מספר רכב לתמרור נכה

• פותח הנושא nadd
  • פורסם בתאריך

nadd

New member
מספר רכב לתמרור נכה

שלום, העיריה הציבה ליד מקום מגוריי תמרור נכה. ברצוני להציב את מספר הרכב שלי על התמרור. לדברי האדם אשר ממונה על התחבורה בעיריה, אני צריך לדאוג למספר. אין שיתוף פעולה, והיחס המזלזל מצידו על אי מתן פרטים ברורים מכעיס עד מאוד. למי אני צריך לפנות להכנת המספר והצבתו בתמרור שלי ? אודה על עזרתכם בנושא.

Avy Sloma

New member
לנאד שלום רב.

במספר רשויות ועיריות לא גובים עבור התמרור, אך, האדם בעל המוגבלות אחראי על הצבת השילוט המתאים. אם תוכל, כתוב לי את הפרטים. שם וכתובת ואנסה לעזור לך. בכבוד רב אבי סלומה פקס´: 6761011 03

Brendan

New member
שאלה...

העירייה הציבה תמרור של חניית נכה עקב בקשה שלך או שמדובר בחניית נכה ציבורית ליד בנין ציבורי?

nadd

אם יש לך תג, העירייה חייבת לספק לך חניה מסומנת עם תמרור הכולל את מספר הרכב. אמת שהעיריות גובות סכומים שונים לכל עירייה עבור התקנת התמרור והסימון על הכביש. אין סכום אחיד. את השלט צריך להכין. הוא עולה סכום מסויים. גם מספר חדש עם אבד עולה כסף. צביעת המשבצת בצבע מיוחד לכביש, עולה לעירייה בכסף שלא לדבר על בעלי המקצוע שעוסקים במלאכה זו. היפוטטית, סכום של עד 150 ש"ח לתמרור פעם ראשונה איננו יקר יחסית לתקופה של 3,5 שנים או עד להחלפת הרכב. העיריות אינןמרוויחות על כך אלא מפסידות. למרות שדעתי התמרור צריך להנתן בסכום מינימאלי. בין זה לבין תמרור ללא מספר?? איננו תמרור אישי. אין תמרור ללא מספר אלא לחנייה ציבורית בלבד. כפי שרשם ברנדן. אם לא צויין כך העירייה במחוז מגוריך צריכה להתקין על התמרור את מספר הרכב. אשמח לדעת פרטים כדי לפעול בעירייה מסויימת זו לשינוי בנדון.

hebrew1

New member
אין דבר יותר פשוט מזה

ניגשים למקום שעושה שלטים יפה גרף או כל מקום אחר משלמים 120 שקל והשלט מוכן אתה נותן את הפרטי הרכב למכין השלט וזה הכל תוך יום אחד זה מוכן אז מה הבעייה שלך?

hebrew1

החוק אוסר על האזרח להתקין שלט פרי ידיו או אחר אלא ברשיון העירייה המקומי. הקנס על תליית שלט אישי ללא היתר הוא גבוה. יש חוקים שמיישמים אותם ויש שלא. אנחנו לא פורעי חוק. לכן, אזרח שיש לו תג, מקבל תמרור מהעיריה או הרשות המקומית. אם יש סרוב של הרשות המקומית, הנושא יטופל אם המבקש יפנה לעירייה בה מדובר. זכור לי שראש העיר אחת בפניה לדאוג לנגישות בעירו השיב לפני מספר שנים "בעירי לא גרים "נכים" לכן אין צורך בסידורים מתאימים". לאחר שהובהרה לו הטעות, יש היום בעיר בה מדובר נגישות לא מלאה אבל ישנם ניצנים.

למעלה