מספר עדכונים:

מספר עדכונים:

מכיוון שהמנהלת המגניבה שלנו מתגייסת בעוד פחות משבועיים (14.12)נכנסת מנהלת שותפה לניהול (אני!). הניהול עדיין יעשה בצורה משותפת ובכל בעייה ובקשה יהיה אפשר לפנות גם אל ניר וגם אליי, רק בידיעה שניר בצבא. לבעיות דחופות יותר אפשר לפנות אליי. אני מאוד שמחה להיכנס לניהול של הפורום המקסים הזה של האמנית המדהימה הזאת, וכמובן שאני אשמח לכל רעיון / ביקורת / הערות והארות על מנת להפעיל אותו. שיהיה לכולנו ערב נעים ושבוע נפלא. מיכל.

0mroosh

New member
הולם אותך כחול, ../images/Emo8.gif

בהצלחה! [ד"א, את חייבת לי סיפור אלאניס..
].

באהבתנו

New member
לכבוד שותפת הניהול החדשה והמגניבה!

מיכלייייי!!! קבלי ברכות ומזלטובים רבים להעלאה בדרגה! אין ספק שאת הטובה מכולם לתפקיד...
שיהיה המון בהצלחה מותק, אוהבת אותך המון!

קבלו אותה!

אז יותר ממה שנאמר אין מה להוסיף. אני בטוחה שמיכל תעשה את העבודה ותמלא את מקומה בניהול בצורה הכי טובה שאפשר
מזל טוב יקירה. בהצלחה לכולנו

מזל טוב יקירתי ../images/Emo24.gif

שיהיה לך המון המון בהצלחה, ואני בטוחה שתצליחי את רואה - את לא מובטלת, יש לך עבודה חדשה

תודה לכולם!!

זה ממש מחמם את הלב לקרוא את כל התגובות האלה היום בבוקר (אתמול לא היה לי אפשרות להיכנס) תודה לכל מי שהגיב מהפורום (קליבלנד - חחח סחטיין עליך) וגם לכל מי שבא מרחוק על מנת להגיב (נולי - מתה עלייך!) אני מקווה באמת להמשיך לקדם את הפורום גם בכחול, ואני אשמח לכמה שיותר רעיונות על מנת להמשיך להעצים את הפעילות בו. ניתן לפנות אליי במסרים או במסנג'ר [email protected] וכמובן גם באימייל (אותה הכתובת). שיהיה לכולנו בהצלחה ושנמשיך לשמוע כמה שיותר יודית :)

מורני !

New member
מזל טוב מיכל! ../images/Emo187.gif../images/Emo24.gif../images/Emo168.gif

באמת הגיע הזמן שתנהלי פורום! לא ברור לי איך תפוז לא איתרו אותך קודם לכן והציעו לך תפקיד, אבל נו מילא, עדיף מאוחר מאשר לעולם לא... עכשיו הם יראו כמה הם טעו כל השנים האלו, ולאט לאט את תגיעי גבוה גבוה!! בחיי בנות גידלתי ורוממתי והמה נהיו מנהלות פורום... אז כל הכבוד! והמון בהצלחה! מאחלת לפורום הרבה שנים בניהולך! אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
אוהבת
כל הנאמר לעיל נאמר תחת אזהרה חמורה וכיפוף יד וירטואלי במסנגר, נא להתייחס בהתאם!

אה?!

איומים במסנג'ר?! מתי בכלל היית במסנג'ר?
חוצפה של אנשים. אין מה לעשות. ככה את, וזה מה שיש. עכשיו תהיי נחמדה ותבואי גם לבקר. וגם אני אוהבת אוהבת אוהבת * 1003242352354324! אה לך!
ותעשי לי נבחרת הוקי.

מורני !

New member
תגידי השתגעת?

נבחרת הוקי?? מה את חושבת שיש לי שם?
שיהיה בהצלחה! תשברי מקלדת!

למעלה