיס בהחלט מספיק. לגבי מסכים חשוב מאוד לרכוש את המסכים השטוחים אך מבחינת יצור אין הבדלי איכות בין מסך "מאג" או מסך "פרוויו" שנחשב פחות יוקרתי אך לטעמי יותר איכותי לגבי התוכנה ניתן להוריד מהלינק הבא חינם ללא כסף דבר שחוסך 1300 ש"ח כדאי לקרוא ולהבין "תוכנה גדולה" http://www.openoffice.org.il/

למעלה