מספר עובדות לגבי כתבת התחקיר על אגודת יחד

vaizgan

New member
מספר עובדות לגבי כתבת התחקיר על אגודת יחד

ראשית כל שמי אורי ויזגאן מנהל הסניף של אגודת יחד ברצוני לפרט מספר עובדות שנפרשו לאורך התוכנית והיו שגויות 1 האמא של הילד הודתה בפני האגודה שמישהו חימם אותה כנגד העמותה על מנת לסחוט כספים 2 כל הפרטים שניתנו על הילד הועברו ישירות מהמשפחה מהאמא שוש והיא חתומה במסמך 3 האגודה עומדת בפני כל הביקורות.

AnnG

New member
נשמע כמו בולשיט

לא אני לא מאמינה לכל מה שאני רואה בטלויזיה, אבל כ"כ נמאס מנוכלים שחושבים שתרומות זאת עוד דרך לגיטימית לחייב אנשים בכסף. 1. אין שום סיבה נורמאלית בעולם, "עמותה" שתפקידה כביכול לעזור לנזקקים, תוציא עשרות אלפי שקלים מתרומות למשכורות של העובדים שלה, והיה מאוד ברור שאף אחד לא מתנדב בעמותה. 2. אם האם חתמה על מסמך, איפה הוא? למה הוא לא הוצג? 3. מקבילך בסניף נשמע יותר כגנב שתפסו אותו על חם, מאשר איש שמאמין שעושה משהו צודק. 4. איך זה שלאם הועברו רק 3800 ש"ח (פלוס מינוס)????

vaizgan

New member
תגובה לבקשתך

ברצוני לציין מספר עובדות : 1 315000 איש שקמים בבוקר והולכים לעבודה שהם יותר מ11% מכוח שוק העבודה עובדים בעמותות. את לא מצפה שיותר מ11% מכוח העבודה במדינה יעבדו בהתנדבות. 2 אנשים שעובדים בעמותה עובדים במשכורות מינימום ולהעסיקם זה גם סוג של תרומה אולי זה לא מצטייר טוב אבל כל עובד שמתפרנס מהעמותה זה פחות מובטל. 3 האם לא חתמה על מסמך כמו שכל מי שמקבל תמיכה חודשית לא חותם סך הכל העמותה באה לעזור לה ולא לעשוק אותה. 4 קיבלנו ממנה אישור שבעל פה להציג את המקרה שלה כדוגמא מייצגת לפעיוליות האגודה . 5 בכל שיחת טלפון שיצאה מהמרכז לסיוע לחולים צויין בפרוש שהמקרה הנ"ל הינו מיקרה מייצג לעוד עשרות מקרים כדוגמתו. 6 ביום ראשון בשעות הערב התקשרה אם הילד לאמנון לוי בכבודו ובעצמו וביקשה בכל לשון של בקשה למנוע את השידור ולצערי כתגובה נמסר לה שאי אפשר. 7 יש בידי מכתב אשר נכתב על ידי שוש ביטון שמעיד על כך שהיא הוטעתה על ידי התחקירנים של אמנון לוי. 8 אני אשמח להעביר אותו לכל דורש. 9 המשפחה קיבלה מאיתנו 3 פעמים 3600 ש"ח . 10 לא הובטח למשפחה הסכום במדוייק נאמר לה שהיא תקבל בסביבות 3000 ש"ח מידי חודש בחודשו ולא מעבר לכך. 11 מקבילי בסניף הוא בן אדם משכמו ומעלה ואם יש בן אדם אשר אפשר לקרוא לו מלח הארץ זה הוא. 12 מקבילי הינו בעל תואר ראשון ויוצא סיירת מובחרת אשר שירת ומשרת את ארצנו נאמנה. 13 אין לצפות מבן אדם שעובד שכיר לתת תשובות שרק ההנהלה הבכירה יכולה לתת כמו : כמה כסף הועבר למשפחה במדוייק? אשמח לענות על כל שאלה שתחפצי ואשמח לשלוח לך את כל הטפסים אשר בידנו

go4it3

New member
אם אתה צודק תפרסם את המסמך פה

ותפנה לכולבוטק אני בטוח שהם ישמחו לשמוע שהתוכנית המתחרה שלהם מרמה אנשים ... ללא הוכחות אף אחד לא יאמין לך .. אם אתה מאמין בצדקתך תילחם !!! לא באיזה פורום עלום שם אלא בתקשורות .. אחרת.. הם צודקים ... ככה זה בחיים ... לא אתה ולא נאור תצאו מזה בצורה נקיה .. טוענים שצודקים - תילחמו אחרת אתם סתם גנבים

go4it3

New member
אם אתה צודק תעשה עם זה רעש תקשורתי../images/Emo70.gif

גם העמותה שלך תזכה להכרה ציבורית וגם תעניש את התוכנית שלא בדקה לעומק... אם אתה מותר להם אתה כאילו מודה!! כל המדינה ראתה מה שראתה .. ולא יודעים את מה שמסתתר במכתבים האלה

למעלה