מספר מילים לחוקרת..וסיפורH-)

מספר מילים לחוקרת..וסיפורH-)

חוקרת יקרתי נהנתי לשוחח איתך ..נהנתי לקרוא את כתבייך...גם נוסחת האהבה שלך..משכה את עיני...הייתי אומר אבל...תעוזה+סופנטניות+משיכה מינית(חשמל באוויר)=סקס סוער. כמו שהבטחתי סיפור קצר... יום אחד הביאה אשתי היקרה...זוג זרים..מרומניה כריס וכרסטינה(שמותיהם האמיתיים) ..לעבוד אצלנו בניקיון...שניהם בשנות העשרים לחייהם ויפים... נוצר קשר טוב והוגן..עד כדי שהזמנו אותם לבלות איתנו...וכך יצאנו בסוף שבוע לבילוי של שתייה וריקודים..הריקו עם כרסטינה ..הדליק אותי .היא הייתה חושנית בסגנון הריקוד..גם כריסטי הרקיד את אשתי ..בחושניות..סיטואציה זו העלתה את מפלס הפנטזיות שלי לשחקים...וכך חלף הערב..עד לשעות הקטנות של הלילה..האירוטיקה ריחפה באוויר..אשתי הציעה...באופן ספונטני..שיבאו לישון אצלנו..מאחר והם גרים בקצה השני של העיר..וכולנו היינו עייפים...הגענו לבתינו...נראה לי שאשתי התעוררה וחזרה לעצמה והשפעת ההלכוהול פגה מעט..זאת מכיוון שהיא כיוונה את הזוג לשינה בחר האורחים...ומה עם הראש הכחול שלי..?לא יכולתי לוותר..הצעתי לכולם..כאילו בצחוק..בואו כולם למעלה המיטה גדולה ורחבה....כרסטינה קלטה מיד ולקחה יוזמה..ואמרה אין בעיה..אני עולה...ומייד עלתה במדרגות לחדר השינה...להזכיר האווירה היא של צחוק..מצב רוח טוב..דיבורים על סקס במהלך כל הערב.....כך שאקט זה של כרסטינה..השתלב במהלך העניינים...אני נצלתי את ההזדמנות ואמרתי ..טוב..אני עולה למטתי..אשתי..מעט המומה..חייכה..אבל נשארה במקומה..כרסטי איתה...לא בזבזתי הרבה זמן כבר במדרגות שלחתי את ידי אליה ..לטפתי את ישבנה...ומייד למיטה...התפשטנו..תוך כדי מגע..כמו כלבים מיוחמים...כרסטינה..השכיבה אותי על גבי...החזיקה בידה את הזין שלי..שכבר מזמן עמד כמו שצריך..החלה להעביר את לשונה תחילה בעדינות ..לאחר מכן פשוט בלעה כחצי מהזין...עד לתוך גרונה ..וכך תוך תנועות ומציצות חזקות פשוט סחטה אותי... הרגשתי שאני עומד..להתפוצץ...גם המחשבה תוך כדי..מה קורה למטה עם אשתי וכריסטי...גרמה לי להתרגש יותר..כרסטינה..נתנה לי להבין שאני יכול לגמור...ואז בזרם חזק אל תוך גרונה..השפרצתי את הזרע החם..והיא בלעה..הכל עד הטיפה האחרונה.....כרסטינה ..כמובן לא הסתפקה בכך..המשיכה ללטף..לשחק בידה עם הזין שלי...הובלתי אותה לאמבטיה...תוך שלוש ארב דקות הזין התחיל להגיב..ולהתעורר...היא נשענה עם ידיה אל הכיור כפופה מעט..ואני עם הזין מאחור משפשף את הדגדגן..כרסטינה שלחה את ידה..ותמכה בזין ..שלא יברח מהדגדגן..הלוהט שלה...אחרי זמן קצר הרגשתי את האורגזמה שלה מתקרבת ואז..דחפתי את הזין לתוכה.. ופשוט דפקתי אותה עמוק וחזק...היא פשוט יללה וזעקה מהנאה...עד שגמרה..באורגזמה מתמשכת....אני המשכתי עד שזרעי התחיל לעלות ...ואז שלפתי את הזין וגמרתי לה על הגב והטוסיק......בשקט שהשתרר...שמעתי את גניחותיה של אשתי למטה ... על המשך החוויות..ומה קרה למטה ...אספר בעתיד הקרוב

זיו*

New member
אחלה חוויה שמסופרת פצצה..

למה לא הייתם ארבעתכם ביחד?אם כבר משוחררים אז עד הסוף...אני מחכה לסיפור הזה.

לרמי......

אחלה של חוויה, אחלה של סיפור, אני רוצה כבר לדעת מה קרה שם למטה????? תמשיף לשתף אותנו בחוויות שלך,שתמיד מענינות ומסעירות שיהיה לך סופ``ש סוערכחול וארוטי.. חוקרת

למעלה