מספר שאלות בקשר לביטוח

Laline10

New member
מספר שאלות בקשר לביטוח../images/Emo132.gif

מספר שאלות לי, ואודה לתשובה מקצועית. 1. אשמח לדעת את ההבדלים בין תוכניות הבריאות הבאות בחברת הראל: ( הלכתי דיי לאיבוד עם ההסברים באתר) הראל שרפ Upgrade Platinum - בריאים ומרוויחים הראל שרפ Upgrade Platinum הראל שרפ Upgrade 2. האם לכלל ביטוחים יש ביטוח זהה לביטוח upgrade platinum- בריאים ומרוויחים ובעל פרמריה קבועה כפי שיש בהראל? אם כן, אשמח לדעת איזה? 3. תוכנית אמצע החיים- של תאונות אישיות בחב' הראל- האם למישהו יש לצרף לי קובץ מעודכן להיום של הפרמריה החודשית - ארד, כסף וזהב (הרגיל והכפול) לפי חתך גילאים? ערב טוב, ותודה מראש! והלוואי ולא נזדקק לזה לעולם!

דן סלס

New member
אף גראד

אף גראד היא תוכנית שבאה להשלים את הביטוח המשלים של השב"ן באספקט הניתוחים ויש בה גם כיוסי לתרופות, השתלות ועוד. יש כמה אף גראדים הפלטינום מוסיף עוד כיסויים - ראה רשימה באתר הראל. הבריאים ומרוויחים עובד על מנגון של פרמיה קבועה לכל החיים במקום עולה כל 5 שנים. כלומר יש שתי וורסיות הצטרפות - פרמיה עולה כל 5 שנים עד גיל 70 ואז קבועה או קבוע מגיל כניסה לכל החיים עם הנחות על העדר תביעות בדרך (בריאים ומרווחים) אם תחיה עד גיל ממוצע (80 בערך) הבריאים ומרוויחים הרבה יותר זול בטווח ארוך, הבעיה היא בהשוואה בין מתחרים בהתחלה זה יקר משמעותית (60% בערך), מצד שני פרמיה קבועה נותנת לפנסינר שקט נפשי שהמחיר לא יעלה למאות שח בגיל מבוגר.

Upgrade

ביטוח בריאות Upgrade , הוא בעיקרו ביטוח משלים לביטוח של קופות החולים, לכן הפרמיה שלו יותר זולה, מביטוח שאיננו .Upgrade התנאי למימוש הפוליסה, שיש ברשותך ביטוח משלים. פוליסה, בריאים ומרוויחים, היא פוליסה בתעריף קבוע, שטובה לצעירים מתחת לגיל , שכן אחרי גיל 21 הם יכולים להמשיך את הפוליסה בתעריף קבוע ללא שתלות בשינוי גיל.

Laline10

New member
תודה רבה לשניכם!

תודה לך דן על הקובץ. אכן, הבריאים מרוויחים יקר בהרבה לעומת האפגרייד הפלטינום ואני בדילמה רק בשל ההפרשים ביניהם ( בעיקר כשכלכלית כרגע קשה לי) בינתיים עשיתי את בריאים מרוויחים משום שאני מסתכלת לטווח הרחוק. אך אם יש לכם רעיון או הצעה אחרת אשמח לשמוע. ללין.

למעלה