מספר שאלות בקשר למילוי הטופס

Optimistic one

New member
מספר שאלות בקשר למילוי הטופס

שלום, 1. בסעיף של המעסיקים, הבנתי שאני צריכה לרשום את המעסיקים שלי ב-10 השנים האחרונות, האם זה נכון? אם כן, האם בעת הגשת המסמכים אני אצטרך להביא מכתבים תומכים מכולם או רק מהמעסיק הנוכחי? 2. האם יש איזשהו זמן מוגבל מזמן קבלת הויזות ועד הנחיתה עצמה בקנדה? כלומר, האם אחרי שמקבלים את הויזות חייבים לעזוב מייד או שיש תקופה מסויימת? תודה!

יש למלא שמות של מעסיקך הנוכחי, ושל מעסיקים

נוספים מ 10 השנים האחרונות שתוכלי להשיג מהם מכתבי העסקה מפורטים כולל מהות ותוכן התפקיד כדי להוכיח שנה עד 4 שנים של ניסיון מזכה על פי כמות הנקודות שאת מבקשת בסעיף הזה.. הסעיף הזה נועד רק לצורך הניקוד כך שאין צורך להציג מכתבים על 10 שנים. אם את עובדת אצל המעסיק הנוכחי יותר מ 4 שנים, או שעבדת אצל המעסיק שלפניו יותר מ 4 שנים בתפקידים מזכים, יש לך את מלוא הניקוד ולא צריך לפרט יותר. רק צריך לזכור שבנספחים שאותם ממלאים בשלב הגשת המסמכים התומכים, צריך לפרט את כל המעסיקים מגיל 18 על פי טופס הביטוח הלאומי.(אין צורך במכתבי מעסיק לסעיף הזה)ץ על פי הנוהל בשגרירות כניראה שתהיי חייבת להגיש את המסמכים התומכים תוך 3-4 חודשים מיום שהתבקשת לעשות זאת, ולהתייצב אצל הרופא תוך חודשיים מהזימון לבדיקות, אחרת הם מסיקים שאת לא מעוניינת יותר, וסוגרים את התיק ע"י דחיית הבקשה. אפשר לדחות את זה ע"י מכתב מנונק וממוסמך היטב - למשל הריון המונע ביצוע הבדיקות בגלל צילום החזה. מיום בדיקת הרופא, את חייבת לבצע "לנדינג" תוך מקסימום שנה אחת בדיוק. כלומר יש לך כ 8-9 חודשים מיום קבלת הויזות, ועד היום שבו את חייבת להתייצב בקנדה למימוש התושבות החוקית. את רשאית לחזור לישראל לתקופה, אבל אם לא תתגוררי בקנדה קצת יותר מ שנתיים מתוך חמש שנים תאבדי את המעמד, ואם לא תשהי 3 שנים מתוך 4 לא תוכלי לקבל אזרחות.

Astroo

New member
בטופס המפושט לא צריך לציין את שמות המעסיקים

רק תיאור התפקיד וה-NOC

Astroo

New member
לא מדוייק

הם לא מבקשים שם לרשום כל מעסיק בנפרד, אלא כל סוג של תעסוקה בנפרד. אני למשל בעבודה הנוכחית ובעבודה הקודמת מילאתי בדיוק אותו תפקיד ולא היה שום טעם לתאר אותו פעמיים, אז צירפתי את שניהם לרשומה אחת כשבתאריך ההתחלה רשמתי את התחלת העבודה אצל המעסיק הקודם.

למעלה