מספר על היד

noa375

New member
מספר על היד

אני עושה עבודה בעיצוב על השואה ומאחר ואיני מכירה אנשים עם מספר על היד חיפשתי תמונות באינטרנט. אני תמיד חשבתי שהמספר נמצא בחלקה האחורי של היד, האם ישנם שני מיקומים? או שהמיקום הוא בחזית היד?

ישרון

New member
המיספרים קועקעו על הזרוע

מאחר והאנשים היו חלקם מזי רעב וחלקם זה מקרוב עזבו את אזור מגוריהם(יהודי הונגריה) הקעקוע לא נימצא באותו המקום אצל חלקם זה בקדמת הזרוע וחלקם מאחור ,וחלקם חל שינוי במיקום עקב שינויים במשקלם ובנפח השריר ץ נישמע לי הזוי לתת הסבר לכך לצערי בילדותי היו לא מעטים בסביבת חיי אשר נשאו מספר על זרועם.

אצל אימי ז"ל המספר היה

אצל אימי ז"ל המספר היה ביד שמאל קצת מעל השעון. את המספר היא קיבלה במחנה עבודה גלייביץ.

אגב, בברית המועצות היו גם מספרים על הגב

הכרתי יהודי יקר שהיה במחנה "קשה" והיה לו מספר כזה. הוא היה דתי, שמר כשרות במחנה וסיפרו שהאסירים העריצו אותו וראו בו אדם קדוש. עלה ארצה עם אשתו ונפטר כאן.

ישרון

New member
גרשון לב שאלה???????.

תחת איזה מיסגרת ניצרבו מספרים באנשים בברית המועצות?? האם היה זה במחנות של סטאלין?? או שמא תחת הכיבוש הנאצי?? עצתי לך יש לבדוק אמירות שכאלה מאחר ובמידה ואינן מדוייקות היסטורית הן משמשות קרקע פורייה למכחישי השואה הטוענים כי ממילא "היהודים מעצימים את השואה מעבר לכל פרופורציה"

שלום ישרון

המדובר המחנות בברית המועצות, במחנות של סטאלין ואין לכך כל קשר לשואה. את דברי גם התחלתי באמירה: "אגב...".

7575

New member
יכול להיות שהתמונה הזאת היא מברית המועצות

בעל התמונה אומר שכן,המגן דוד גדול בצורה יוצאת דופן

פרט נא מי בעל התמונה ומה הוא מספר

לכאורה אין זה סביר שיהיה מגן דוד בברית המועצות, אבל לך תדע...

למעלה