מספר שאלות בפרמייר6

יעליעלי

New member
מספר שאלות בפרמייר6

1. האם ישנה אפשרות ל preview במקום לעשות כל פעם רינדור לאחר שינוי ? 2. עשיתי יבוא של קליפים, אבל בחלון המוניטור אני רואה אותם רק בחלון השמאלי ולא בימני. כאשר רציתי לתת נקודות עריכה (אין ואאוט),יכולתי לעשות זאת רק בחלון השמאלי, אבל הוא התעלם מהן והראה את כל הסרטון. אז איך אני נותנת את האין והאאוט בחלון הימני (player) ולא בחלון השמאלי של ה recorder? ואיך אני גורמת לו להראות לי רק את מה שמסומן ? תודה לעונים

יעליעלי

New member
טוב, לשאלה הראשונה כבר מצאתי תשובה

אבל עדיין מחכה לתשובה לשאלה השנייה

pinoki

New member
מה אתה רואה בחלון הימני../images/Emo35.gif

אולי תנסה להכניס את הקטע שבחרת לטיימליין , או שכבר הכנסת אותו
תעשה ככה, בחלון השמאלי בחר את האין ואוט שלך . גרור את הקטע לטיימ ליין ואז תראה אותו בחלון הימני

roli

New member
שאלה בסיסית

אני מניח מהשאלות שאין לך ניסיון- את הקטעים שסימנת ב in/out בחלון השמאלי צריך להוריד בגרירה ל time line ועליו לחבר את הקטעים לעריכה שאותה רואים במוניטור הימני.

יעליעלי

New member
תודה, הבנתי ועוד שאלה

האם לאחר שסימנתי אין/אאוט בחלון הימני וגררתי לטיים ליין, אני יכולה להגדיל את הקטע הנבחר? הכוונה - לא למחוק את הקטע, לסמן שוב אין ואאוט ולגרור לטיים ליין, אלא בעזרת הטיים ליין עצמו להגיע לנקודה ולהוסיף עוד פריימים ?

יעליעלי

New member
סליחה, שוב התבלבלתי בין ימין ושמאל

השאלה כמובן היתה לגרור מהחלון השמאלי (player) לטיים ליין

roli

New member
בטח

את יכולה לעשות את זה עם כלי החץ הרגיל, פשוט לסחוב את הקצה של השוט ולהאריך או לקצר. עכשיו תראי, אני מבין שאת בתחילת הדרך, זו לא תוכנה מסובכת ללימוד, אבל צריך ללמוד אותה וזה קצת קשה דרך האינטרנט. אני מציע לך לפתוח את ההלפ של הפרימייר, שהוא הלפ טוב מאוד ואפשר דרכו ללמוד את הכל, גם לעומק אם רוצים. רק אז, אם לא מצאת שם משהו או לא הבנת תעלי שאלה לפורום ואנשים ישמחו לעזור לך. בהצלחה.

למעלה