מספר שאלות בנוגע לקנייה, משלוח, ומכס.

afarsekim

New member
מספר שאלות בנוגע לקנייה, משלוח, ומכס.

קודם כל, שלום. החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית באיביי באמצעות paypal. מחיר המצלמה + משלוח הוא כ 350-400 דולר. האם אצטרך לשלם בנוסף לסכום הזה גם תשלום למכס בארץ? כמה? ואיך בכלל משלמים אותו? בנוגע למשלוח, חנויות ומוכרים רבים מציינים בנוגע למשלוח משהו בקשר ל confirmed address בצורות שונות, לדוגמה:
International Bidders : We accept PayPal (Confirmed Address Only - If your address is unconfirmed your payment will be returned back to you) and Wire Transfers. Please note - Unconfirmed PayPal address: PayPal payments with an address that are unconfirmed, will be returned back to you. Failing to send payment with a confirmed address will significantly delay your order.​
מה הכוונה ב confirmed address? האם הכוונה שאני צריך לעשות verify לכרטיס אשראי שמוזן בפייפל? ואם לא, אז מה כן? תודה על העזרה מראש.

tomerol

New member
תשובה

קודם כל - verify לכריס אשראי תמיד מומלץ לעשות, מכיוון שלא כולם ימכרו לך. ועוד בכזה מחיר זה סיכון. דבר שני. confirmed address לא רלוונטי בשבילך - מכיוון שלישראלים אין את האופציה לעשות זאת.

afarsekim

New member
מה הכוונה לא רלוונטי?

זה שאין לי את האופציה לעשות את זה, האם זה אומר שלא ימכרו לי את המוצר הנ"ל, או שאפשר פשוט להתעלם מהסעיף שציינתי?

ה אומר שלא תוכל לרכוש מהמוכר הספציפי הזה

תחפש מוכר שאינו דורש זאת...יש כאלה למכביר...

למעלה