מספר שאלות לגבי מחשבים בצבא

rami-t

New member
מספר שאלות לגבי מחשבים בצבא

שלום, לפני חודש היה לי צו התייצבות ראשון לאחר בדיקה רפואית, מבחנים וראיון נודע לי כי הקב"א שלי 55. בראיון האישי ציינתי כי אני עוסק כ 7 שנים בתחום המחשבים, שנתיים עובד כמתכנת בחברה לסחר אלקטרוני. רציתי לדעת מה הסיכויי שאקבל זימון למיונים הממרם ? (או מקומות בסגנון) לגבי הפרופיל עדיין לא ידוע לי, אך אני סובל מ : G6PD, דופק לב גבוה ועודף משקל - 100 ק"ג 1.75) במידה ואני רוצה ללכת לעתודה מתי אני צריך להודיע ? (או הייתי צריך להודיע) - אני עולה לכיתה י"ב עכשיו ואני לומד במגמת פיסיקה מחשבים (5 י"ל כ"א.. ) כמו כן שאלה כללית : ביום ההתיצבות אמרו לי לבצע 10 בדיקות דופק (10 ימים כל יום בדיקה ולהכין דו"ח אודות התוצאות) וכמו כן בדיקת דם בשביל G6PD. אמרו לי לשלוח אחרי 20 יום מקסימום את התוצאות.. בשל שהייה בחול בתקופה האחרונה לא ביצעתי את הנ"ל ולכן (לדעתי) קיבלתי צו התייצבות לבדיקות דם בלשכה. האם הבדיקה היא בגלל שלא שלחתי תוצאה ? (או שלאחר בדיקות השתן התגלה משהו שמצריך בדיקת דם) האם אני יכול לדרוש לבצע את הבדיקה בבית חולים ו\או קופת חולים ? האם דופק לב מוריד פרופיל ? בתודה מראש, רמי ט.

טל עדתו

New member
בקשר לG6PD ובדיקות דם

הם בטח שלחו לך את הצו לעשות בדיקת דם כי אתה לא שלחת להם את בדיקת דם שאתה היית אמור לעשות... אני מציעה שתתקשר ללשכת גיוס ותגיד להם שהיית בחו"ל... שיהיה בהצלחה. טל.

עם אתה כזה מבין כמו שאתה אומר

למה ללכת על ממר"ם ? זה פחות או יותר החוטבי עצים ומים של תחום המחשוב בצה"ל (לא שזה רע) תנסה להתקבל ליחידות הנחשבות יותר, אולי של מודיעין (8200) או של ח"א (180)

rami-t

New member
כי אני לא יודע איזה יחידות יש,

אם תוכל להמליץ לי אשמח מאוד.. (כרגע ידוע לי על הממר"ם והיחידות בבסיסים). איזה יחידות מתעסקות ביישומי האינטראנט של הצבא? תחום התעסוקה העיקרי שלי : מערכות אינטראנט מבוססות NT ואתרי אינטרנט דינאמים. כמו כן, יש לי ידע רב ברשתות מבוססות NT ונובל. ויש לי גם ידע טכני - תיקון מחשבים, הקמת רשתות (חומרה וגם תוכנה). ואם בתחום זה עוזרות גם "קומבינות צבאיות", אז גם את זה יש
בתודה מראש, רמי ט.

קטי^

New member
עשית פסיכומטרי???

אם אתה חושב ללכת לעתודה אתה חייב לעשות פסיכומטרי עד אפריל אז תתחיל לזוז שלא יהיה לך קשה עם הלימודים יחד.

rami-t

New member
אני עושה חודש הבא..

למרות שאני מעדיף ממרם או יחידות אחרות.. (בלי לימודים אקדמאים לפני)

קטי^

New member
אני לא חושבת שתהיה לך בעיה

עם זה אתה יכול לנסות להתקבל לעתודה ובמקביל לעבור מיונים למה שתרצה ואז לבחור. שיהיה לך בהצלחה!

nova

New member
חמ"ן.

אני ממליץ לך להתקשר בדחיפות לאיתור חמ"ן ולהגיד להם שאתה רוצה שישלחו לך טופס איתור. תגיד להם מה אתה יודע והם כבר ידעו מה לשלוח לך. רק תמהר, כי אני יודע שהאיתור לאחד המקצועות מסתיים בסוף ספטמבר.

למעלה