מספר יצאות ביום

EiTaN sH

New member
מספר יצאות ביום

שלום לפני כ- 4 חודשים עברתי כריתה במעי הגס,הוסרו כ- 30 ס"מ, אני מרגישה ברוך השם מצויין,אבל תופעה מוזרה אני מוצאת את עצמי ,עם מספר יציאות ביום,שזה מאוד מוזר,לא שילשולים,יציאות רגילות, במיוחד אחרי הליכה של מספר קילומטרים,אני חוזרת מיד מתרוקנת. האם זה נורמלי? אשמח לתשובה

מס יציאות ביום

שלום רב אי סדירות ביציאות לאחר כריתת מעי וחיבור מחדש היא תופעה שכיחה. לעיתים קרובות חולפים מס' חודשים עד שהיציאות מתייצבות. כשהיציאות מתייצבות לעיתים קרובות המצב אינו דומה למצב שלפני הניתוח תתכן תדירות יציאות מוגברת או מופחתת. כעיקרון אם לא מדובר בשלשול ואין תלונות נוספות כמו כאבי בטן תפיחות הבטן בחילות או הקאות אין צורך בשלב זה בבירור נוסף. עלייך להיות במעקב הרופא המנתח שמכיר את פרטי הניתוח כדי להחליט האם הדבר אכן סביר. דר קריב

EiTaN sH

New member
תודה רבה

תודה רבה, ויותר אני שמחה שיש למי לפנות ,ואפילו לקבל מענה האבסורט הוא שאין מי שיסביר,כולל המנתי בעצמו,או שהמנתח חסר סבלנות...לא חשוב לא נכנס לזה בחודש מאי השנה היה לי מזל גדול...עברתי בדיקת קולונוסקופיה,ובבדיקה גילו גידול גדול ...השתלשלות הענינים הייתה מהירה,ביום שני בדיקה,וביום חמישי ניתוח כריחת ותשופר תיקון שבר טבורי...כרתו את המעי עם 12 בלוטות...ועם הזמן התברר לי שזה היה סרטני...וברוך השם הבלוטות וכל שאר האברים נקיים..לא הייתי צריכה טיפולים,אבל כן שינתי אורח חיים,שזו תזונה יותר בריאה תמיד שמרתי על תזונה בריאה,אבל עכשו קצת יותר,הוספתי יותר ספורט בקיצור בכל ביש מזל ,יש גם קצת מזל הייתי קשובה לגוף,לא היו לי דימומים,אוכאבי בטן,או עציריות, פשוט תחושת בטן,אני בת 57,והחלטתי שמספיק,והיגע הזמן תודה בשנית דבורה שפיגל

למעלה