מספר קושיות (למרות שפסח עבר
)

בטיטi

New member
מספר קושיות (למרות שפסח עבר ../images/Emo13.gif)

מדובר בשאלות בסיסיות, מצטער מראש
1. האם יש לינק למאמר בפורום/בעברית, המסביר כיצד רוכשים ב eBay ? 2. פתחתי חשבון ב Ebay, ביקשו כרטיס אשראי (לא שכנעו אותי עם ההסבר), האם אכן הם לא משתמשים בו ? 3. כשרוכשים, איזה אפשרויות תשלום יש, ומה עדיף ומדוע ? 4. כאשר כתוב בפרטי המוצר : Ships to: United States, Canada האם הכוונה היא שרק לארצות הברית וקנדה יש משלוח, ולכל השאר לא ? 5. כאשר אני מחפש מוצר (Search), אפשר לסנן כך שיציג רק תוצאות חיפוש שאת המוצרים בהם ניתן לשלוח לישראל ? 6. האם מישהו ניסה את האפשרות של לקבל את המוצר לכתובת בארצות הברית, ומשם ישלחו לישראל ? (היה אתר שמספק את השירות הזה בעבר, למיטב זכרוני) 7. כמה פידבקים טובים נחשבים סוחר אמין ? כמה שלילים מצריך בריחה ? 8. כמה בממוצע עולה משלוח לארץ ? תודה רבה !

gery25

New member
תשובה לשאלה 5 - אפשר בחיפוש מתקדם

בחיפוש מתקדם יש חלק שנקרא לוקיישן. סמן שם את Items available to ובחר את ישראל.

בטיטi

New member
ואם הוא בחר אפשרות לשלוח לכל העולם, האם

עצם העובדה שבחרתי ישראל לא ינטרל אותו מהתוצאה ?

אהלן

1. יש כמה מאמרים, אני מאמין שלא חסר משהו בעברית, אבל הכי טוב הHELP של EBAY. 2. הם אכן לא משתמשים בו. 3. עדיף לשלם באמצעות PAYPAL - הכי נוח גם לך וגם למוכר, בנוסף זהו אמצעי תשלום מאובטח. 4. חיובי, המוכר בחר לשלוח רק למדינות הנ"ל. אפשר בכל זאת לנדנד לו ולבקש שישלח לישראל, לפעמים עובד. 5. חיובי, כנס ל ADVANCED SEARCH ותבחר SHIPTS TO: ISRAEL או לכל העולם. 6. ניסיתי, בעשרת MUSTOP והחברה השניה. יקר, לא הכי נוח, יקר, יקר, לא מונע את בעיית הכתובת המאושרת. 7. אין פה משהו מספרי שנכון תמיד או לא נכון תמיד, בעקרון תסתכל על זה בגבול הטעם הטוב. כמה פידבקים שליליים זה לא נורא ולא אומר כלום על המוכר (מתוך הרבה חיוביים). 8. משלוח של מה? פג'ו 206? מטבע? www.usps.com יתן לך סדר גודל של מוצרים שנשלחים מארה"ב בדואר אוויר רגיל. 9. בהצלחה.

בטיטi

New member
תודה, תגובה :

3. אפשר ב 2 מילים מה קורה כשיש בעיה ? אם אני משלם ב PayPal, והמוצר לא מגיע, כיצד PayPal מחליטה למי להאמין ? 6. לא הבנתי, MUSTOP זו אפשרות אחת, מה זה החברה שניה ? כמה יקר ? מה זו בעית הכתובת המאושרת ? 8. סתם סדר גודל של דמי משלוח של דברים קטנים, נניח 1-3 ק"כ... 10. eBay מרוויחה רק מפרסום ומעמלות נכון ? מה מחיר העמלות ? תודה !

בוקר טוב

1. אם יש בעיה, אתה פותח משהו שנקרא DISPUTE ומקווה לטוב..PAYPAL יעשו חקירה ויחליטו אם מגיע לך זיכוי. 2. יש כמה חברות שנותנות כתובת בארה"ב, אחת מהן היא MUSTOP והשניה נדמה USADDRESS. תכנס לאתרים שלהם ותבדוק את המחירים..הכל רשום שם. כתובת מאושרת זאת הכתובת של כרטיס האשראי שלך, הרבה פעמים שולחים רק לשם. 3. משלוח מאיזו מדינה?? נתתי לך אתר של ארה"ב אז הכל רשום שם אם המשלוח הוא מארה"ב לישראל. לכל מדינה יש אתר דואר, הכי טוב לבדוק שם. 4. http://pages.ebay.com/help/sell/fees.html הנה כל העמלות.

moti789

New member
אופן תשלום לקניה חד פעמית

זה עתה ביצעתי רכישה ראשונה וקטנה מהאתר (אוזניית בלוטות שעלתה 27.75 דולר כולל משלוח) די חששתי מתשלום ב-PAYPAL פשוט כי לא חדש בענין ולא מכיר אותם והעדפתי לשלם באמצעות כרטיס אשראי למרות זאת, קיבלתי הודעה התשלום בוצע באמצעות PAYPAL ובמקביל קיבלתי מהם בניה לפתוח חשבון האם יש הבדל בין תשלום רגיל לפתיחת חשבון במה עדיף PAYPAL לעומת תשלום באשראי אם אני לא מתכוון למכור באמצעות EBAY תודה

למעלה