מספר שאלות בקשר לעריכת וידאו בצה``ל

מספר שאלות בקשר לעריכת וידאו בצה``ל

שלום , שמי תומר ואני נמצא כרגע בכיתה יא ויש לי מספר שאלות שאני אשמח אם מישהו ידע לענות לי עליהן : 1. האם מישהו יודע איזה מערכות עריכה יש בצה``ל 2. מה הם הקריטריונים לקבלה להיות עורך וידאו צבאי (אני יודע שצריך להיות ב5 יחידות בתקשורת אבל אני כבר במגמת תקשורת..) 3. האם קורס טכנאי מחשבים בסיוון ישפיע על קבלתי להיות עורך וידאו צבאי בתודה, תומר פולטין.

המשך להודעה

אפשר לציין וגם אולי חשוב לציין שאני עורך קיום בתוכנת Adobe Premiere בבית הספר אני גם העורך הראשי של המגזין בערוץ 9 (הערוץ המקומי) של בית הספר שאני לומד בו מחכה לתגובות שלכם , תומר.

rotev

New member
היי...

היי תומר! קודם כל, סתם להתעניינות, באיזה בי``ס אתה לומד? אני חושבת שמערכות העריכה בצבא הן גם פרמייר או משהו מאוד דומה לפחות. אני לא חושבת שהם התקדמו עד לאביד. חוץ מזה, כדי להגיע לתפקיד כזה אתה צריך או לקבל תפקידי דוברות ומידע בשאלון הרצונות שתקבל רק בי``ב ואני ממליצה לך גם לפנות ליחידה ההסרטה ולבקש ראיון שלשם אתה צריך להביא קורות חיים ודוגמאות של דברים שעשית. אני גם במגמת קולנוע בי``ב ולפני כמה זמן פנו מדובר מה``ל אל אחד המורים שלנו וביקשו רשימה של תלמידים עם כושר לא קרבי שיודעים לערוך ו/או לצלם אבל אל תבנה על זה שזה יקרה גם אצלך. בכל אופן, בהצלחה.

תגובה

תגובה

שלום לך קודם כל תודה על התגובה... ובקשר לשאלתך , אני לומד בבית ספר טשרניחובסקי בנתניה. ואיפה את לומדת ? (יש לך במקרה ICQ ?):) אני לא בטוח שהמערכות שם הם פרימייר כי זאת מערכת יחסית לא יציבה וגם לא ממש מקצועית , ובצבא עורכים סרטים שמגיעים גם לערוצי הטלויזיה השונים וככל הידוע לי בצבא בדרך כלל יש ציוד משוכלל וחדיש אולי מערכות האוף ליין שלהם הם פרימייר והאון ליין הם אביד או תוכנות מקצועיות אחרות. שוב תודה על ה תומר פולטין.

after

New member
עריכת וידאו

גורם חשוב שעליך לקחת בחשבון הוא הפרופיל שלך. אם אתה בי``א, ייתכן כי עוד לא היית בלשכת גיוס ולא נקבע לך פרופיל, אך חשוב שתדע כי רק אם הפרופיל שלך יהיה נמוך מ72, יש סיכוי להגיע לתפקיד כמו עורך וידאו. בהצלחה, צוות אפטר.

תגובה לצוות אפטר H-(

שלום ! קודם כל תודה על התשובה... כמו שאמרתם , אני באמת עדיין לא הייתי בצו הראשון ולא נקבע לי פרופיל אבל אני חושב שאין סיבה שלא יהיה לי פרופיל טוב (97) מכיוון שאין לי בעיות בריאותיות כלשיהן. ושאלתי היא , עד כמה הצבא מתחשב ביכולות ובתכונות של מישהו למרות שיש לו פרופיל גבוהה מהפרופיל שציינתם ? כמו שאמרתי בהודעה הקודמת , אני נמצא במגמת תקשורת ובקבוצתי אני עורך וגם אני העורך הראשי (ובעצם היחיד:) ) של המגזין של הבית ספר שלי בערוץ המקומי וכבר ערכתי 2 מגזינים שהם כבר באוויר. והתחלתי לערוך כבר בכיתה י (לפני שנה). אני גם מצלם כתבות ואירועים בשביל בית הספר ובשביל המגזין בערוץ המקומי. תודה רבה, תומר פולטין.

למעלה