מספר נייד אמריקאי לקבלת הודעות

dafnagonene

New member
מספר נייד אמריקאי לקבלת הודעות

איך אני משיגה במחיר סביר מספר נייד אמריקאי לקבלת הודעות טקסט בלבד זה עבור הודעות שאני מקבלת מהבנק האמריקאי אונליין בביצוע העברה בנקאית תודה

dantheman12

New member
T MOBILE

קני סים של T MOBILE ותבחרי את התוכנית הזולה ביותר, נדמה לי שזה כמה דולרים בודדים בחודש עם מינימום שיחות והודעות, אבל אם את צריכה רק לקבל הודעות אז זה מספיק טוב.
&nbsp
&nbsp

vinney

Well-known member
זהירות עם זה

אם את לא נמצאת בארה"ב, את עלולה לשלם הרבה כסף לTMOBILE או כל חברת תקשורת קונבנציונלית אחרת בגלל roaming.

dafnagonene

New member
דן תודה שאלה

ראיתי את הלינק למוצר כמה שאלות: האם זה יעניק לי מספר נייד אמירקאי? האם זה יאפשר לי להשתמש עם זה עם האייפון שלי? הסיבה היחידה שאני צריכה את זה היא בגלל שבכל פעם שאני עושה העברה בנקאית בארה"ב אני צריכה לקבל קוד לנייד אמריקאי , יצא לך לקבל הודעות טקסט רגילות לסים הזה מחו"ל?

dafnagonene

New member
דן תודה שאלה

ראיתי את הלינק למוצר כמה שאלות: האם זה יעניק לי מספר נייד אמירקאי? האם זה יאפשר לי להשתמש עם זה עם האייפון שלי? הסיבה היחידה שאני צריכה את זה היא בגלל שבכל פעם שאני עושה העברה בנקאית בארה"ב אני צריכה לקבל קוד לנייד אמריקאי , יצא לך לקבל הודעות טקסט רגילות לסים הזה מחו"ל?

dantheman12

New member
כן לכל התשובות

אבל הסים לא מספיק. אחרי שאת מקבלת אותו את צריכה להפעיל אותו ולשלם על חבילה.. אז תבחרי משהו הכי זול פשוט

vinney

Well-known member
רק שוב לתשומת לבך

לא יודע אם קראת בעיון, אבל בלינק שצורף כתוב בפירוש שזה לצורך שימוש בארה"ב בלבד. בד"כ sim אמריקאי שהוא prepaid לא יעבוד בחו"ל. לפני שאת משלמת ומתעצבנת - תקראי בעיון על מה את משלמת, כי לא יחזירו לך את הכסף.
&nbsp
אני מציע לך להתקשר לTMOBILE ולוודא איתם שהשירות אכן יעבוד בארץ, ואם כן - באיזה מחיר.

vinney

Well-known member
נתקלתי במבצע הזה וישר חשבתי עלייך

https://slickdeals.net/f/9607880-fr...free-mobile-phone-service-free-1gb-bonus-0-01
&nbsp
שימי לב לאותיות הקטנות, צריך לעשות כמה פעולות כדי שזה יהיה באמת חינם אחרת מופתעים מהחשבון

vinney

Well-known member
סקייפ או גוגל וויס?

בסקייפ מנוי למספר אמריקאי עולה, אם אני זוכר נכון, כ30 דולר. ואם מחפשים טוב טוב אפשר למצוא הנחות עד 50% לקרדיטים שלהם, כך שזה בפועל 15 דולר.

dafnagonene

New member
מכירה זה לא נותן לבנקים ועסקים לשלוח הודעות למספר שהם מספקים

סתיו SG

New member
מספר אמריקאי

שלום רב,
אין צורך בקניית סים אמריקאי או לחלופין לשלם סכומים גבוהים מידי חודש.
אני רכשתי אינטרנטית מספר אמריקאי וקו אמריקאי המשרת אותי בשוטף.
עלות של קו כזה נע בין 1$-5$ לחודש.

במידה ותרצי עזרה אשמח לסייע!

dafnagonene

New member
סתיו ממש תודה תוכלי לשלוח לי פרטים? וגם...

אני צריכה רק לקבל הודעות נכנסות מהבנק , זה עובד כמו כל טלפון נייד אמריקאי רגיל? תודה

vinney

Well-known member
סתם שאלת אגב

איזה בנק זה שחייב מספר נייד בשביל לקבל הודעות ממנו? בארה"ב, הודעות SMS עולות כסף (גם נכנסות), כך ששום ספק שירות לא משתמש בהודעות SMS כברירת מחדל, תמיד אפשר לקבל את ההודעות באימייל או דרך האתר.
&nbsp
&nbsp

למעלה