מספר טל` של חנות אלקטרוניקה בארה``ב יש למישהו. שיהיה חנות שמבינים אידיש או עברית. תודה
מ מכבידנט New member 28/12/07 #1 מספר טל` של חנות אלקטרוניקה בארה``ב יש למישהו. שיהיה חנות שמבינים אידיש או עברית. תודה
ק קשר עולמי New member 28/12/07 #2 יש לך את ``פוקוס`` בבורו פארק מבינים יידיש ועברית. יש לך את B&H שם גם מדברים יידיש ועברית. מספרי טלפון תנסה בגוגול
יש לך את ``פוקוס`` בבורו פארק מבינים יידיש ועברית. יש לך את B&H שם גם מדברים יידיש ועברית. מספרי טלפון תנסה בגוגול
מ מכבידנט New member 28/12/07 #5 תודה רבה לכם ממש תודה אתם אנשים מה זה טובים. תגידו ככה עוזרים . אין לי מחשב ולא אינטרנט. בקושי דרך הסלולרי יש לי. אנא תביאו מספר. אולי במסרים
תודה רבה לכם ממש תודה אתם אנשים מה זה טובים. תגידו ככה עוזרים . אין לי מחשב ולא אינטרנט. בקושי דרך הסלולרי יש לי. אנא תביאו מספר. אולי במסרים
ק קשר עולמי New member 28/12/07 #6 איך אני יכול לתת לך מספר? איך? אני נמצא בירושלים ויש לי סלולארי בדיוק כמוך!
מ משהו טוב 1 New member 28/12/07 #3 הכי מומלץ זה B&H מדברים עברית אנגלית ואידיש.הבעלים חרדי..אין לי מושג מה המס` שם בקש מהממוחשבים..
ב בSSטון New member 28/12/07 #4 2 החנויות הטובות ביותר! 1 זו , B&H הידועה במנהטן. והשניה זו BUZZ בשדרות קוני איילנד בברוקלין.