מספר ימי מילואים..

leevice

New member
מספר ימי מילואים..

האם חיילים עושים את אותו מספר ימי המילואים בכל החיילות? אני עומד לפני גיוס ואין לי שום מושג מה יקרה עם המילואים. אני יודע שזה עוד הרבה זמן אבל אני כבר חושב הלאה. הדבר האחרון שמדברים איתך עליו לפני הגיוס הוא המילואים.

לצערי הנטל לא שווה

לצערי ולצער רבים מהלוחמים ביחידות הלוחמות נטל כמות ימי המילואים לא שווה לכל התפקידים והיחידות בצבא הדוגמא הטובה היא נטל המילואים על קצינים ומפקדים קרביים הנקראים למילואים לעיתים דחופות יותר. עצתי לך, אל תתחשב במצב הקיים, אם ברצונך להגיע למערך יחידות השדה כמו חיר,הנדסה קרבית, שיריון,ויחידות קרביות אחרות ת ג י ע. האתגר והחבר'ה שווים את זה, ואם להאמין לבשורות ביום המילואים בכנסת אז ... ימי המילואים עומדים להתקצר, אם בגלל תקציב, ואם בגלל סיבות אחרות. כך שעד שיחרורך סביר להניח שנטל המילואים יקוצר. אני מקווה שהשירות הצבאי יעבור לך לצד חבר'ה טובים ואתגר יוצא מהכלל

leevice

New member
תודה...

אז מה שאתה אומר זה שלא צריך לדאוג עכשיו למילואים, עוד לפני הגיוס?

נכון מאוד

כמו שבבחירת מקום עבודה בחור צעיר לא בורר מקום עבודה לפי תנאי הפנסיה כי כבר הוכח שהגורמים משתנים בתדירות, ומה שחשוב הוא עד כמה הוא יימצא את עצמו ואת יכולותיו. אגב, במילואים קרביים השירות הוא עד תחילת שנות ה40 ,ולא יותר מחילות לא קרביים....

ניר נגר

New member
כמו שאומרים ...הסדיר זה זה

הטירונות של החיים...המילואים זה כבר הצבא..חחחחח טוב שאתה חושב קדימה...ברור שלא כולם עושים את אותם ימי המילואים..הכל תלוי בתפקיד שתעשה בסדיר...ובצרכים של צה"ל.. מצד לצערי צה"ל לא מעוניין לגייס את כולם...מצד שינ הוא מסרב לתת יותר יחס ותנאים לאלה שמשרתים בו... בהצלחה

למעלה