מספר שאלות והודעות לחברי הפורום

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
מספר שאלות והודעות לחברי הפורום

כמה שאלות ודברים שהייתי רוצה להגיד לכם. קודם כל, הייתם רוצים שאפרסם מדי חודש נתוני סטטיסטיקה על הפורום? (פורומים מועדפים על הגולשים באותו חודש, דירוג הגולשים הפעילים לפי כמות הודעות, כמה הודעות נכתבו וכו'..) בנוסף, הייתי רוצה שהפורום יהיה קצת יותר פעיל ממה שהוא. אמנם נכתבים פה כמות הודעות שהיא בסדר אבל אנחנו מסוגלים ליותר. אז קודם כל הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים על הפורום? מה דעתכם על הפינות שנפתחות פה (השיר היומי, הסרטון היומי, החוליה החלשה, Studio Vs. Live, This Is The Remix וכו'..)? יש משהו שאתם אוהבים יותר או פחות? פינה שהייתם מעדיפים לוותר עליה כי זה פחות מעניין אתכם.. תרגישו חופשי, אתם לא צריכים להרגיש לא נעים ממשהו/מישהו. חוץ מזה, אני אפילו יותר מאשמח אם תציעו רעיונות משלכם לכל מיני פינות ודיונים ודברים שהייתם רוצים שנכתוב עליהם בפורום ואם בא לכם גם לקחת על עצמכם משהו אז בכיף, יש לכם יד חופשית אתם לא צריכים לשאול אותי אפילו. אם אתם רוצים להתייעץ אז גם בכיף, תשלחו מסר או משהו. אז באמת אשמח אם תגידו ותכתבו מה אתם חושבים ותציעו רעיונות לשיפור/שימור/פיתוח שתהיה יותר פעילות בפורום.

Confide In Omer

New member
עונה

קודם כל, אני תמיד אוהב לקרוא את נתוני הסטטיסטיקה, הם מעניינים
לגבי הפינות, אני נהנה מכולן, גם אני לא כותב בהן כי אין לי מה ללהגיד לגביהן אני עדיין נהנה לקרוא.. לגבי רעיונות חדשים - כאלו אין לי יותר מדי בינתיים. אולי מצעדים. בחירת ההופעה הכי אהובה, השיר הכי אהוב, הקליפ הכי אהוב, סיבוב ההופעות הכי טוב וכו'... זה תמיד נחמד.

RTur

New member
מצויין - בא לך לקחת על עצמך את המצעדים?

כל כמה זמן תפתח איזה מצעד על משהו ממה שציינת. נשמע אחלה רעיון.

HanAn189

New member
אני אשמח לקרוא סטטיסטיקה.

אם כי (ואני אומר את זה בכנות) הסטטיסטיקה לא הייתה מעודדת כשאני ניהלתי. אני וזכר שפרסמתי רק פעם אחת וכל שאר הפעמים החלטתי לוותר על הפרסום
Studio vs. Live - אני חושב שזאת הפינה הכי טובה כרגע, כמו שכבר נאמר, זאת פינה שיכולה להיות רלוונטית בעיקר בפורום הזה, כשהזמרת יכולה לשיר שיר שהיא הקליטה, בצורה טובה יותר מול אנשים. אני חושב שזה אפילו מרתק לבדוק את שתי הגרסאות ולראות מה האוזן יותר אוהבת. השיר הנבחר - אני מודה שהפינה די טכנית ונותנת מידע ו"נתונים" אבל זאת הייתה המטרה מלכתחילה - לסקור את את השירים של B. אני מוכן לפרסם שירים שאתה בוחרים, רק שלחו מסר. הסרטון הנבחר - אני חושב שזה נחמד להיזכר בכל מיני קטעים של ביונסה מהעבר, ראיונות, הופעות, פרסומות. שוב, אתם יותר ממוזמנים לשלוח לי במסר איזה וידאו שאתם רוצים ואני אפרסם אותו בשמכם
זה הרמיקס - רמיקסים לפעמים מצליחים יותר מהשיר עצמו ואני מאמין שלהיפתח לרמיקסים זה כיף, כי יש רמיקסים שפשוט מחזירים את הניצוץ של השיר. אולי אפשר לעשות בכל פתיחת שרשור, מס' רמיקסים לשיר שנבחר ולא רמיקס אחד, מה דעתך ארתור? מצעד בפורום [כמו שעומר הציע] לא נראה לי כ"כ קשור ואני לא כ"כ יודע איך לתפעל את זה, אבל עלה לי רעיון לעשות פינת השיר היומי, כמו בפורום פופ. לא חובה רק שירים של ביונסה, כל השירים שאנחנו שומעים. בכל זאת, אנחנו חלק מאשכול מוזיקה
אני חושב שכדאי לפרסם את הפורום טיפה, כמה שכל אחד יכול, בזמן הפנוי שלו. באמת, מכירים חברים, אנשים שאוהביםם את B, פשוט זרקו להם מילה על הפורום, תפרסמו בפייסבוק - זה תמיד יכול לעזור
ארתור - אם יש שרשורים טובים, אז תפנה להמליץ להם [יוני ושות'], כי הם היו די איטיים עם השרשורים שהעברתי להם...

HanAn189

New member
אה וה-"X" הכי טוב,

האלבום הכי טוב, הקליפ הכי טוב, השיר הכי טוב - זה כזה אדיר, תמיד רציתי לעשות, אבל אני חושב שעם מיעוט באנשים קשה להעביר כאלה תחרויות
אני זוכר שהבטחתי לעשות סקירת אלבום ל-IASF וזה ייעשה, פשוט רציתי לסיים עם כל הסינגלים שיצאו מהאלבום הזה ב"שיר היומי"
מה שכן, יש לי עוד רעיונות טובים לדיונים ולפינות שאני מקווה לממש במיוחד כשיש טיפה יותר זמן עם סיום המחצית והתפוגגות הבגרות בהיסטוריה.

RTur

New member

לגבי זה הרמיקס, באמת אנסה לפרסם כמה רמיקסים לאותו שיר כל פעם ואפשר יהיה גם שתדרגו אותם או משהו כמו לבחור את הרמיקס היותר טוב. אבל זה אומר שתשתפו פעולה ותקשיבו לרמיקסים חח שאני לא סתם אשב ואחפש רמיקסים רשמיים עם קישורים וגרסאות וזה ובסוף אף אחד לא יגיב..
מצעד בפורום האמת זה רעיון מעולה וזו גם יכולה להיות פינה קבועה שתמשיך בפורום הרבה זמן כי לביונסה יש הרבה שירים שאפשר לדרג ועד שנוסיף את כולם למצעד מתישהו היא גם תספיק להוציא אלבומים נוספים. העניין הוא שזו פינה שכן לוקחת לא מעט זמן על מנת לתפעל אותה (ריכוז הצבעות וחישוב נקודות וכו') ואני אשמח אם מישהו ירצה לקחת את זה על עצמו כי אני לא אמצא לזה זמן. איך עושים את זה? הרעיון שלי עובד ככה (לא חייב כמו שאני מציע, פשוט ככה עשיתי פעם בפורום דודו טסה): מתחילים מרשימה אקראית של נגיד 10 שירים ובתור התחלה חברי הפורום ידרגו את עשרת השירים האלה. שיר שמדורג במקום הראשון יקבל נגיד 10 נקודות, שיר שידורג במקום השני יקבל 9 וכך הלאה. חישוב נקודות של כל הדירוגים של חברי הפורום יתן את הדירוג הסופי של השירים הנבחרים. כל פעם שיפתח המצעד (נגיד שנקבע שזה יהיה פעם בשבוע) יתווסף שיר נוסף (או 2/3, כמה שתרצו) לחדשים לשיפוטכם ומתוך 13 שירים, צריך יהיה לדרג 10 וככה שירים מסויימים יעופו מהמצעד ושירים אחרים יכנסו. את שתי הפינות שלך אני ממש אוהב, וזה ש"השיר הנבחר" קצת טכני זה דווקא מעולה.. לא כולם בקיאים בכל הפרטים על השירים שלה (גם אני לא חח) ויש דברים מעניינים שאפשר לכתוב על כל אחד ולגלות עוד. הייתי שמח אם תוכל לפתוח אותן בתדירות קצת יותר גבוהה.

למעלה