מספר מדור מתנדבים

gemboy

New member
מספר מדור מתנדבים

שלום רציתי לדעת מה המספר הנכון והמעודכן של מדור מתנדבים כי באינטרנט אני מוצא יותר מידי מספרים. בנוסף רציתי לדעת באיזה שעות ניתן להתקשר אליהם. ושאלה נוספת היא אם ידוע למישהו אם ב3.10 יש עוד גיוס חוץ מטירונות מתנדבים?

תודה לעוזרים!

noboya

New member
כמו שרשום פה למעלה: 03-7387157

ימים א'-ה' בשעות 08:00-12:00 ו- 13:00-17:00.
ולמה אתה מתכוון כשאתה אומר עוד גיוס חוץ מטירונות מתנדבים?
אם מתגייסים ביחד עם "לא מתנדבים"? לא.
אם יש עוד גיוסים למתנדבים? סביר להניח שיותר מאוחר..
מקווה שעזרתי...

gemboy

New member
תודה ועוד שאלה

קודם כל תודה
והתכוונתי אם באותו יום יש גיוסים ליחידות אחרות?
כי פשוט אני קיבלתי אישור להתנדבות והיה לי תאריך גיוס מסויים ואני ביקשתי לקבל אישור לטירונות רגילה ליחידה שאני מתגייס אליה לאחר כמה שבועות שביקשתי את האישור התקשרו אלי ואמרו לי שתאריך הגיוס שלי נדחה ל3.10 שאלתי אם זו טירונות רגילה (02) ואמרו לי שכן. אז רציתי לדעת אם יש להם טעות ואני משובץ לטירונות מתנדבים בכל זאת או שיכול להיות שבאותו יום יש עוד גיוס?
אני גיליתי שב3.10 זה טירונות מתנדבים רק לפני כמה ימים כי לא חשבתי שיהיו בעיות כאלה...

נ ו ע ה 12

New member
לפעמים יש גיוסים נוספים באותו היום

של גיוסי מתנדבים, אבל בכל מקרה כדאי שתתקשר מחר למדור מתנדבים ותוודא שאתה אכן עתיד להתגייס ב-3.10 ולבצע טירונות 02.

gemboy

New member
עוד שאלה

בוקר טוב היום אני התקשרתי למדור מתנדבים ושם אמרו לי שאני צריך לעשות טירונות מתנדבים לאחר מכן אני משובץ ליחידה שלי והם מוציאים אותי לטירונות רגילה. אז רציתי לדעת אם יש בזה היגיון?

liavavraham

New member
היי

קראתי על מישהו נוסף בפורום שקיבל גם אישור לעבור טירונות רגילה, ועשה בנוסף גם טירונות מתנדבים.

אם הם רוצים שתעשה טירונות מתנדבים, אז תצטרך לעשות. לא נורא, אחרי זה אתה תעבור טירונות רגילה כמו שביקשת.

בהצלחה :)

נ ו ע ה 12

New member
זה לא כזה נורא אחרי הכל

gemboy

New member
תודה ושאלה אחרונה

איך זה עובד אני מסיים את הטירונות מתנדבים וישר מתחיל טירונות רגילה או שאני מביאים לי איזה תאריך אחר ואני מחכה?

liavavraham

New member
נראה יותר הגיוני שזה יהיה בתאריך אחר

אך אני ממליץ לך לברר מול מדור מתנדבים, על מנת להיות בטוח ב100 אחוז

למעלה